Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Kristiandra @ 2010 07 16, 18:24)
Fiorella, gal nebeprireiks tu B tyrimu bigsmile.gif kada kartosi NT?

Planuoju po kelių dienų kartoti, jei iki to mm nepramuš biggrin.gif Kadangi jų taip nelaukiu, tai tikiuosi, kad ir neateis jos nekviestos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 16, 18:25)
tai pas tave ti ciklo pradzia, manau megaukis poilsiu ir nepamirsk ND, gamta, palapines, lauzas  wub.gif  kogi daugiau reikia  mirksiukas.gif

Na ir as taip galvoju biggrin.gif bet termometra vistiek isimesiu... gal atsikelsiu netycia 7 val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 07 16, 18:37)
Na ir as taip galvoju biggrin.gif bet termometra vistiek isimesiu... gal atsikelsiu netycia 7 val  biggrin.gif

blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na va, atrodo galesiu dabar jau dazniau uzsukti smile.gif

Kai ir sakiau, kol kas dar nesveikinkit- kol nepamatysiu plakancios sirdeles, tol......

Man labai neramu del progesterono. Klausimas- ar jis gali esant nestumui svyruoti- pakilti, pakristi, vel pakilti ir pan. Ar jis turi tik kilti ir viskas?

dariau tris kartus. antra karta jis buvo didesnis nei pirma, trecia vel mazesnis. Cia darant kas antra diena. Ryt bandysiu dar pasidaryt.

Svyruoja ne taip ir daug, apie 5 vnt. Mano giniaus nera, atostogauja. o daugiau su niekuo pasitart neturiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 07 16, 19:37)
Sveikutes,
na va, atrodo galesiu dabar jau dazniau uzsukti smile.gif

Kai ir sakiau, kol kas dar nesveikinkit- kol nepamatysiu plakancios sirdeles, tol......

Man labai neramu del progesterono. Klausimas- ar jis gali esant nestumui svyruoti- pakilti, pakristi, vel pakilti ir pan. Ar jis turi tik kilti ir viskas? 

dariau tris kartus. antra karta jis buvo didesnis nei pirma, trecia vel mazesnis. Cia darant kas antra diena. Ryt bandysiu dar pasidaryt.

Svyruoja ne taip ir daug, apie 5 vnt. Mano giniaus nera, atostogauja. o daugiau su niekuo pasitart neturiu... doh.gif

o koks skaicius? smile.gif
Atsakyti
12 DPO- 40,09 nmol/l
14 DPO- 45,45 nmol/l
16 DPO- 40,57 nmol/l

Siaip kur dariau norma I trimestro yra 8,8-380. Vakar (15 DPO) buvau pas viena gine- tai jinai sake kad mano prg geras, kad pakanka 25 kad islaikytu nestuma. bet kazkaip nesove i galva paklaus ar jis gali svyruoti, ar turi tik kilti... Siandien pasidarius va ir pakrito...
HCG auga kol kas:

12 DPO-46,9
14 DPO-202
16 DPO-597 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyte13: 16 liepos 2010 - 18:58
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 07 16, 19:56)
12 DPO- 40,09 nmol/l
14 DPO- 45,45 nmol/l
16 DPO- 40,57 nmol/l

Siaip kur dariau norma I trimestro yra 8,8-380. Vakar (15 DPO) buvau pas viena gine- tai jinai sake kad mano prg geras, kad pakanka 25 kad islaikytu nestuma. bet kazkaip nesove i galva paklaus ar jis gali svyruoti, ar turi tik kilti... Siandien pasidarius va ir pakrito...
HCG auga kol kas:

12 DPO-46,9
14 DPO-202
16 DPO-597 wub.gif

Kartais ne grybo g. vilniuj darei? lotuliukas.gif nes normos tokios pat biggrin.gif Na as dariau 13 DPO atsakymas buvo 49,91 nmol/l klausiau gydytojos ar pakanka, sake pakanka, tikrai kaip tokiam nestumui normaliai, bet kadangi as esu ziauri baile ir turejus jau viena nesivystanti, tai sake jeigu labai nerimauju, del savo sventos ramybes galiu i diena po tablete duphastono isgert, daugiau tikrai nereikia blush2.gif Tai manau viskas cia normaliai pas tave, ir dar HCG tikrai labai graziai auga thumbup.gif As HCG nesidariau, nes nenoriu saves nervinti, jeigu butu kazkas negerai, nes HCG jeigu per mazai tai nelabai ka ir pakeisi, o jei PRG truksta tai tiesiog gali duphastono pagert, todel nusprendziau saves nenervinti nepakeiciamais dalykais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 16, 20:04)
Kartais ne grybo g. vilniuj darei?  lotuliukas.gif nes normos tokios pat  biggrin.gif  Na as dariau 13 DPO atsakymas buvo 49,91 nmol/l klausiau gydytojos ar pakanka, sake pakanka, tikrai kaip tokiam nestumui normaliai, bet kadangi as esu ziauri baile ir turejus jau viena nesivystanti, tai sake jeigu labai nerimauju, del savo sventos ramybes galiu i diena po tablete duphastono isgert, daugiau tikrai nereikia  blush2.gif  Tai manau viskas cia normaliai pas tave, ir dar HCG tikrai labai graziai auga  thumbup.gif  As HCG nesidariau, nes nenoriu saves nervinti, jeigu butu kazkas negerai, nes HCG jeigu per mazai tai nelabai ka ir pakeisi, o jei PRG truksta tai tiesiog gali duphastono pagert, todel nusprendziau saves nenervinti nepakeiciamais dalykais  cool.gif

Aga, grybe smile.gif man ta gine pasake, kad duphastono nereikia (kai buvo 45, 45 nmol/l). Kad duphastona skiria vaisiaus issaugojmui kai mato plakancia sirdele, o anksciau ne.. nu truktelejau peciais ir tiek. bet tada nebuvo pakrites - uztat ir kyla klausimas ar gali svyruoti, ar turi tik kilti. nu ryt bus matyt ka parodys tyrimas. durniausia kad mano giniaus ner- bus tik po liepos 26. anksciausiai galiu pakliut pirmadieni i BAK'a.
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 07 16, 20:15)
Aga, grybe smile.gif man ta gine pasake, kad duphastono nereikia (kai buvo 45, 45 nmol/l). Kad duphastona skiria vaisiaus issaugojmui kai mato plakancia sirdele, o anksciau ne.. nu truktelejau peciais ir tiek. bet tada nebuvo pakrites - uztat ir kyla klausimas ar gali svyruoti, ar turi tik kilti. nu ryt bus matyt ka parodys tyrimas. durniausia kad mano giniaus ner- bus tik po liepos 26. anksciausiai galiu pakliut pirmadieni i BAK'a.

Na ar gali svyruot tai nezinau, bet esme tame kad nestumas tikrai puikiai vystosi pasiziurejus tavo HCG dinamika, o pas giniu ner ko ten anksti eiti, jis nieko tau nepasakys ir nepaziures nes nesimatys nieko, na pirmadieni gal puslyte tik maza, bet sirdele matosi tarp 6-7 savaites ax.gif As pvz uzsirasiau pas gine isvis tik rugpjucio 10 dienai, nezinau kaip reiks islaukt doh.gif bet man gine sake kad kol dvi savaites mmm neveluoja nesirodyciau unsure.gif As einu i Northway. Tu gal pas Griciu lankais?
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 16, 20:20)
Na ar gali svyruot tai nezinau, bet esme tame kad nestumas tikrai puikiai vystosi pasiziurejus tavo HCG dinamika, o pas giniu ner ko ten anksti eiti, jis nieko tau nepasakys ir nepaziures nes nesimatys nieko, na pirmadieni gal puslyte tik maza, bet sirdele matosi tarp 6-7 savaites  ax.gif  As pvz uzsirasiau pas gine isvis tik rugpjucio 10 dienai, nezinau kaip reiks islaukt  doh.gif  bet man gine sake kad kol dvi savaites mmm neveluoja nesirodyciau  unsure.gif  As einu i Northway. Tu gal pas Griciu lankais?

Kad nesimatys as zinau, ir vakar ta gine iskarto pasake kad neziures ( nespejau jai ten pirma pasakyt kad neleisiu listi). Paziurejo siaip ant kedes labai nelisdama ten ir tik paeme tepineli. Rado kazkoki grybeli ir vartoju dabar zvakutes. Sake grybeliai nesciasias labai megsta. ir as ejau tik del to nelemto progesterono pasitart ar geras jis. O siaip planavau eit tik pas savo giniu kai gris po atostogu- po liepos 26. Tai ir planavau rugpjucio pradziai.
O siaip lankausi kol kas Narmedoj pas Jakiuna. Jei jis man ir toliau patiks kaip patiko, tai gal isdrisiu list i AK (nors paniskai nenoriu ten) ir ten pas ji sekti nestuma. Pirmaja priziurejo ir gimdziau VGN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyte13: 16 liepos 2010 - 19:32
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 07 16, 20:31)
Kad nesimatys as zinau, ir vakar ta gine iskarto pasake kad neziures ( nespejau jai ten pirma pasakyt kad neleisiu listi). Paziurejo siaip ant kedes labai nelisdama ten ir tik  paeme tepineli. Rado kazkoki grybeli ir vartoju dabar zvakutes. Sake grybeliai nesciasias labai megsta. ir as ejau tik del to nelemto progesterono pasitart ar geras jis. O siaip planavau eit tik pas savo giniu kai gris po atostogu- po liepos 26. Tai ir planavau rugpjucio pradziai.
O siaip lankausi kol kas Narmedoj pas Jakiuna. Jei jis man ir toliau patiks kaip patiko, tai gal isdrisiu list i AK (nors paniskai nenoriu ten) ir ten pas ji sekti nestuma. Pirmaja priziurejo ir gimdziau VGN.

maniske AK gimdymus priimineja, tai as kazkaip nusiteikiau kad AK gimdysiu, ir visai ten nieko nera blogai, teko pabuvot pries puse metu atremontuota viskas, ir siaip ten iranga geriausia yra, nezinau visi peikia ta AK bet visur yra savu pliusu ir minusu cool.gif O dar jei pas sava gydytoja tai isvis no problem manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 16, 20:37)
maniske AK gimdymus priimineja, tai as kazkaip nusiteikiau kad AK gimdysiu, ir visai ten nieko nera blogai, teko pabuvot pries puse metu atremontuota viskas, ir siaip ten iranga geriausia yra, nezinau visi peikia ta AK bet visur yra savu pliusu ir minusu  cool.gif  O dar jei pas sava gydytoja tai isvis no problem manau  mirksiukas.gif

Nu nenoriu pasakot atveju is savo artimuju tarpo- ne apie tai dabar galvot reikia.
Siaip VGN man patiko- gimdziau nesitarus- viskas buvo idealu.
Atsakyti