Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Mane prisimenanciu jau turbut nebera cia... blush2.gif
Ale susisentimentalinau ir uzsukau su virusiukais nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 07 16, 22:11)
Mane prisimenanciu jau turbut nebera cia...  blush2.gif
Ale susisentimentalinau ir uzsukau su virusiukais  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Sveikutė 4u.gif Bent jau aš tai prisimenu thumbup.gif Kokie jūs jau dideli wub.gif Kaip sveikatytė kaip pilvinukas -ė gyvena?
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu, laikausi pakankamai aukstai g.gif gal cia del karscio, nes man atrodo turetu buti zemesne BT

QUOTE(gretusiu @ 2010 07 16, 23:11)
Mane prisimenanciu jau turbut nebera cia...  blush2.gif
Ale susisentimentalinau ir uzsukau su virusiukais  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

as prisimenu is kitos temutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 17, 07:27)
Labas rytas, prisiduodu, laikausi pakankamai aukstai g.gif  gal cia del karscio, nes man atrodo turetu buti zemesne BT

Oho blink.gif kaip mano antra fazė

O mano BT šiandien kilstelėjo thumbup.gif Kaip gražiai skaičiuojasi skaičiukai atbuline tvarka ir taip tikiuosi, kad mm nepramuš dar tris dienas rolleyes.gif o tada ir likusius mėn biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 17 liepos 2010 - 06:36
QUOTE(Fiorella @ 2010 07 17, 07:32)
Oho blink.gif kaip mano antra fazė

O mano BT šiandien kilstelėjo thumbup.gif Kaip gražiai skaičiuojasi skaičiukai atbuline tvarka ir taip tikiuosi, kad mm nepramuš dar tris dienas rolleyes.gif o tada ir likusius mėn biggrin.gif  bigsmile.gif

tai va, man ir pasirode aukstoka, o mazu tai i gera biggrin.gif
(va pagalvojau ir nusiciaudejau )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 17 liepos 2010 - 06:50
Labas rytas, sektantes biggrin.gif

neirida keistai auksta tavo temperatura... idomu kokia antra faze tada bus.. g.gif
Fiorella puikus suolis wink.gif laukiam NT po keliu dieneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Puika*: 17 liepos 2010 - 06:50
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 17, 07:49)
Labas rytas, sektantes  biggrin.gif

neirida keistai auksta tavo temperatura... idomu kokia antra faze tada bus..  g.gif
Fiorella puikus suolis wink.gif laukiam NT po keliu dieneliu  mirksiukas.gif

ziurejau grafikelius suauksta pirma faze, tai antra normaliai iki 37,4 pakyla ir net pastoja. Va kas keisciausia kad pa mane buvotas didziulis pakritimas ir vel paskui pailau i debesis. O tikrai negalejo but, bet ir praeita cikla kazkas panasaus buvo g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 07 17, 06:27)
Labas rytas, prisiduodu, laikausi pakankamai aukstai g.gif  gal cia del karscio, nes man atrodo turetu buti zemesne BT

o mmm tau normalios buvo? Keitokai auksta temperatura kaip 1 faze g.gif

Stai mano grafikiukai, dabar stebiu abu, nes skirtingai rodo doh.gif
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 17, 07:54)
Sveikutes  4u.gif
o mmm tau normalios buvo? Keitokai auksta temperatura kaip 1 faze  g.gif

keistokos tiesa pasakius. Pirmos dvi mm dienos viskas normaliai kaip budavo taip ir dabar, nu likusios 4 tai tik stipriu tepliojimu pavadinciau. Bet as tai verciu karsciui. g.gif nu ziuresim kaip toliau mano BT elgis
O tau ziuriu tikrai skirtingai brezia O smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 17 liepos 2010 - 07:01
aistuzele as vis tiek linkus labiau BP tiketi.
Atsakyti
Siandien krutine sujautrejo, toks maudimas ir pilva siek tiek maudzia g.gif Testa, jei prireiks, pagal fertili reiktu daryti per B gimtadieni. Siandien ziurinejau pastojusiu merginu grafikiukus, ziuriu kitoms testai parodo net 8 dpo g.gif Na kaip sakoma, ziurim ka turim ir laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 07 17, 07:54)
Stai mano grafikiukai, dabar stebiu abu, nes skirtingai rodo  doh.gif

g.gif Pagad BT sakyčiau, kad O buvo 11CD, pagal išskyras reikia tikėti FF... BP irgi keistai brėžia, pati nieko nejautei?
Atsakyti