Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Aš irgi svajojau apie Zapp'ą, bet teko pamiršti, nes mano zuika dar miega lauke, o migdyti vežimėlyje kur neatsilenkia nugarėlė g.gif
Tad šitas vežimėlis tinka tik tiems vaikams kurie jau nebemiega, kai juos vežioja.
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2006 01 09, 02:04)
Nusižiūrėjom Quinny Buzz vežimėlį, atrodo labai gražus kaina nemaža, bet ar atitinka kaina kokybę. Gal kas turit, kokie atsiliepimai.  gathering.gif

Man tai jie labai gražūs, ir patinka labai tai, kad visos dalys automobilio sėdynė, lopšys ir sportnė dalis dedasi atskirai ant ratų ax.gif 
Būtų įdomu išgirsti ir kitų mamyčių nuomonę blush2.gif

kaip tik toki jau 5 men "dralinu", tfu tfu tfu, kol kas nei ratai girgzda nei seip kokiu nepatogumu nebuvo. esu labai patenkinta. noreciau ir zapp, tik tiek yra daug minusu, kad is viso to zapp dabar tik spalvos grazios ir dizainas, dagiau tai ten nieko gero.
Atsakyti
user posted image
smile.gif Pas musu sitie vezimai labai jau populiarus, bet kad ir patiems anglams kaina yra pakankamai didele. rolleyes.gif Apie situs vezimus as turiu nuomone tokia jog jie labai jau nestabilus, ypac kai vaikas jau didesnis, jie labai jau lengvai virsta, vaikui persisverus per sona. dar vietos juose tikrai nera daug,. Mastant apie ziema lietuvoje, vaika reikia apkloti......... blink.gif O kaina isviso patyliu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
P.s. mes turim mamas&papas vezimuka, labai man jis ciki, ir dikiui yra kur atsistoti, jei kur toliau vaziuojam nereikia dar vaiko vilkti uz rankos, abu sykiu stumi, ir vargo nematai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailin: 26 vasario 2006 - 22:49
QUOTE(ambre @ 2006 02 27, 17:47)
Buvom Prahoj- tai quinny kainos beveik tos pacios kaip Lt.Pavasariop  Lenkijoj panarsysim-labai jau noriu Freestylo blush2.gif

Apie freestylą tai nieko negaliu pasakyti nes nesidomėjau, bet va mes pirksim buzzą tai lietuvoj jį labiau apsimoka pirkti nei lenkijoj. Turint omenyje kad kotryna pirmam apsipirkimui duoda penkioliką procentų nuolaidą tai lietuvoj jis gaunasi tikrai pigiau. Nes lenkai geriausiu atveju gali pasiūlyti tik penkis procentus. 4u.gif Pati šiuo metu gyvenu lenkijoj tai tikrai žinau, išmaišiau ne vieną parduotuvę. tongue.gif
Atsakyti
Radau skyreli apie savo vezima ir galvoju- kodel anksciau toikio nebuvo, kai as ta vezima pirkau g.gif verysad.gif
Pirkom Quinny Speedy SX. Kol kas naudojam tik lopsi ir kedute ant remo, tai viskas thumbup.gif ir jokiu problemu neturiu, bet dabar galvoju, kaip ten su sportiniu variantu bus.... Kai pirkau, buvau visai nepatyrusi mamyte ir net neatkreipiau demesio, kad ten nera to "lanko", kuris vaika prilaikytu, o tiktai dirzai blush2.gif blink.gif

QUOTE(Varėnė @ 2006 01 10, 22:53)
O Quinny Speedy SX žiūrėjai? Tas irgi manau neblogas, gavęs apdovanojimų modeliukas.

Bent tas guodzia... Tai gal ir gerai viskas bus g.gif

QUOTE(minimaus @ 2006 01 11, 11:51)
Labai, labai ačiū visoms už patarimus  flirt.gif ryt gal važiuosim į parduotuvę ir apžiūrėsim visus dar kartelį, kad galutinai apsispręstumėm aciuks.gif  assa.gif
Šiaip man tas Speedy SX fainas, bet nepatinka tai, kad sportinėj dalyje nėra buomo, ar kaip jį ten pavadinti, vaikas prisisega tik su petnešom wacko.gif

Va va! Apie ta as ir kalbejau unsure.gif

Beje, kazkuri cia gerai musu ziemas peminejot, kai vaikiukas yra prirengtas ir jam reikia daug vietos. Tai va butent del to, rinkdamasi tarp Buzz'o ir SX, rinkausi SX, nes Buzz'e maziau vietos.
O del to griuvimo is vezimelio, kai vaikui dveji metai galiu pasakyti, kad ner ko tokio dveju metu vaiko nenuoramos sodint i vezimeli- tegul vaiksto ir nereikes is vezimo griuti biggrin.gif
Atsakyti
Jau 3sav. kaip nusipirkom mano issvajota Quinny zapp 4u.gif ir labai dziaugiuos clap.gif Kartu nusipirkom ir toki Quinny vokeli,kur visas vaikutis telpa,todel saltas oras mums nebaisus.O vezimas vertas tu pinigu,nes valdomas labai lengvai,lengva panesti,jei prisireikia,susilanksto i labai maziuka.Vaikiukas normaliai telpa ir su zieminiu kombinezonu.O kad nera gulimos padeties,tai manau ne beda,nes dukryte lauke nemiega,o jei ir uzmigs trumpam,tai nieko cia neatsitiks.
Atsakyti
Mes tai irgi svarstėme apie Buzz, bet galiausiai, viską išsinagrinėję, nusipirkome Quinny Speedi SX komplektą - t.y. sportinis plius lopšys, plius autokedutė. Džiaugiuosi šiuo variantu, nes patogu: mažiukui naudojome kaip lopšinį vežimėlį, o jei kur keliauji su autokedute, pasiimi tik ratus, ir pvz. parduotuvėje ant jų uždedi autokedutę, ir važiuoji, kur nori.
Tiesa, dar nesulaukus šešių mėnesių, išaugo mažius tą lopšelinį vežimą - bet manau, visi lopšiai standartinio dydžio, išaugtų bet kokį (mat atėjo šaltesnis metų laikas, daug prirengi, o vaikas plius gulėt nebenori, nebeįdomu). Teko perdaryti į sportinį, ir laikyti atloštoje padėtyje - ir ką gi, normaliai. O dabar jau varinėjam su sportinuku, normaliojesėdimoje padėtyje. Neturiu nusiskundimų.
Papildyta:
QUOTE(linuciukas @ 2006 03 15, 11:13)
Sveikos mamytes, mes jau pradejome savo leliui ieskoti sportinio vezimuko. Kazkaip labiausiai sirdis linksta prie QUINNY BUZZ...
Noriu suzinoti Jusu nuomone!  4u.gif

Prisiminiau, kodėl galiausiai mes vietoje Quinny Buzz nusipirkome Quinny Speedi SX - pas Buzz'a nera 'maiselio' po vezimeliu, kur pasideti daiktelius. Man tai pasirode aktualu - ir dabar taip atrodo; nes ten patogiai gali įsimesti ir rankinuką, ir pirkinių maišelį, ir lialiaus kokius nors daiktelius, o Buzz'as turi tik tokią kaip rankinę prisegtą - tai kaskart einant į lauką į ją daiktelius persikrauti man nebūtų buvę patogu.
Atsakyti
QUOTE(zaja @ 2006 03 14, 21:36)
galvojam link vasaros Zapp'a pirkti, bet mane tas ir stabdo, kad gulimos padeties nera g.gif  Ir bendrai vaikuciui patogumo is paziuros jokio nera- tik patogumas ir dziaugsmas teveliams unsure.gif O turi Zapp'as amortizatorius?
Kur pirkot? Kiek mokejot?

Amortizatoriu neturi.Pirkom Vilniuj "Banginyje".Vezimas 570lt,o vokelis apie 130lt.(vasara ,aisku,jo nereikia).
Pries perkant reikia apsispresti,ko is vezimo labiausiai reikia,nes universaliu daiktu pasaulyje nera :mmmKad butu lengvas,viskas tilptu,pigus ir t.t. smile.gif Mums buvo svarbiausia,kad uzimtu mazai vietos,butu labai manevringas ir galeciau su vaikuciu panesti,jei prireiktu.
Atsakyti
QUOTE(Nesa @ 2006 03 16, 13:55)
Prisiminiau, kodėl galiausiai mes vietoje Quinny Buzz nusipirkome Quinny Speedi SX - pas Buzz'a nera 'maiselio' po vezimeliu, kur pasideti daiktelius. Man tai pasirode aktualu - ir dabar taip atrodo; nes ten patogiai gali įsimesti ir rankinuką, ir pirkinių maišelį, ir lialiaus kokius nors daiktelius, o Buzz'as turi tik tokią kaip rankinę prisegtą - tai kaskart einant į lauką į ją daiktelius persikrauti man nebūtų buvę patogu.

Šiaip tai tą maiselį po vežimu galima papildomai užsisakyti prie buzzo, jis labai nedaug kainuoja mirksiukas.gif o man buzzas mieliau už speedi dėl to kad jis kompaktiškesnis ir lengvesnis, be to speedi neturi sportinėj daly buomo ar kaip jį pavadinti, o vaikas prisegamas tik su petnešom. o buzzas turi ir petnešas ir buomą. tongue.gif bet šiaip man visi quinny faini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2006 03 16, 20:14)
Šiaip tai tą maiselį po vežimu galima papildomai užsisakyti prie buzzo, jis labai nedaug kainuoja  mirksiukas.gif  o man buzzas mieliau už speedi dėl to kad jis kompaktiškesnis ir lengvesnis, be to speedi neturi sportinėj daly buomo ar kaip jį pavadinti, o vaikas prisegamas tik su petnešom. o buzzas turi ir petnešas ir buomą.  tongue.gif  bet šiaip man visi quinny faini wub.gif

Gaila, kad mums tokio sprendimo, kaip papildomas maišelis, Kotrynoje nepasiūlė.
Labai įdomu pasidarė, o kas tas 'buomas'? Nes išties, mūsiškiame yra 'saugos diržai', su jais ir segamės. Kaip dar galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesa @ 2006 03 16, 21:02)
Gaila, kad mums tokio sprendimo, kaip papildomas maišelis, Kotrynoje nepasiūlė.
Labai įdomu pasidarė, o kas tas 'buomas'? Nes išties, mūsiškiame yra 'saugos diržai', su jais ir segamės. Kaip dar galima? smile.gif

nu buomas -tas toks plastmasinis neplastmasinis, kur kai vaikiukas atsiseda -priesais ji buna blush2.gif blush2.gif turekliukas toks -kaip cia pavadinus doh.gif
Atsakyti
Noriu su jumis pasidalinti savo patirtimi del buzz'o verysad.gif deja ji nera labai gera schmoll.gif Pirkome del daugelio priezasciu, kurios cia jau buvo vardintos: lengvas, manevringas, stilingas ir t.t. Dabar po 5 menesiu jo ratai isklypo, sportines dalies uztrauktukai, kurie tvirtinasi prie remo atsisegineja, o kas baisiausia, vezimas man ji bestumiant susiskleide ir ne viena karta... Ir dar prie viso sio grozio priekinis ratas iskrites buvo, aciu Dievui, buvo salia drauge rolleyes.gif grazinom i parduotuve ir jie kazkaip dar tempia guma, nieko neatsako, rytoj jau bus savaite g.gif
Atsakyti