Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(Rasytee @ 2006 03 09, 00:53)
as ir mastau apie freestyle arba speed x
o kodel tu pasirinkai butent freestyle???

Manishkio draugas yra dideles vaiku parduotuves direktorius. Tai jis ir rekomendavo mums butent freestyle. Tipo is Quinny jis rimchiausias. Beto freestyle laimejo Norvegijoj madingu ir populiariu vezhimeliu testa... Na bet juk vezhimeliai taip pat skonio reikalas. Galiu tik pasakyt, kad mano panelyte vazhiuoja kaip karalaite jame - minkshtai bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu QUINNY sportini, 4u.gif mes su juo ir jame "gyvenome" (nors jis tik sportinis-triratis), bet daugiau gyvenime i nieką kitą nemainyčiau ir nuošidžiai patarsiu kitoms thumbup.gif thumbup.gif (kaip ir man viena mamytė patarė mirksiukas.gif , kuri augina tris vaikus o vežimų turėjo daugiau nei penkis, kol neįsigijo QUINNY), kad pirktų ir nesigailės, nes tai firma , kuri žino kaip palengvinti jaunų mamyčių ir taip sunkią kasdienybę doh.gif . Va kaip gražiai pasakiau. Už poros savaičių aš įdėsiu čia į pardavimą tą vežimuką, nes mums jau jo deja nebereikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2006 03 18, 15:22)
Mes irgi su vyru nusprendę pirkt Quinny vežimėlį - ir kokybė ir dizainas, ir svoris atitinka mūsų įsivaizduojamą vežimėlį, tik va irgi negalim apsispręst - ar buzz'ą ar freestyle. Matau ir čia mamyčių nuomonės tuo klausimu išsiskiria smile.gif

vaikui patogiau freestylas, tėveliams - buzzas. tiesiog apsispręskit, kam teikiat pirmenybę mirksiukas.gif (žinoma, neteigiu, kad buzzas nepatogu schmoll.gif , tik anas patogiau)
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2006 03 18, 18:22)
O kurioj parduotuvėj pirkot vežimėlį?

Mes irgi su vyru nusprendę pirkt Quinny vežimėlį - ir kokybė ir dizainas, ir svoris atitinka mūsų įsivaizduojamą vežimėlį, tik va irgi negalim apsispręst - ar buzz'ą ar freestyle. Matau ir čia mamyčių nuomonės tuo klausimu išsiskiria smile.gif

Pirkom Kotrynoje. Ir vis dar neatgaunu nei vezimo, nei pinigeliu. Kotrynoje teigia, kad tai pirmas atvejis, kai atranda gedimu g.gif Tiesa, tai naujas modelis, tik praeita pavasari atveztas, todel tu trukumu nebuvo atrasta. Bet kokiu atveju, nors tai ir vienintelis atvejis, Kotryna labai jau nepalankiai vartotujui sprendzia ta situacija. Vienu zodziu as be vezimo sedziu jau beveiki pusantros savaites ir nezinia kada ji atgausiu verysad.gif Kiek girdejau tokiu bajeriu tarkim tindi rindi nedaro. Mano draugei is karto pakeite vezimuka, o man verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(agnie6ka @ 2006 03 17, 22:39)
Gal zinote kiek vien tik Quinny Maxi-Cosi autokedute kainuoja?

Kazkur apie 450 lt. Tiesa, Babycenter'yje maciau tokias su navarotais mirksiukas.gif mergaitiskos rausvos su geliu rastai, o jau berniukams juodos irgi su rastais, tai jau sios apie 500 Lt. Nepigu, bet tikrai priekaistu kedutei neturiu jokiu, labai patogios ir saugios thumbup.gif
Atsakyti
Jau dešimt mėnesiukų, kaip naudojame Quinny peedi SX- ir jokių nusiskundimų. Dabar jau su sportine dalimi, aišku, varinėjame; bet ir lopšys labai patogiai tvirtindavosi. O va tas triratis ir per smėlį vasarą, ir per sniegus/purvus dabar puikiausiai varo. Jokių lūžimų, jokių gedimų - tfu tfu tfu. Patenkinti smile.gif
Atsakyti
Nesa o ner problemu kad ner tuo buomelio sportinei daly?nesijaucia leliukas labai jau priristas?
Atsakyti
QUOTE(Godiva @ 2006 03 19, 21:33)
Pirkom Kotrynoje. Ir vis dar neatgaunu nei vezimo, nei pinigeliu. Kotrynoje teigia, kad tai pirmas atvejis, kai atranda gedimu g.gif Tiesa, tai naujas modelis, tik praeita pavasari atveztas, todel tu trukumu nebuvo atrasta. Bet kokiu atveju, nors tai ir vienintelis atvejis, Kotryna labai jau nepalankiai vartotujui sprendzia ta situacija. Vienu zodziu as be vezimo sedziu jau beveiki pusantros savaites ir nezinia kada ji atgausiu  verysad.gif Kiek girdejau tokiu bajeriu tarkim tindi rindi nedaro. Mano draugei is karto pakeite vezimuka, o man  verysad.gif

Tokiais atvejais yra du sprendimo variantai:
1. Suteikiamas vežimo garantinis aptarnavimas, t.y. jis sutaisomas
2. Vežimas pakeičiamas nauju (aišku, suderinus su gamintoju).

Nori pasakyti, kad jums nepasiūlė nė vieno iš šių variantų???
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 03 23, 19:15)
Tokiais atvejais yra du sprendimo variantai:
1. Suteikiamas vežimo garantinis aptarnavimas, t.y. jis sutaisomas
2. Vežimas pakeičiamas nauju (aišku, suderinus su gamintoju).

Nori pasakyti, kad jums nepasiūlė nė vieno iš šių variantų???

Papraseme pinigelius grazinti, nes tokie gedimai mus nuvyle, todel nebenorime is viso sio modelio schmoll.gif Ir nelabai sekasi mums tai igyvendinti. Is girdome, kad Kotrynos politika yra is viso tokia, kad susigrazinti arba pakeisti i visai nauja daikto vietoj seno pagedusio yra beveik neimanoma verysad.gif Mums pasiule taisyti, bet mes atsisakeme, tuomet pasiule nauja vezimuka ir t.t. Tokios vyksta derybos kaip turguje unsure.gif Labai nemalonu....
Atsakyti
QUOTE(Godiva @ 2006 03 23, 16:32)
Papraseme pinigelius grazinti, nes tokie gedimai mus nuvyle, todel nebenorime is viso sio modelio schmoll.gif Ir nelabai sekasi mums tai igyvendinti. Is girdome, kad Kotrynos politika yra is viso tokia, kad susigrazinti arba pakeisti i visai nauja daikto vietoj seno pagedusio yra beveik neimanoma verysad.gif Mums pasiule taisyti, bet mes atsisakeme, tuomet pasiule nauja vezimuka ir t.t. Tokios vyksta derybos kaip turguje unsure.gif Labai nemalonu....

Būtų įdomi kitų mamyčių nuomonė šiuo klausimu, nes "prašėme gražinti pinigėlius, nes tokie gedimai mus nuvylė, todėl nebenorime iš viso šio modelio..." tai man atrodo blink.gif blink.gif blink.gif
Aš vežiojau savo mažių su ABC design'u, tegul jis per pus pigesnis nei Quinny, bet vistiek 1000 Lt. Ir kai man eilinį kartą nuleido ratas, ar po kurio laiko naudojimo susidėvėjo rankenos reguliavimo mechanizmas bei išlūžo kelios kniedės (prisegančios medžiagą prie rėmo) kažkaip neatėjo į galvą reikalauti atiduoti pinigus g.gif
Nepyk, bet man atrodo kad tai neblogas būdas uždirbti - pavežiojus savo lelių kelis mėnesius atsiimi pinigėlius ir už juos vėl kažką nusiperki blink.gif
Jums pasiūlė ir sutaisyti, ir naują vežimuką duoti - tai, ką ir turėjo normaliai pasiūlyt.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 03 23, 14:58)
Būtų įdomi kitų mamyčių nuomonė šiuo klausimu, nes "prašėme gražinti pinigėlius, nes tokie gedimai mus nuvylė, todėl nebenorime iš viso šio modelio..." tai man atrodo  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Aš vežiojau savo mažių su ABC design'u, tegul jis per pus pigesnis nei Quinny, bet vistiek 1000 Lt. Ir kai man eilinį kartą nuleido ratas, ar po kurio laiko naudojimo susidėvėjo rankenos reguliavimo mechanizmas bei išlūžo kelios kniedės (prisegančios medžiagą prie rėmo) kažkaip neatėjo į galvą reikalauti atiduoti pinigus  g.gif
Nepyk, bet man atrodo kad tai neblogas būdas uždirbti - pavežiojus savo lelių kelis mėnesius atsiimi pinigėlius ir už juos vėl kažką nusiperki  blink.gif
Jums pasiūlė ir sutaisyti, ir naują vežimuką duoti - tai, ką ir turėjo normaliai pasiūlyt.

O as siulau nesistebeti yra toks kontingentas zmoniu , man viena grazino vezima uztai kad ratas nuleido po 4 men ( ir priimiau tik todel kad savu nervu gaila buvo , nors realiai garantinis vezime yra tik gamykliniam brokui o ne nusitrynimui ar nusidevejimui , ar padangom tuo labiau ) juk perkant masina padangom garantija neina smile.gif kad jus ju nepradursite lotuliukas.gif , vezimas uz 250 lt o man jos drauges bebe uz 1500 pucia tik karta i 3 men smile.gif Vienu zodziu .
Siaip pasiule labai logiskai vezimeli sutaisyt arba keist i nauja , niekas negrazins pinigus uz tai kad sudrozete vezima . Jei su daiktu elgtis kaip kad suluz priduosiu na zinote . Siaip jei jau netenkina prekes pataisykmas arba pakeitimas nauja , tai verta susimastyt ko norite .
Jei nenorite to vezimo pakeiskit i nauja ir pardavinekit atgausit pinigus , o jei atrodo kad pasaulis sukasi aplink jus tai deja jau blogai smile.gif
Tarp kitko manes nesieja su kotryna niekas , tik galiu pasakyt jos politika klijento atzvilgiu tikrai nera bloga , tik kartais klijientai buna tokie kad norisi pasikabint lentele , Klijentas visada teisus , bet pasilieku teise neparduot smile.gif .Nors man ja tik pora kart per gyvenima teko naudotis , bet visada atsiras kam kazkas netinka .
O jei zinote istatymus perziurekite kas yra keiciama ar priimama kai nepatinka smile.gif
Ir kokios bukles smile.gif O del vokietijos deja ta pensininke toj parduotuveje batus pirks tik karta lotuliukas.gif nera vokieciai tokie durni smile.gif
Deja jei uzsimanytum baldus gal dar prisimatuot namie na panaudot pora men ir grazint nes i interjera neisipaiso , ar masina kokia is salono smile.gif
Na yra suprantama kad buna brokas bet yra labai itartina kai klijentas nenori naujo daikto smile.gif , ir deja istatymai pinigu grazinima numato jei tris kart jums suges daiktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 24 kovo 2006 - 07:12
Sveikos,
Ar Jums neatrodo, kad Quinny Freestyle 3 XL Comfort sportine dalis ir pats lopsys yra siauroki? Bijau, kad silciau aprengus leliu, sportine dalis gali buti per siaura.
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2006 03 30, 18:30)
Sveikos,
Ar Jums neatrodo, kad Quinny Freestyle 3 XL Comfort sportine dalis ir pats lopsys yra siauroki? Bijau, kad silciau aprengus leliu, sportine dalis gali buti per siaura.

Labas smile.gif As dabar turiu Freestyle'a ir vaikas puikiai telpa su visais kombinezonais ir vokeliu sportineje dalyje ir mano lialius tikrai nemazas blush2.gif Del lopsio nieko negaliu pasakyti, nes naudojausi Pegperegu, o ten lopsys tikrai didelis thumbup.gif
Atsakyti