Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

QUOTE(light blue @ 2007 09 26, 16:58)
Tokio amžiau leliui jau greičiausiai nepirkčiau, nebent nebrangu. Man Dreamy lopšys nuo pirmų dienų mažas buvo (ta prasme, kad žiemos leliui daug rengimo, dekių ir kitokių reikalų reikia) , bet jau tai rašau milijoninį kartą  lotuliukas.gif

bet arteja pavasaris, atsyla ir telpa g.gif ar ne?
nes mano leliukas turetu vasario pradzioje gimti, tai mastau, kad iki 5-6 men iki rudens ilgiausiai noreciau lopsi naudoti, na, kol prades sedeti ar stotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 09 26, 16:58)
Tokio amžiau leliui jau greičiausiai nepirkčiau, nebent nebrangu. Man Dreamy lopšys nuo pirmų dienų mažas buvo (ta prasme, kad žiemos leliui daug rengimo, dekių ir kitokių reikalų reikia) , bet jau tai rašau milijoninį kartą  lotuliukas.gif

Telpa vaikiukas ir žiema ko puikiausia. Aišku jeigu ne per -30 į lauką vežti ir ne su 3 kombinezonais ir 4 kaldrom tongue.gif
Maniškis pukiai tilpdavo į lopšį žiemą su šiltu vokeliu suvyniotas į vilnonį šiltą kaldrą. Ir ne sušaldavo ne kiek.
Atsakyti
Aš pirkau Maxi-Taxi per mytoys.de - tuo metu turėjau galimybę atsisiųsti į užsienį rolleyes.gif
Dėl lopšio tikiuosi kad greitu laiku išsispręs - ką tik apžiūrėjau Maxi-cosi puslapyje naujai pristatomus vežimus Mura, kurie pasirodys nuo spalio mėn., jie turi labai didelius lopšius komplektacijoj, tai labai viliuosi, kad jie tiks ir kitiems - t.y. Quinny ar maniškiui vežimukui. Lopšys atrodo super smile.gif

user posted image

Patys vežimai tik gerokai užkeltom kainelėm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2007 09 27, 18:38)
Aš pirkau Maxi-Taxi per mytoys.de - tuo metu turėjau galimybę atsisiųsti į užsienį  rolleyes.gif
Dėl lopšio tikiuosi kad greitu laiku išsispręs - ką tik apžiūrėjau Maxi-cosi puslapyje naujai pristatomus vežimus Mura, kurie pasirodys nuo spalio mėn., jie turi labai didelius lopšius komplektacijoj, tai labai viliuosi, kad jie tiks ir kitiems - t.y. Quinny ar maniškiui vežimukui. Lopšys atrodo super smile.gif

user posted image

Patys vežimai tik gerokai užkeltom kainelėm  schmoll.gif

Pažiūrėjau aš tą MURA. Lopšys tai tikrai labai geras thumbup.gif. Sedima dalis irgi la-a-abai įdomi, tik neaišku ar atsilošia g.gif . Spalvos labai grąžios. thumbup.gif Bet važioklė tai man visiškai nepatiko. Labai jau griozdiška ir į kažkokį mixą tarp QUINNY ir X-Landerio (įpač 4 ratų) verysad.gif Ir pagal mane tai biski per žemas tas vežimas(gal čia tik nuotraukoje atrodo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs_mike: 27 rugsėjo 2007 - 20:54
Aha, aš irgi tokios važiuoklės nenorėčiau. Jau tiek prisitąsiau savo universalą su pirmu vaiku, kad dabar į skėtukus pasinešiau wink.gif Bet naujasis lopšys tai labai sudomino. Kažin, ar jie nepadarys kokio nors 'cipciuko', kad netiktų kitiems vežimams g.gif ? Bet jeigu Maxi cosi kėdutė užsidės ant tos naujos važiuoklės, tai labai tikėtina, kad ir atvirkštinis variantas bus, ir lopšys kitiems tiks... Apsidžiaugusi visą puslapį skersai išilgai perknisau, bet neradau nei svorio nurodyto, nei išmatavimų, teks kantriai laukti ax.gif O dar jei tas lopšys į mašiną tiktų vietoj kėdelės, tai išvis būtų thumbup.gif , bet čia jau aš turbūt per daug įsisvajojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2007 09 27, 23:13)
Aha, aš irgi tokios važiuoklės nenorėčiau. Jau tiek prisitąsiau savo universalą su pirmu vaiku, kad dabar į skėtukus pasinešiau wink.gif Bet naujasis lopšys tai labai sudomino. Kažin, ar jie nepadarys kokio nors 'cipciuko', kad netiktų kitiems vežimams g.gif ? Bet jeigu Maxi cosi kėdutė užsidės ant tos naujos važiuoklės, tai labai tikėtina, kad ir atvirkštinis variantas bus, ir lopšys kitiems tiks... Apsidžiaugusi visą puslapį skersai išilgai perknisau, bet neradau nei svorio nurodyto, nei išmatavimų, teks kantriai laukti  ax.gif O dar jei tas lopšys į mašiną tiktų vietoj kėdelės, tai išvis būtų  thumbup.gif , bet čia jau aš turbūt per daug įsisvajojau  blush2.gif

jeigu MAXICOSI kėdutė užsidėda, tai garantuotinai kad lopšys tiks kitiems QUINNY vežimams. Pav. mes naudojam QUINNY SPEEDY SX ir ZAPP. Ant abieju užsideda MAXI COSI kėdutė, tai adapterių viršutinė dalis, tą kurią įeina į lopšio/kėdutės pazus, yra edentiška: vien-prie-vieno, skiriasi tik adapterių apatinė dalis, tą kurią tvirtinasi ant vežimo rėmo. Na nebent ta MURA turės du skirtingus adapterius: vienus kėdutei, kitus lopšiui. mirksiukas.gif Bet dėl šito aš gyliai abejou, nes čia tik padidintu to vežimo sąvikaina. lotuliukas.gif

Čia nuotrauka tų adapterių, tai pati gali įsitikinti:
user posted image
Atsakyti
Ar matete quinny.com naujienas?
naujos vezimuku spalvos ir 4 ratuku Buzz biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Onora,2007 09 28, 13:04]
mrs_mike, kiek girdejau, tai ant zappo lopsys nesideda, gal bandei ir pasakysi, kaip ten is tiesu?

Ant ZAPP'o lopšį neužsidesi, net ZAPP'o rankenos siaurėja viršuje. Lopšys tesiog tarp jų netilpa. Be to ZAPP lopšiui ir nestabilus labai butu, nes ir be lopšio tik ko sunkesnio pakabini ant rankenų, tai iškart bando atgal apsiversti verysad.gif Bet jeigu labai lopšio nesinori ir vaikutis turi gimti kažkur pavasarį, tai manau galima apseiti ir su ZAPP ir su MAXI COSI, įpač jeigu vaikas ne pripratęs miegoti vežime (kaip buvo ir dar yra su maniškiu). Ir vietos mažiau užima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs_mike @ 2007 09 28, 17:25)
Ant ZAPP'o lopšį neužsidesi, net ZAPP'o rankenos siaurėja viršuje. Lopšys tesiog tarp jų netilpa. Be to ZAPP lopšiui ir nestabilus labai butu, nes ir be lopšio tik ko sunkesnio pakabini ant rankenų, tai iškart bando atgal apsiversti verysad.gif  Bet jeigu labai lopšio nesinori ir vaikutis turi gimti kažkur pavasarį, tai manau galima apseiti ir su ZAPP ir su MAXI COSI, įpač jeigu vaikas ne pripratęs miegoti vežime (kaip buvo ir dar yra su maniškiu). Ir vietos mažiau užima mirksiukas.gif

aciu, aisku dabar del ko netinka lopsys ant zapp'o, kazkada su kazkuo kalbejom tiesiog ir nezinojome tiksliai, kodel netinka

turim zappa, vistiek maxi cosi pirksim bet kokiu atveju, bet ir normalu vezima pirksim, nes lelius vasario pradzioje turi gimti, tai manau, kad su zappu ir cosi iki lauko neiseitume smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 09 28, 17:14)
Ar matete quinny.com naujienas?
naujos vezimuku spalvos ir 4 ratuku Buzz biggrin.gif

Spalvos tai labai grąžus, bet 4 ratų BUZZ nekaip atrodo blink.gif . 3 ratų man daug grąžesnis.

quinny.com, jeigu kalbą USA pasirinkti, tai galima 4 ratų ZAPP'a pamatyti. Irgi man keistai atrodo, bet skiriasi nuo 3 ratų tuo, kad turi pirkinių krepšį apačioje (pagaliau dašilo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs_mike: 28 rugsėjo 2007 - 16:36
QUOTE(mrs_mike @ 2007 09 28, 17:33)
Spalvos tai labai grąžus, bet 4 ratų BUZZ nekaip atrodo blink.gif . 3 ratų man daug grąžesnis.

quinny.com, jeigu kalbą USA pasirinkti, tai galima 4 ratų ZAPP'a pamatyti. Irgi man keistai atrodo, bet skiriasi nuo 3 ratų tuo, kad turi pirkinių krepšį apačioje (pagaliau dašilo).

grazios spalvos, bet kokios noreciau, tai ir nezinau, nei viena per daug nepatiko

jo, tie 4 ratais isdarko buzza

zappa keturrati seniau jau buvau maciusi, tai tas puse velnio dar, bet triratis man mielesnis, turbut ir manevringesnis, pravazesnis, nes kur 1, o kus 2 ratai uzkliuna kur nors g.gif
Atsakyti
Gavau atsakymą šiandien iš Maxi-cosi kad tie naujieji Mura lopšiai tiks visur, kur tiko Dreami, t.y. ir Quinny vežimukams, ir Citi CX. Pirksiu 4u.gif Tik dar palauksiu, kol išmatavimai ir tikslus aprašymas pasirodys. Manau, kad į tokį paplatintą lopšį turėtų lelius iki 6 mėn. laisvai tilpti thumbup.gif
Atsakyti