Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

ax.gif galetumet pasirodyt koks grobis...ar dideles nusipirkot..kadangi as nojujoke ju auginime viskas domina... smile.gif tai jau tokia pirkot didele kad jau su pumpureliais... g.gif
Atsakyti
Pirkau
Liubimaja docka
Rodeo Roper-paaugliukai-pas liubimaja docka ziedeliu uzuomazgos jau wub.gif
taip pat
Emerald Lace
Irisch Cream
Zima ulibaetsa
Mac's Soutehrn Springtime
Windy Day
sitos -nedideli auginukai,bet tikrai sparciai auga,daug nauju lapeliu,o ir senieji pastype..
tad kol kas esu labai viskuo patenkinta,tikiuosi taip bus ir toliau...
daug dar ko noriu,sarasas ilgas doh.gif lotuliukas.gif ,bet vietos neturiu ,vat kas baisiausia...nebent bus taip,kad orchidejas visiskai pakeis sanpaulijos lotuliukas.gif
nufotkint kol kas neturiu galimybes,dukra fotika issivezus...
Atsakyti
Labai grazios visu jusu gelytes (perziurejau kel. albumu), pati turiu 2 sanpauliju, bet net neitariau, jog ju buna tiek daug rusiu ir tokiu egzot., labai grazios foto. Jau isivaizduoju, kiek dedat pastangu, kad gaut. nauj. rusi, nes bent jau as pard. visa laika matau vienodas- tradicines sanpaulijas, vienu zodziu: grozis- sekmes visoms auginat sias gelytes
Atsakyti
Annabelle parduotuvese veisliniu nebuna

ir as noriu pasigirti-sianden i mano "vaiku darzeli" atkeliavo du nauji "vaikuciai"- ЕК-Гранатовый Иней ir Парниковый Эффект /Морев thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif As gavus Jusu patarimu kazkurioje temoje pabandziau dauginti savaja gelyte. Siandien laistydama lapeli, pamaciau, kad aplink ji atsirado du vaikiukai kaip suprantu. Ka man toliau daryti, kad viskas butu kaip reikia... neturiu jokio supratimo
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 07 17, 19:33)
Ka man toliau daryti

http://www.sugardas....t_babes_lt.html
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Keliu gelyciu lapai pradejo keltis aukstyn.Sviesos tikrai netruksta.Idomu,kas joms galejo nepatikti g.gif
Atsakyti
Yra veisliu kuriems taip dariti tiesiog patinka doh.gif arba galimas ir kitas variantas-per daug sviesos,kai kuriems tai nepatinka ir taip jie bando apsaugot jaunus lapukus
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 07 17, 19:42)

Aciu uz nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2010 07 19, 12:18)
Yra veisliu kuriems taip dariti tiesiog patinka  doh.gif arba galimas ir kitas variantas-per daug sviesos,kai kuriems tai nepatinka ir taip jie bando apsaugot jaunus lapukus

Nu bet kaip negraziai atrodo,kai tie lapai pasikele schmoll.gif O ir ziedelius kaip suspaudzia.Pabandysiu nunesti i kita vieta,gal apsigalvos unsure.gif
Atsakyti
idekit foto gal daugiau ka patars... ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia ka ir bepritarsi,manau beauginant ateina visos zinios ir zinoma kai su gelytem visiskai "susigyveni".Na,bet idesiu,pasirodysim ka isdarinejam biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti