Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

*finy*, o tu tą gėlytę karts nuo karto apsuki g.gif , nes ne tiek jie išstybę, o daugiau į šviesos gavimo pusę linksta g.gif

Ir dar, matau yra tokie mažyčiai lapeliai apačioje(pirmieji vaikiški), aš juos pašalinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 liepos 2010 - 13:53
Kiekviena diena as tas gelytes paciupineju biggrin.gif Kai langas buna daugiau pravertas,nuo medziu tokiu smulkiu prikrenta ant palanges.Nori nenori turi valyti,o tuo tarpu ir vazonelius pasukalioji,apziuri smile.gif O del tu mazu/vaikisku as taip ir galvojau,kad pasalinti geriau,bet pamirsau paklausti rolleyes.gif
Atsakyti
o kodėl reik juos šalint?
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 07 19, 15:18)
o kodėl reik juos šalint?

Nebūtina, bet kam jie reikalingi - grožio tikrai neprideda...
Rob's Sarsparilla
user posted image
Pirmas 'Bold Party Girl' žiedas, fantasy nedaug, bet yra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 liepos 2010 - 17:00
ausrazs , sveikinimai sulaukus Rob's Sarsparilla gausaus, o 'Bold Party Girl' teisingo zydejimo wub.gif
clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
l@n@, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
mergaites reikia jusu patarimo, viena sanpaulija tokia netvirta, lapeliai is apacios nyksta, jei nupuve, vis po kelis kas kelinta diena nuimu. Ar dar ymanoma isaugoti augaliuka?
Atsakyti
Neaišku, kas tai gėlytei atsitiko. Gali būti koks nors puvinys. Jeigu ir šaknys papuvusios, mėginčiau augalą peršaknydinti.
Atsakyti
tai man gelyte dabar išrauti? ir merkti i vandeny kaip lapely kol isleis naujas šaknis?
Atsakyti
Gal ne rauti, o atsargiai išimti iš vazonėlio ir apžiūrėti šaknis. Nežinau, ar turite kiminų, geriausiai būtų šaknydinti juose. Bet galima ir vandenyje. Nuskabykite apatinius lapus, jeigu yra sumedėjusio kotelio audinio, jį nupjaukite paprastu skutimosi peiliuku ("britva"). Pjūvius apdžiovinkite 5-10 min. Pamerkite tokį bešaknį augaliukų į indą su vandeniu, bet taip, kad vandenyje būtų kotelis, o vanduo nepasiektų rozetės vidurio. Man labiau patinka drėgni kiminai, nes galima nesibaiminti, kad vanduo sems skrotelės viduriuką.
Beje, įvairių rūšių grybeliniai puviniai gydomi fungicidais, bet neturiu patirties su šiais chemikalais, gal kas nors iš augintojų patars.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 liepos 2010 - 21:09
aciu ausrazs
Atsakyti
labas rytas user posted image
Atsakyti