Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Aca's Eloise žiedelis - nekaltybės įsikūnijimas wub.gif O Fredette's Risen Star toks aristokratiškas wub.gif Tikrai labai gražūs pirmieji žiedeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 06, 11:55)
Ši 'Jan-Menuet' ne tokia pilnavidurė, kaip jos garbanė sesė (reanimuojama), bet žydi lygiai taip pat gausiai

Labai gražutė wub.gif
Man ši veislė patinka - žiedų gausa, ilgu žydėjimu ir nuostabiais žiedais thumbup.gif

QUOTE(dzūkė @ 2010 09 06, 20:19)
ir pagaliau sulaukiau Fredette's Risen Star žiedelio karsta.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2010 09 07, 10:38)
Aca's Eloise žiedelis - nekaltybės įsikūnijimas  wub.gif O Fredette's Risen Star toks aristokratiškas  wub.gif  Tikrai labai gražūs pirmieji žiedeliai  4u.gif

Oho, koks apibūdinimas bigsmile.gif biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Nežinau kaip suprast tuos žydėjimus, tai sportas, tai ne...
Arctic Frost prieš tai žydėjęs,galima sakyt,visiškai baltai, dabar pražydino tokią žiedų kekę. Manau idealus žiedas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 07 rugsėjo 2010 - 20:05
lydausi nuo derinio - balto ir melyno... wub.gif
Atsakyti
Dzūke, nuostabiai dailūs žiedai thumbup.gif Na, o tie genetikos niuansai - nelabai supaisysi: kas juos "išprovokuoja", kas paslepia.
Dabar pas mane žydi 'Bold Party Girl' be jokio balto apvado, nors vasarą buvo ryškus ir platokas. Ir fantasy - tik menkos užuominos. Gerai, kad mačiau žydint ir teisingai, antraip būčiau labai nusivylusi rolleyes.gif
Brinksta pumpurai RS-Den i Noč - labai įdomu, kas bus. Turėtų būti panašus variantas į 'Arctic Frost', be kol kas iš pažiūros pumpurai vien mėlyni unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 rugsėjo 2010 - 20:46
dzūkė Arctic Frost super thumbup.gif o pas mane Icebergas pirma kart prazydo,bet neteisingai, sugalvojo pabuti himera doh.gif gal nuo karsciu ir kita kart teisingai zydes

o seip, daug geliciu krauna ziedus, atsigauna po karsciu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 07 rugsėjo 2010 - 21:11
Negaliu atsigėrėti Rococo Viol wub.gif

Pati turiu vaiką, bet kažko užskurdo paskutiniu metu, nežinau kaip ten jam baigsis. Iš vis su girl tipo lapai nesiseka. Turiu dar Ma's Melody Girl, tai irgi kažko sunkiai man auga, nors dabar kaip tik žiedą krauna.
Man atrodo, kad ją užskurdinau, pagalvojus, kad ji mini ir auginau mažučiame vazone, bet neseniai atradau, kad ji standartas g.gif

O Rococo Viol, kokia skaitosi? Randu internete ir prie mini ir prie standartų priskiriamą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 rugsėjo 2010 - 21:43
Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 09 07, 22:12)

O Rococo Viol, kokia skaitosi? Randu internete ir prie mini ir prie standartų priskiriamą g.gif

Tikrai ne mini,gal panasiu i ja yra,seip megsta didesnius vazonus, kitaip pradeda lipti i virsu ir dar pastebejau, lb. daug sviesos nemegsta, vasaros pradzioje galvojau teks atsisveikinti, turejau kelius augaliukus,tai viena pati skurdziausia, toliau nuo lango i pati kampa ivariau, o gi ziuriu pradejo atsigauti, tai dabar visus laikau toliau nuo svesos, grazuciai pasidare thumbup.gif
Atsakyti
Alion-ka, dailūs augaliukai wub.gif

'Rococo Viol' yra pusiauminiatiūra.
Atsakyti
tikriausiai nebepavyks išgelbėti "Žemčiužnyje zviozdi" verysad.gif verysad.gif
skrotelė supuvo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
user posted image
user posted image

Įkišau dar lapelį nuskynus į kiminus gal nors šakneles išleis... unsure.gif
Atsakyti
''alio-nka'' kiek grazuoliu wub.gif
''čikibari'' uzjauciu...bet gal dar prisidauginsi... unsure.gif