Nieko sau kukli pamestinukė - gražuolė
Puiki persikinė žiedo spalva, o jau lapų grožis
o su ziedeliais isvis
Greitu laiku issipildys jusu svajone
Mano svajonė - kad bent truputį atvėstų
Ir dėl savęs, ir dėl gėliukų...
sveikos...dzuke...ar galetu jau nuo jusu pirkta red lantern kraut ziedely...
kaip keliauju kasdien apziuret gelyciu kazka tokio mazycio pamaciau..lyg pumpurely...ir daug aplinkui lapuku leidzia..apie kotely..kokios grazios tavo atsiustosios,gaila kad neissaugojau,mellow yellow...issyk skiriasi kur is jusu...o kur iskitu..
sauni pardaveja esate..ir kitasyk kreipsiuos...
kaip keliauju kasdien apziuret gelyciu kazka tokio mazycio pamaciau..lyg pumpurely...ir daug aplinkui lapuku leidzia..apie kotely..kokios grazios tavo atsiustosios,gaila kad neissaugojau,mellow yellow...issyk skiriasi kur is jusu...o kur iskitu..
Pasidalinsiu širdgėla: šiandien pamačiaus, kad kolegei dovanota mano gražioji 'Jan-Menuet' baigia gyvenimą: lapai nuleipę, turbūt ilgai nelaistyta. Net nužydėję žiedai nenuskabyti. Man atrodė, kad ji mėgsta gėles, gal - ne visas... Nors rodė džiaugsmą, gavusi dovanų, bet neprižiūrėjo. Labai gaila. Juk ta gėlytė buvo ilgai ir rūpestingai auginama
Sveikos, atvėso
evers, žinoma, kad laikas kraut pumpurus, o jeigu kalbi apie pažastinukus - šalink.
Mellow Yellow, tą margalapę atidaviau, pradeda žydėt kita, bet labai maži žiedai(gal tik pas mane
), jeigu tokie skurdukai ir bus kai augalas pakankamai suaugs - tikrai jos atsisakysiu
Džiugu, mergaitės, kad pas jus mano augaliukai gerai jaučiasi
ausrazs,
evers, žinoma, kad laikas kraut pumpurus, o jeigu kalbi apie pažastinukus - šalink.
Mellow Yellow, tą margalapę atidaviau, pradeda žydėt kita, bet labai maži žiedai(gal tik pas mane
Džiugu, mergaitės, kad pas jus mano augaliukai gerai jaučiasi
ausrazs,
Evers, o tos dėmės ant lapukų - "drėgnos" ar sausos?
sausos...
o kas galetu but... 
Papildyta:
kai atkeliavo buvo lapukai kaip skudureliai...keleta teko pasalinti..dabar jau atgauna tvirtuma..nebesijaucia tokio glezno minkstumo...jau galvojau kad atsisveikint teks su EK Dzokonda....
Papildyta:
kai atkeliavo buvo lapukai kaip skudureliai...keleta teko pasalinti..dabar jau atgauna tvirtuma..nebesijaucia tokio glezno minkstumo...jau galvojau kad atsisveikint teks su EK Dzokonda....