Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Nieko sau kukli pamestinukė - gražuolė wub.gif Puiki persikinė žiedo spalva, o jau lapų grožis thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif mano svajone-margalape sanpaulija...galetu nezydet lotuliukas.gif lapai puosnus...
o su ziedeliais isvis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Greitu laiku issipildys jusu svajone smile.gif
Atsakyti
Mano svajonė - kad bent truputį atvėstų karsta.gif Ir dėl savęs, ir dėl gėliukų...
Atsakyti
biggrin.gif

Frozen in Time
user posted image
Atsakyti
sveikos...dzuke...ar galetu jau nuo jusu pirkta red lantern kraut ziedely... g.gif
kaip keliauju kasdien apziuret gelyciu kazka tokio mazycio pamaciau..lyg pumpurely...ir daug aplinkui lapuku leidzia..apie kotely..kokios grazios tavo atsiustosios,gaila kad neissaugojau,mellow yellow...issyk skiriasi kur is jusu...o kur iskitu.. rolleyes.gif thumbup.gif sauni pardaveja esate..ir kitasyk kreipsiuos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 26 liepos 2010 - 08:58
nepamenu,kada aš iš dzūkės pirkau, bet jau žydi visos pirktos thumbup.gif kai kurios ir po antrą žydėjimą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu širdgėla: šiandien pamačiaus, kad kolegei dovanota mano gražioji 'Jan-Menuet' baigia gyvenimą: lapai nuleipę, turbūt ilgai nelaistyta. Net nužydėję žiedai nenuskabyti. Man atrodė, kad ji mėgsta gėles, gal - ne visas... Nors rodė džiaugsmą, gavusi dovanų, bet neprižiūrėjo. Labai gaila. Juk ta gėlytė buvo ilgai ir rūpestingai auginama verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 26 liepos 2010 - 09:48
Sveikos, atvėso ax.gif

evers, žinoma, kad laikas kraut pumpurus, o jeigu kalbi apie pažastinukus - šalink.

Mellow Yellow, tą margalapę atidaviau, pradeda žydėt kita, bet labai maži žiedai(gal tik pas mane g.gif ), jeigu tokie skurdukai ir bus kai augalas pakankamai suaugs - tikrai jos atsisakysiu schmoll.gif

Džiugu, mergaitės, kad pas jus mano augaliukai gerai jaučiasi thumbup.gif wub.gif

ausrazs, console.gif
Atsakyti
stai mano red lantern...
user posted image
user posted image

atrodo kad pazastinukai auga o kodel reikia naikint juos...gal praaugint truputi dar... g.gif
Papildyta:
mano vaikuciai
user posted image

o cia po siuntimo...tikiuosi kad atsigaus...nes atrode zymiai blogiau...lapukai suminksteje zemiu nebebuvo,viskas atrode kad, kosyte atkeliavo...
user posted image
Atsakyti
Evers, o tos dėmės ant lapukų - "drėgnos" ar sausos?
Atsakyti
sausos... unsure.gif o kas galetu but... g.gif
Papildyta:
kai atkeliavo buvo lapukai kaip skudureliai...keleta teko pasalinti..dabar jau atgauna tvirtuma..nebesijaucia tokio glezno minkstumo...jau galvojau kad atsisveikint teks su EK Dzokonda....
Atsakyti