Taip man visos gelytes sauniai augo,kol neprasidejo karsciai.Nezinau kas cia kaltas,gal ir as ka ne taip darau,ar orai karsti.Taip isisuko pas mane puvinys,tiek ant lapeliu,tiek ant gelyciu

Gal per karščius gausiau palaistote?
Siaip stengiuosi po truputi ir dazniau.Ir ant lapeliu net neuzlieju.Turiu isitaisiusi toki buteliuka su snapeliu,su juo palendu po visais lapais

mano neseniai gauta ''Liubimaja docka''prazydo
pasidejau ant stalo ir groziuosi...
ir ''rodeo roper'' jau yra ziedeliu uzuomazgos

pasidejau ant stalo ir groziuosi...
ir ''rodeo roper'' jau yra ziedeliu uzuomazgos

Šiandien nufotografavau pas mane žydinčias...
Chantaspring

Emerald Love

Gal žinote Kaune kur būtų galima nusipirkti šios žemės? Jei žinote parašykite kad ir keletą vietų, prašysiu, kad giminaičiai nupirktų, nes pas mus mieste neprekiauja šia žeme.
Chantaspring

Emerald Love

Gal žinote Kaune kur būtų galima nusipirkti šios žemės? Jei žinote parašykite kad ir keletą vietų, prašysiu, kad giminaičiai nupirktų, nes pas mus mieste neprekiauja šia žeme.

Demokratija, žavingi vaizdai 
Pirmąkart šiemet žydi mažylė 'Love Bite'

Pusiau mažylė chimeriukė 'Ness Cranberry Swirl' atkeliavo jau žydėdama

Pirmąkart šiemet žydi mažylė 'Love Bite'

Pusiau mažylė chimeriukė 'Ness Cranberry Swirl' atkeliavo jau žydėdama

QUOTE(Demokratija @ 2010 07 26, 17:26)

O sita žeme gera

Sveikos mergaites
Pas mane nuo karscio irgi nukentejo du lapukai, kurie augino vaikucius -tik vaikuciai jau dideli -tai meldziuosi, kad jie savarankiskai augtu toliau -kolkas auga;)
Ir nukentejo Wild Irish Rose vaikiukas
O is dzukes gauti vaikiukai laikosi puikiai -nuostabiai auga ir Skybird jau atrodo pumpureli sukrove.
O dauguma gautu lapeliu jau su saknytemis
kad tik pavyktu, kad tik prigytu...

Pas mane nuo karscio irgi nukentejo du lapukai, kurie augino vaikucius -tik vaikuciai jau dideli -tai meldziuosi, kad jie savarankiskai augtu toliau -kolkas auga;)
Ir nukentejo Wild Irish Rose vaikiukas

O is dzukes gauti vaikiukai laikosi puikiai -nuostabiai auga ir Skybird jau atrodo pumpureli sukrove.
O dauguma gautu lapeliu jau su saknytemis

QUOTE(Demokratija @ 2010 07 26, 17:26)
tokios zemes pas mus yra zalioj stotelej...jai pas jus tokia parduotuve tai paziurekit ten...ten viska maciau vermikulita,perlita....
kur yra parduotuves zalia stotele
Netgi vermikulito būna jau Žaliose stotelėse? Anksčiau kažkaip neturėjo jie, tik senukuose buvo, o senukuose paskutiniu metu irgi, neberadau, kliek ieškojau.
QUOTE(Kerpena @ 2010 07 27, 09:33)
Netgi vermikulito būna jau Žaliose stotelėse?
Bent jau Alytuje tikrai yra. Buvau nustebusi, kai prieš kokį mėnesį radau. Nedidelėmis pakuotėmis, bet po kiek litrų dabar nepasakysiu... Turėtų būti ir kitų miestų "Žalioje stotelėje"
Smagu, matau, dahlia+++ užėjo, aš jai labai dėkinga už vienas pirmųjų miniukių mano namuose

kretingoj taip pat yra...viskas po 2litrus.agroperlitas,vermikulitas,zemiu yvairiausiu...
tik kiminu dabar uzei kokiam pelkyne...