Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Taip man visos gelytes sauniai augo,kol neprasidejo karsciai.Nezinau kas cia kaltas,gal ir as ka ne taip darau,ar orai karsti.Taip isisuko pas mane puvinys,tiek ant lapeliu,tiek ant gelyciu verysad.gif
Atsakyti
Gal per karščius gausiau palaistote?
Atsakyti
Siaip stengiuosi po truputi ir dazniau.Ir ant lapeliu net neuzlieju.Turiu isitaisiusi toki buteliuka su snapeliu,su juo palendu po visais lapais biggrin.gif
Atsakyti
mano neseniai gauta ''Liubimaja docka''prazydo wub.gif
pasidejau ant stalo ir groziuosi...
ir ''rodeo roper'' jau yra ziedeliu uzuomazgos thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien nufotografavau pas mane žydinčias...

Chantaspring
user posted image

Emerald Love
user posted image

Gal žinote Kaune kur būtų galima nusipirkti šios žemės? Jei žinote parašykite kad ir keletą vietų, prašysiu, kad giminaičiai nupirktų, nes pas mus mieste neprekiauja šia žeme.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 26 liepos 2010 - 16:36
Demokratija, žavingi vaizdai wub.gif

Pirmąkart šiemet žydi mažylė 'Love Bite'
user posted image
Pusiau mažylė chimeriukė 'Ness Cranberry Swirl' atkeliavo jau žydėdama
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 26 liepos 2010 - 18:13
QUOTE(Demokratija @ 2010 07 26, 17:26)

Gal žinote Kaune kur būtų galima nusipirkti šios žemės? Jei žinote parašykite kad ir keletą vietų, prašysiu, kad giminaičiai nupirktų, nes pas mus mieste neprekiauja šia žeme.

user posted image

O sita žeme gera g.gif mano jau lapukai šaknis leidžia tuoj sodinti reiks ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Pas mane nuo karscio irgi nukentejo du lapukai, kurie augino vaikucius -tik vaikuciai jau dideli -tai meldziuosi, kad jie savarankiskai augtu toliau -kolkas auga;)

Ir nukentejo Wild Irish Rose vaikiukas schmoll.gif

O is dzukes gauti vaikiukai laikosi puikiai -nuostabiai auga ir Skybird jau atrodo pumpureli sukrove.
O dauguma gautu lapeliu jau su saknytemis lotuliukas.gif kad tik pavyktu, kad tik prigytu...
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2010 07 26, 17:26)
Šiandien nufotografavau pas mane žydinčias...
user posted image

tokios zemes pas mus yra zalioj stotelej...jai pas jus tokia parduotuve tai paziurekit ten...ten viska maciau vermikulita,perlita....
kur yra parduotuves zalia stotele
Atsakyti
Netgi vermikulito būna jau Žaliose stotelėse? Anksčiau kažkaip neturėjo jie, tik senukuose buvo, o senukuose paskutiniu metu irgi, neberadau, kliek ieškojau.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 07 27, 09:33)
Netgi vermikulito būna jau Žaliose stotelėse?

Bent jau Alytuje tikrai yra. Buvau nustebusi, kai prieš kokį mėnesį radau. Nedidelėmis pakuotėmis, bet po kiek litrų dabar nepasakysiu... Turėtų būti ir kitų miestų "Žalioje stotelėje"
Smagu, matau, dahlia+++ užėjo, aš jai labai dėkinga už vienas pirmųjų miniukių mano namuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 27 liepos 2010 - 08:58
kretingoj taip pat yra...viskas po 2litrus.agroperlitas,vermikulitas,zemiu yvairiausiu... thumbup.gif tik kiminu dabar uzei kokiam pelkyne... biggrin.gif
Atsakyti