Sveikos merginos,
neturiu pas ka pasiklausti, tai kreipiuosi i jus. Noriu nusipirkti imontuojama indaplove, ar imanoma ja imontuoti i paprasta spintele po kriaukle, spinteles dureles darinejasi iprastai i isore. Gal kas nors taip darete, o gal net zinote kas galetu tai padaryti, labai lauksiu patarimu, aciu
neturiu pas ka pasiklausti, tai kreipiuosi i jus. Noriu nusipirkti imontuojama indaplove, ar imanoma ja imontuoti i paprasta spintele po kriaukle, spinteles dureles darinejasi iprastai i isore. Gal kas nors taip darete, o gal net zinote kas galetu tai padaryti, labai lauksiu patarimu, aciu

QUOTE(Lorettta @ 2010 08 20, 11:53)
Sveikos merginos,

Po kriaukle turėtų vietos aukščiui neužtekt, nebent dėsit tą visai mažytę..
Gal patartumet kur i spintele siuksliadeze nusipirkt nelabai brangiai. Nieko ypatingo nenoriu, tiesiog gal, kad ant dureliu tvirtintusi, ar kazkaip isvaziuotu atidarant.
QUOTE(Lorettta @ 2010 08 20, 09:53)
Sveikos merginos,

standartinei indaplovei po kriaukle aukščio neužteks, be to po kriaukle paprastai būna pagrindinis buto vamzdyno mazgas, kaip prieitumėte jei staiga reikėtų vandenį užsukti?, o durėlės mažiausia problema, nes jas galima nuo vyrių nuimti ir uždėti ant pačios indaplovės, tada ir darinėsis kaip indaplovė.
QUOTE(Lorettta @ 2010 08 20, 10:53)
Sveikos merginos,

taip esame darę pas MB tėvus,
vyras pats padarė, pavyko puikiai, bet pas juos spintelės buvo pakankamai aukštos, ir indaplovė tilpo.
Pasimatuokite kokio aukščio ir pločio pas jus spintelės anga, ir pagal tai pabandykite susirasti indaplovę (jų matmenys taip pat šiek tiek skiriasi). Jei rasite - pirmyn.
spintelės dureles nuėmė ir pritvirtino prie indaplovės. Nieko pjaustyti nereikėjo. Išoriškai niekas nepasikeitė, atrodo kaip ir buvusi spintelė, tik kad darinėjasi kitaip

QUOTE(konfetee @ 2010 08 20, 09:40)
Ačiū labai

Gal galit detalizuoti matmenimis, nes nelabai suprantu, kokio dydžio bus spintelė, kur bus indaplovė ir plautuvė, o po plautuve šeimininkė norėtų stalčių, be to, ten boileriukas gal ir trukdys kargui, o apatinį stalčių galima padaryt trumpesnį dėl boileriuko .
Dar kažkaip gaunasi arti plautuvės ir kaitlentės zonos, aš dar audžiu mintį, kad orkaitę perkelti į stalviršio lygį toje pačioje vietoje ir ieškot bandau vietos kaitlentei

QUOTE(Lorettta @ 2010 08 20, 10:53)
Sveikos merginos,

neįsiskačiau iš pradžių -
po kriaukle nepavyks, netilps.
nebent į spintelę kur paprastos lentynos buvo.
Merginos as vis balamutinuos del virtuves savo. Mane pradejo atkalbineti del ranksluostines. Planavau ja daryti (gal kas pamena projekteli) tarp indaploves ir kriaukles. Ji matytusi is svetaines. Tai mane pradejo atkalbineti, Sako kam tau reikia, negrazu, matysis. Bet kur tada ranksluoscius kabinti?
pas mano teti virtuvej nera ranksluostines tai ir metosi tie slapi ranksluosciai po visa virtuve
buvau sumascius padaryti ta ranksluosciu laikikli spintelej po kriaukle, bet ten stoves ir siuksliu kibiras, Nors jis bus uzdengtas, bet man atrodo kazkaip nehigieniska tada. Kur jus laikot rankluoscius virtuvej? As kalbu apie naudojamus. I stalciu deti slapius ir nesinori, prades "kvepeti" jie ten.
Papildyta:
Kazkaip ziuriu konfetee projektelius, tai niekur nematau ranksluostiniu ir cargo konteineriuku
nejaugi niekas nenaudoja? Ar cia jau atgyvena?
Beje pastebejau, kad beveik pas visas virsutines spinteles pakeliamos... kiek demejausi lyg tai grizta i mada aukstos spinteles su varstomomis durimis. As noriu maksimaliai isnaudoti plota, tai noriu spinteliu beveik iki lubu. Ar geriau varstomas ar pakeliamas dvigubas daryt. Nebezinau visai
Konfetee gal tu gali ka patart, juk tie projekteliu padarei? Ar ziuretusi virtuve panaikinus ranksluostine ir cargo ir praplatinus indaplove ir stalcius iki 60. Ir virsuj daryt dvigubas pakeliamas spinteles? Ka manai?

Papildyta:
Kazkaip ziuriu konfetee projektelius, tai niekur nematau ranksluostiniu ir cargo konteineriuku

Beje pastebejau, kad beveik pas visas virsutines spinteles pakeliamos... kiek demejausi lyg tai grizta i mada aukstos spinteles su varstomomis durimis. As noriu maksimaliai isnaudoti plota, tai noriu spinteliu beveik iki lubu. Ar geriau varstomas ar pakeliamas dvigubas daryt. Nebezinau visai

Konfetee gal tu gali ka patart, juk tie projekteliu padarei? Ar ziuretusi virtuve panaikinus ranksluostine ir cargo ir praplatinus indaplove ir stalcius iki 60. Ir virsuj daryt dvigubas pakeliamas spinteles? Ka manai?
Na, mada yra toks labai abstraktus dalykas
Man , pavyzdžiui, buvo daug svarbiau patogumas ir funkcionalumas, nei mada. Vien dėl to atsisakiau minties apie stalčius ar spinteles be rankenėlių. Dabar džiaugiuosi, nes tai ne tik apsaugo mano nagus, bet ir išsprendžia rankšluosčių (naudojamų) laykymo problemą. Viršutinės spintelės pas mane pakeliamos, prieš tai turėtoje virtuvėje buvo paprastos atidaromos, tai didelio skirtumo naudojant nematau, o vat kainoje jis tikrai akivaizdus.

QUOTE(Temidė @ 2010 08 20, 15:24)
Na, mada yra toks labai abstraktus dalykas
Man , pavyzdžiui, buvo daug svarbiau patogumas ir funkcionalumas, nei mada. Vien dėl to atsisakiau minties apie stalčius ar spinteles be rankenėlių. Dabar džiaugiuosi, nes tai ne tik apsaugo mano nagus, bet ir išsprendžia rankšluosčių (naudojamų) laykymo problemą. Viršutinės spintelės pas mane pakeliamos, prieš tai turėtoje virtuvėje buvo paprastos atidaromos, tai didelio skirtumo naudojant nematau, o vat kainoje jis tikrai akivaizdus.

Visikai sutinku ir siaip gyvenime mados tikrai nesivaikau. Bet sudvejojau butent del patogumo. Ar patogiau bus spintele kokiu 95 cm aukscio atidaroma paprastai ar dvi pakeliamos

QUOTE(axa @ 2010 08 20, 12:35)
taip esame darę pas MB tėvus,
vyras pats padarė, pavyko puikiai, bet pas juos spintelės buvo pakankamai aukštos, ir indaplovė tilpo.
Pasimatuokite kokio aukščio ir pločio pas jus spintelės anga, ir pagal tai pabandykite susirasti indaplovę (jų matmenys taip pat šiek tiek skiriasi). Jei rasite - pirmyn.
spintelės dureles nuėmė ir pritvirtino prie indaplovės. Nieko pjaustyti nereikėjo. Išoriškai niekas nepasikeitė, atrodo kaip ir buvusi spintelė, tik kad darinėjasi kitaip
Jei patys nesugebate žinoma reikės baldžiaus pagalbos (tų kurie gamina virtuvės baldus).

Aciu merginos uz patarimus