Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(konfetee @ 2010 08 21, 17:15)
nesutampa sienų ilgis - ten kur langas vienoks, kur durys - kitoks... Kaip yra iš tikrųjų?

...tą 0.20 cm. "pavogiau" nuo durų sienos. Tie cm. eina nuo durų kur prasideda mano punktyrinė linija iki tos ventiliacinės angos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 21 rugpjūčio 2010 - 18:00
su kokiom programom projektuojat? aš irgi noriu, reikia pasižiūrėt ar užtenka vietos stalui doh.gif prieš kelis puslapius ta tema jau kalbėjau, bet vis nesutariam su architektu vis tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 21, 19:41)
su kokiom programom projektuojat? aš irgi noriu, reikia pasižiūrėt ar užtenka vietos stalui  doh.gif  prieš kelis puslapius ta tema jau kalbėjau, bet vis nesutariam su architektu vis tiek  doh.gif

ALNO Kitchen Planner atsisiunčiau ir tą patį vakarą suprojektavau virtuvę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 08 21, 20:39)
ALNO Kitchen Planner atsisiunčiau ir tą patį vakarą suprojektavau virtuvę  biggrin.gif

ačiū, bandysiu pažaist ir pasirodysiu kas gausis smile.gif bet čia tikriausiai bus tik spintelės, stalo neišeis įdėt?... g.gif
Atsakyti
Na štai, padariau kažką tep-lep. Man esmė buvo pažiūrėt ar telpa stalas su kėdėm ir kiek dar vietos lieka. Spalvos, spintelės, stilius ir t.t. čia nieko nereiškia smile.gif

user posted image

stalas tarp spintelių nuo lango irgi atitraukas. o kur priekis, tai ten duru nebus, o 1,5 m pločio praėjimas į valgomąjį.

Ar užtektinai vietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 08 21, 17:11)
niu tai desis arba plyteles arba stiklas rolleyes.gif

Dėl ko klausiu: viršutinių spintelių plotis yra mažesnis nei apatinių, tai dedant ant tos sienos (po kaire nuo kriauklės) plyteles (arba stiklą) teks pjauti skersai - kas man labai negražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 22, 07:19)
Dėl ko klausiu: viršutinių spintelių plotis yra mažesnis nei apatinių, tai dedant ant tos sienos (po kaire nuo kriauklės) plyteles (arba stiklą) teks pjauti skersai - kas man labai negražu  smile.gif

aha, geras pastebejimas 4u.gif man irgi negrazu biggrin.gif reikes kazka galvoti, nes kriaukle toliau buti negali...
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 08 22, 10:29)
aha, geras pastebejimas  4u.gif man irgi negrazu biggrin.gif reikes kazka galvoti, nes kriaukle toliau buti negali...

Galima tos sienos po kaire visai neapsaugoti nei plytelėmis, nei stiklu, bet gi taškysis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 22, 11:37)
Galima tos sienos po kaire visai neapsaugoti nei plytelėmis, nei stiklu, bet gi taškysis  g.gif

na siaip tai bus indaplove, tai to plovimo bus minimaliai isivaizduoju. gal labai neapsitaskys g.gif

truputi pakeitimu
user posted image
user posted image
sitas pradinis variantas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vassara: 22 rugpjūčio 2010 - 11:41
QUOTE(vassara @ 2010 08 22, 12:41)
na siaip tai bus indaplove, tai to plovimo bus minimaliai isivaizduoju. gal labai neapsitaskys  g.gif 

truputi pakeitimu

Tie stalčiai po kaitlente, kokie jie pločio?

Ar bus apšvietimas po pakabinamomis spintelėmis?
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 22, 15:25)
Tie stalčiai po kaitlente, kokie jie pločio?

Ar bus apšvietimas po pakabinamomis spintelėmis?

visur viska dariau 60cm plocio
o apsvietimas bus lubose virs stalvirsio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 08 22, 16:07)
visur viska dariau 60cm plocio
o apsvietimas bus lubose virs stalvirsio wink.gif

Antroje foto matosi dvigubi stalčiai, ar 1,2 m ne per platūs? O kampe dėsit karuselę?
Atsakyti