Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu virtuvėje

QUOTE(volkiene @ 2010 08 20, 15:13)

1. Kazkaip ziuriu konfetee projektelius, tai niekur nematau ranksluostiniu ir cargo konteineriuku  g.gif  nejaugi niekas nenaudoja? Ar cia jau atgyvena?

2. Beje pastebejau, kad beveik pas visas virsutines spinteles pakeliamos... kiek demejausi lyg tai grizta i mada aukstos spinteles su varstomomis durimis. As noriu maksimaliai isnaudoti plota, tai noriu spinteliu beveik iki lubu. Ar geriau varstomas ar pakeliamas dvigubas daryt. Nebezinau visai  doh.gif

3. Konfetee gal tu gali ka patart, juk tie projekteliu padarei? Ar ziuretusi virtuve panaikinus ranksluostine ir cargo ir praplatinus indaplove ir stalcius iki 60. Ir virsuj daryt dvigubas pakeliamas spinteles? Ka manai?

1. Manau naudoja... Tiesiog daugumą projektukų dariau grynai dėl bendro vaizdo, tikrai nereikėtų skubėt ir tokių darytis, būtinai reiktų apsvarstyt kiekvieną detalę... o kadangi beveik visų merginų tikrai didelės virtuvės, tai rankšluostinę daug kur galima padaryt, tik svarbiausia, kad ji būtų uždara... nes atvira tikrai negražiai atrodo...
2. Projektuose dariau dažniausiai pakeliamas, nes tiksliai nežinojau poreikių.... ir man gražiau... Be to visos prašė bendro vaizdo, o ne gero konkretaus projekto. gerų net ir nemoku kurt smile.gif ir programa čia nėra tokia, kurios reikėtų smile.gif
3. Būtent jūsų projekte manau tikrai žiūrėtųsį, man Jūsų virtuvė nors ir nedidelė, bet kompaktiška ir jauki (bent jau taip įsivaizduoju). Beje, jei Jums tikrai reik rankšluostinės, tai darykite ją, nes galite gailėtis vėliau. o kad atkalbinėja, tai gal todėl, kad norėjot daryti ją atvirą? ir gal ja padaryt tarp sienos ir indaplovės? o cargo man asmeniškai nebūtinas, todėl jo drąsiai atsisakyčiau ir praplatinčiau stalčius. na čia vėl tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
na dedu ir as savo virtuveles projektuka, gal kas pakomentuos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 08 21, 10:10)
na dedu ir as savo virtuveles projektuka, gal kas pakomentuos  ax.gif

na as turbut deciau orkaite po kaitlente ....
jei imanoma dar keisti vieta kriaukles tai ja daryciau toje vietoje panasiai kur orkaite dabar smile.gif
ir virsutiniu dureles kazkaip kliuva ,kad taip smulkiai atidarinejamaos ,neatitinka kazkaip man pagal apacia ..
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 08 21, 10:14)
na as turbut deciau  orkaite po kaitlente ....
jei imanoma  dar keisti vieta kriaukles tai ja  daryciau  toje vietoje panasiai kur orkaite  dabar  smile.gif
ir virsutiniu dureles kazkaip kliuva ,kad taip smulkiai  atidarinejamaos ,neatitinka kazkaip man pagal apacia ..

orkaite po kaitlente ir as galvojau det, bet cia bus virtuve su svetaine jungta, tai del to taip i sona ja ikisau.
kriaukles keist negaliu, nes ir taip ji pakeista. buvo visai prie kitos sienos ax.gif
o virsutines spinteles nusiziurejau is sito paveiksliuko biggrin.gif man labai graziai ziurisi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
bet cia gal ir apatines darinejas taip smulkiai smile.gif arba gal stalciai visa apacia .....
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 08 21, 10:44)
.......o virsutines spinteles nusiziurejau is sito paveiksliuko biggrin.gif man labai graziai ziurisi biggrin.gif

man irgi grazu kai siauros pailgos virsutines spinteles mirksiukas.gif tokios ir bus pas mane.
Vat kai sumontuos, tada pasakysiu ar tikrai dar vis grazu biggrin.gif
virtuve jau tikriausiai paduota i gamyba, labai to tikiuosi g.gif
nes bijau kad anksciau pasigimdysiu, nei virtuve sumontuos doh.gif
juolab kad toje vietoje kur stoves lovele leliuko, stovi saldytuvas su spintele dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 08 21, 10:10)
na dedu ir as savo virtuveles projektuka, gal kas pakomentuos  ax.gif

Kaip išspręsite tą kampą, kur kriauklė dėl taškymosi?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 08 20, 23:15)

3. Būtent jūsų projekte manau tikrai žiūrėtųsį, man Jūsų virtuvė nors ir nedidelė, bet kompaktiška ir jauki (bent jau taip įsivaizduoju). Beje, jei Jums tikrai reik rankšluostinės, tai darykite ją, nes galite gailėtis vėliau. o kad atkalbinėja, tai gal todėl, kad norėjot daryti ją atvirą? ir gal ja padaryt tarp sienos ir indaplovės? o cargo man asmeniškai nebūtinas, todėl jo drąsiai atsisakyčiau ir praplatinčiau stalčius. na čia vėl tik mano nuomonė smile.gif

Aciu uz nuomone. Del pakeliamu spinteliu tai gal ir man pakeliamos graziau, bet kadangi pas mane kampe dujinis katilas bus pakabintas, tai ji paslepti galiu tik paprastai atidaromoj spintelej. Tai manau nesiziuretu tada viena paprasta, o likusios trys pakeliamos. Butu turbut biskiuka jovalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 08 21, 13:09)
Aciu uz nuomone. Del pakeliamu spinteliu tai gal ir man pakeliamos graziau, bet kadangi pas mane kampe dujinis katilas bus pakabintas, tai ji paslepti galiu tik paprastai atidaromoj spintelej. Tai manau nesiziuretu tada viena paprasta, o likusios trys pakeliamos. Butu turbut biskiuka jovalas  g.gif

Tai kad galima juk dėt tokį mechanizmą, kurias iškart pakelia abejas dureles... blum aventus vadinas, ar kažkas panašaus. Gal kitos merginos patikslins smile.gif
Atsakyti
....beldžiuos ir aš į jūsų temą....prašyti pagalbos.
Turiu bute tokią skylutę, vadinama virtuvę. Kadangi turiu didelę šeimą, tai ir daiktų nemažai. Mes virtuvėje net ne valgom, visi netelpam...stovi stalas, bet naudoju tik kaip darbastalį. Nusprendžiau persidaryt seną tarybinių laikų standartą.

Kadangi čia jūs patarimais ir įdėjom turtingos...gal galit padėti ir man pasidaryt virtuvytę jaukią, patogią, talpią.... wub.gif wub.gif

Būsiu labai labai dėkinga.... blush2.gif blush2.gif

Mano virtuvėje yra:
Dujinė viryklė, neįmontuojama 0.60 cm.
Indaplovė, įmontojama 0.60 cm.
Šaldytuvas, neįmontuojamas 1.90 aukščio
Mikrobanginė...

O čia virtuvės planas....atsiprašau už "gražų" piešinį. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 21 rugpjūčio 2010 - 14:38
QUOTE(Osera @ 2010 08 21, 10:48)
bet cia gal ir apatines darinejas taip smulkiai  smile.gif arba gal stalciai visa apacia .....

hm, nu man kazkaip nekliuna kad virsus toks o apacia tokia, esu macius zurnaluose tokiu variantu ax.gif na reikes pabandyt susmulkinti ir apacia g.gif bet jauciu su alno programa neiseis..
QUOTE(Sirvita @ 2010 08 21, 12:01)
man irgi grazu kai siauros pailgos virsutines spinteles  mirksiukas.gif  tokios ir bus pas mane.
Vat kai sumontuos, tada pasakysiu ar tikrai dar vis grazu biggrin.gif
virtuve jau tikriausiai paduota i gamyba, labai to tikiuosi g.gif
nes bijau kad anksciau pasigimdysiu, nei virtuve sumontuos doh.gif
juolab kad toje vietoje kur stoves lovele leliuko, stovi saldytuvas su spintele dabar doh.gif

drinks_cheers.gif nu va. o gal turi projekteli savo? ax.gif labai idomu pamatyt butu.

niu gal padarys biggrin.gif laiko yra dar biskuti biggrin.gif

QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 21, 13:05)
Kaip išspręsite tą kampą, kur kriauklė dėl taškymosi?

niu tai desis arba plyteles arba stiklas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2010 08 21, 15:35)
....beldžiuos ir aš į jūsų temą....prašyti pagalbos.

nesutampa sienų ilgis - ten kur langas vienoks, kur durys - kitoks... Kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 21 rugpjūčio 2010 - 16:16