Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

gal ir galima su kazkokia emale, bet ten, man rodos, ne emale g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 26, 12:30)
vat gera galvosuki daviau biggrin.gif as irgi pagalvojau apie skysta moli, bet kai ji nudazo, gal kokiu akrilu g.gif

http://translate.goo.....o/417009.html

man tai 5 ir 6 veiksme panašu į paprastą iškočiotą molį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 26, 10:50)
http://translate.goo.....o/417009.html

man tai 5 ir 6 veiksme panašu į paprastą iškočiotą molį  g.gif

va va gali buti ir taip, uzpildo skyrius iprastu moliu.
Atsakyti
įsikišiu ir aš biggrin.gif Tikrai čia nėra jokios emalės, vien jau pavadinime emalė įdėta į kabutes biggrin.gif Tiesiog labai plonai iškočiotas polimerinis molis ax.gif
Atsakyti
vajej kokia geda blush2.gif nu ir ziopla as biggrin.gif as nepamaciau kad paspaudus ant foto imeta i nauja puslapi doh.gif: tai pati paklausiau, pati ir atsakysiu, kad ten iskepa baze, tada skysto molio pagalba priklijuoja pertvaras, jas vel iskepa ir uzpildo paprastu modelinu smile.gif

Malonu Jutare cia matyt smile.gif bet ziuriu, visos beveik vienu metu parasem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almantaitė: 26 rugpjūčio 2010 - 11:07
Kažkas prašė vaizdų.
Prašom, mano naujokai tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 08 26, 14:25)
Kažkas prašė vaizdų.
Prašom, mano naujokai tongue.gif

na kaip grazu, angeliukai net su sukuosenom thumbup.gif
Atsakyti
Irunia saunuole, mazai plepa daug dirba smile.gif labai grazus angeliukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as cia naujoke ir sugalvojau pradeti lipdyti su polimeriniu moliu. Nesenai atsikrausciau i klaipeda ir realiai nznau jokiu dailes reikmenu parduotuviu siame mieste. Gal kokia klaipediete galetu patarti? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nette_ @ 2010 08 26, 21:06)
Sveikos merginos, as cia naujoke ir sugalvojau pradeti lipdyti su polimeriniu moliu. Nesenai atsikrausciau i klaipeda ir realiai nznau jokiu dailes reikmenu parduotuviu siame mieste. Gal kokia klaipediete galetu patarti? Aciu smile.gif

janoniog/kanto gatves sankryzoje esanti parduotuve "dailes reikmenys" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 26, 20:16)
Irunia saunuole, mazai plepa daug dirba smile.gif labai grazus angeliukai smile.gif

Nereikia jos girti. Irunia dirba tik kai dovanų reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man lizard laaaaaaaaaabai patiko bigsmile.gif net norisi grį-ti prie papuošalų kūrybos....

įmetu ir aš darbų, senai besirodžiau blush2.gif nors ir ne papuošalai, bet kad 100% polimerinis molis tai tikrai biggrin.gif

spėkit - kas ?
user posted image

ir dar toks pačiai mielas darbas, tik tokie pabaisiukai tie Simpsonai išėjo hihihi.gif nėra taip lengva kaip atrodė iš pradžių doh.gif
user posted image
Atsakyti