Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Mijaka blink.gif lb matyti zmones ,bet neatpazistu smile.gif nu bet ir pavarei lipdinuku smile.gif simpsonai ypac mieli
Atsakyti
Cia Macijauskas su savo zmona(atrodo) biggrin.gif
Atsakyti
teisingai smile.gif
Atsakyti
Pora kvailų klausimų - ar iškeptas modelinas klijuojasi su super klijais, ir kiek ilgai jie laiko?
Atsakyti
QUOTE(Bestiarum @ 2010 08 27, 12:16)
Pora kvailų klausimų - ar iškeptas modelinas klijuojasi su super klijais, ir kiek ilgai jie laiko?

Akutes klijavau. Nu laikosi, a kur dings? lotuliukas.gif
Atsakyti
o koki polimerini moli geriau naudoti? Fimo classic, soft ar Cernit?
Atsakyti
QUOTE(nette_ @ 2010 08 27, 15:25)

Man tai fimo soft patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bestiarum @ 2010 08 27, 11:16)

manau klijuojasi, bet ziurint ka klijuosi? jeigu suluzo koks blynukas tai kazin ar ilgai laikys o jei ant virsaus kazka nori uzklijuoti tai turetu laikyti ilgai.. man gerai laiko...

QUOTE(nette_ @ 2010 08 27, 13:25)

sunku pasakyti apie ta geruma.. as naudoju Fimo ir soft ir classic ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 08 27, 15:29)
manau klijuojasi, bet ziurint ka klijuosi? jeigu suluzo koks blynukas tai kazin ar ilgai laikys o jei ant virsaus kazka nori uzklijuoti tai turetu laikyti ilgai..  man gerai laiko...

Dėkui. Klijuosiu plunksnas, tad turėtų laikyt wink.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites smile.gif
Labai gražūs visų darbeliai, visą temą peržiūrėjau thumbup.gif Pati nieko nenusimanau apie šį meną, tai pamaniau gal jūs pakonsultuosit ir padėsit.
Man reikia apvalių rėmelių nuotraukoms, kabinamų ant sienos. Forma kažkas panašaus į prisegtus paveiksliukus. Rėmeliai turėtų būti oranžiniai. Kai žiūrėjau jūsų darbus, tai kaip suprantu ten galima nulakuot ar kažkaip tą paviršių padengti, kad jis būtų truputį blizgus, ar taip? Ta prasme, neatrodytų kaip toks šiurktus molis smile.gif Na nelabai moku paaiškint blush2.gif Gal suprasit ko maždaug noriu. Ar įmanoma būtų tokius padaryt? O ar išeitų juos dar ir įstiklinti, kad nuotrauka būtų po stiklu? Kaip manot? Aj ir dar, ar jie būna trapūs, lengvai dūžtantys?
Ar kuri nors iš jūsų apsiimtų tokį darbelį padaryt? Ir kokia maždaug būtų kaina, jei to vidinio apskritimo skersmuo butu tarkim 15cm, o sieneles (rėmelio) plotis 5cm. Jei nuspręsiu darytis tai reikėtų apie 10 tokių rėmelių skirtingų dydžių.

Ačiū visoms už bet kokius pasisakymus 4u.gif

user posted image user posted image
Nu ir prirašiau čia aš.... ax.gif
Atsakyti
padaryti imanoma, ir ornanzinius ir lakuotus ir nelakuotus (nelakuoti jie visai neatrodo siukstus, jeigu buna nuslifuoti)..del trapumo g.gif jeigu is aukstai nukris gali suluzti, manyciau taip...o va del stiklo as minciu neturiu, nezinau kaip tai padaryti, nebent kepti kartu su nuotrauka ir stiklu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 08 26, 10:37)
ikvepimui  biggrin.gif  va http://www.lizardsjewelry.com/  blink.gif as jau antra naktis negaliu uzmigti per situos vaizdus... cia moteriske derina sidabro moli (kai kur gal ir ne tik moli) bei polimerini moli

vau.. truksta zodziu bigsmile.gif kaip kruopstu, grazu, sakes blink.gif smile.gif
Atsakyti