Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(Margareta @ 2010 08 27, 19:09)
nebent kepti kartu su nuotrauka ir stiklu  unsure.gif

Arba tik ant stiklo.
Aš įsivaizduoju - išpjautas reikiamo diametro stiklas. Viduriukas paliekamas nuotraukai, kraštai aplipinami modelinu. Tik tada reiktų ir tokio paties diametro nugarėlės - kartonas, medžio drožlių plokštė g.gif Nu ir tada dėti į vidų nuotrauką ir tarpusavyje klijuoti detales, montuoti pakabinimą.
Tik vat kur apvalaus stiklo išpjauna? Ir kiek tai kainuoja doh.gif
Atsakyti
Galima paciam stikla issipjauti, reikia tik kokybisko reztuko.O reztuku visose statybinese buna.
Atsakyti
nu stikla pjautsyti nesiimciau doh.gif o dar ir apslifuoti krastus reik..tie remeliai labai iskankinti butu biggrin.gif del 1 ar 2 butu galima pazaisti bet 10 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 08 28, 11:14)
nu stikla pjautsyti nesiimciau  doh.gif o dar ir apslifuoti krastus reik..tie remeliai labai iskankinti butu  biggrin.gif del 1 ar 2 butu galima pazaisti bet 10  blink.gif

Stiklo pjovimas skamba baisiau nei pats pjovimas atrodo biggrin.gif Esu pjovusi.
Atsakyti
Mergaites, nezinau, kur rasyti, tai parasysiu cia - ant dienu uzsakiau dvi PASTA MAACHINE sad.gif man tikrai dvieju nereikia, tai gal kuri nori is manes viena nupirkti?
Atsakyti
as noreciau pirkti, parasyk man ar paskambink 862054329
Atsakyti
Defliune, kai uzsisakai, visada gali pardaveju paprasyt kad panaikintu arba paredaguotu uzsakyma wink.gif

Merginos, prisipazinkit, kuri pirkot peiliukus modelinui, kartais ne Margareta? noriu peiliuku rinkinio ir nezinau kur pirkt g.gif
Atsakyti
Zinau, kad galiu atsisakyti prekes smile.gif Bet kdangi pinigeliai buvo jau sumoketi, pagalvojau, kad lietuvoje neradau tokios masineles (tiksliau radau, bet laaaabai brangiai), tai pagalvojau atsisiusiu ir kam nors parduosiu, padarysiu paslauga smile.gif
Atsakyti
Almantaite, manau tuos peiliukus turiu ne as viena biggrin.gif as pirkau is estu, nes LT tada kazkaip nebuvo ir pirkau ne rinkini bet 2 lankscius peilius, man tas rinkinys kazkaip nereikalingas atrodo g.gif
Atsakyti
Labai gražūs Jūsų darbeliai. Šaunuolės merginos 4u.gif Kadangi lipdymo liga susirgau prieš porą dienelių, turiu tokį klausimėlį. Kuo lakuojate savo dirbinius? Norėčiau lako pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 08 30, 09:49)
Almantaite, manau tuos peiliukus turiu ne as viena  biggrin.gif as pirkau is estu, nes LT tada kazkaip nebuvo ir pirkau ne rinkini bet 2 lankscius peilius, man tas rinkinys kazkaip nereikalingas atrodo  g.gif

uzsiminete apie peilius, o kur Lietuvoje yra pirkti lanksciu peiliu?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 08 30, 14:12)
uzsiminete apie peilius, o kur Lietuvoje yra pirkti lanksciu peiliu?

atvirai, tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti