Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Kaledos dar man ne galvoj, truksta tos dvasios man dar biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif gal su "spyriu" ateitu muza i namus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 03 lapkričio 2010 - 17:55
niu tai darom konkursa ziemos ir/arba kaledu tematika smile.gif manau abi temos susijusios ir gal sulauksim kokiu nauju sedevru artejanciu svenciu proga, juk dovanu daug reiks smile.gif
Atsakyti
Man atrodo kad to "spyrio" reik ne mūzai, o žiemai biggrin.gif greičiau pasnigtų, nebereiktų žiūrėt į tus besivadalojančius purvinus lapus ax.gif
Atsakyti
gerai, tama ziema o kada terminas? reikia konkretaus gi, kad spyris butu pakankamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 11 03, 22:48)
gerai, tama ziema o kada terminas? reikia konkretaus gi, kad spyris butu pakankamas  biggrin.gif

Rytoj? lotuliukas.gif

Na gerai, gerai. Gal 3 savaitės? Gruodžio pirmai?
Mažu savo žiemiškais darbais prisikviesim žiemą?
Noriu sniego... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 04 lapkričio 2010 - 00:16
as ir taip pamaniau, kad gruodzio 1d. butu pats tas ax.gif
Atsakyti
Help!!!Noriu kai ka pasidaryti is fimo, girdejau, kad ji galima virti, kad sukietetu. ar verdat??? Ir kaip??? Ir kaip kepti rusiska fimo??? aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 04 lapkričio 2010 - 17:03
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 04, 19:00)
Help!!!Noriu kai ka pasidaryti is fimo, girdejau, kad ji galima virti, kad sukietetu. ar verdat??? Ir kaip??? Ir kaip kepti rusiska fimo??? aciu.

ant kiekvienos pakuotes yra naudojimo instrukcija, bet is savo patirties nieko apie vyrima negaliu pasakyti, nes savo darbus kepu orkaiteje 110C 20-25min.
Atsakyti
Merginos, gal kuri turi patirties ar kokia nuoroda, kaip pasidaryti kazka panasaus i gintara. Tiksliau, kaip sumaisyti spalvas. Ar imanoma?
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 11 05, 15:11)
Merginos, gal kuri turi patirties ar kokia nuoroda, kaip pasidaryti kazka panasaus i gintara. Tiksliau, kaip sumaisyti spalvas. Ar imanoma?

as kadaise siuntinejau dali skanuotos knygos su visokiom 'padirbinejimo' technikom, tame tarpe ir gintaro, tik neatsimenu ar tau siunciau?
Atsakyti
Munyt, siuntei ir man. Buvau uzmirsusi, aciu 4u.gif
Atsakyti