Hytka, spalva gintarine tai super pataikyta
o jau tie apnerti tai isvis pasaka
Aciu labai Munyt ir Irunia
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 08, 19:29)
jeigu galima ir man
Papildyta:
QUOTE(Hytka @ 2010 11 08, 17:29)
Iskepiau keleta karoliuku
Pasirodau kaip sekesi ta gintara imituoti. Deja neurejau tu spalvu, kurios buvo knyguteje nurodytos. Tai maisiau transparent su aukso spalva ir truputi geltonos transparent. Mano tikslas nebuvo padaryti kabaleli gintaro, bet man labiau reikejo spalvos ir to permatomumo, kaip gintaras. Nemanau, kad gavosi kazkas panasaus i gintara, bet sitiems karoliams tiks

labai graži vistiek spalvytė gavosi
As naudoju dekupazui skirta laka, gamintojas EFCO. Man jis labai tinka ir patinka. Gerai nulakuoja ir kas svarbiausia man, kad paskui nekimba. Kazka buvau pirkusi spec.modelinui skirta laka, tai jis mana labai kibdavo, kai sudedavau gaminius i maiselius ir jie kuri laika taip pastovedavo, tai istraukus budavo gana tvirtai sukibe
QUOTE(Hytka @ 2010 11 08, 21:59)
As naudoju dekupazui skirta laka, gamintojas EFCO. Man jis labai tinka ir patinka. Gerai nulakuoja ir kas svarbiausia man, kad paskui nekimba. Kazka buvau pirkusi spec.modelinui skirta laka, tai jis mana labai kibdavo, kai sudedavau gaminius i maiselius ir jie kuri laika taip pastovedavo, tai istraukus budavo gana tvirtai sukibe 
reikia užsirašyt, nes būtent dėl to lipimo ir neatrandu tinkamo, nenoriu nusipirkt betko..o kiek laiko džiūsta?
Ziauriai greitai isdziusta, per 5 min...
QUOTE(Hytka @ 2010 11 08, 22:26)
Ziauriai greitai isdziusta, per 5 min...
o tai tada tikrai užsirašysiu pavadinimą
parodysiu savo nauja mena
tik nuotrauka apsiniaukus...
Ech, tai negi niekas nežinot dėl molio atšviežinimo?
nieko nenoriu izeisti, bet geriau i auksarankiu kluba kreiptis su klausimu, nes cia labai retai kada sulaukiu atsakymu
QUOTE(ilja @ 2010 11 09, 11:48)
Ech, tai negi niekas nežinot dėl molio atšviežinimo?
yra clay softener toks dalykas
niekad nesinaudojau tai nezinau kaip veikia.
esu naudojusi sita, man veike puikiai, bet kur isigyt Lietuvoj net neisivaizduoju