Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

QUOTE(mėnulis @ 2010 11 04, 19:00)
Help!!!Noriu kai ka pasidaryti is fimo, girdejau, kad ji galima virti, kad sukietetu. ar verdat??? Ir kaip??? Ir kaip kepti rusiska fimo??? aciu.

Vakar viena mergina sakė, kad į verdantį vandenį įmetė kelis rutuliukus, tai po keleto minučių jau buvo kieti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 11 05, 15:25)
Munyt, siuntei ir man. Buvau uzmirsusi, aciu  4u.gif

nu tai super tada! pasirodyk kas gausis, pati taip ir neisbandziau, nors labai jau knietejo vienu metu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Skaitinėju jūsų senesniąją temą, tačiau niekaip nerandu atsakymo (tiksliau, joje radau netikėtą klausimą). smile.gif

Ar jūs kepate savo kūrinėlius paprastoje orkaitėje?

Aš nusipirkau Fimo, jau jau, galvojau, bandysiu ką nors lipint ir staiga randu jūsų diskusijas apie šio molio kaitinimo paprastoje orkaitėje kenksmingumą. blink.gif Na, aš suprantu, tos, kurios daro daug darbelių (ar turi ne standartinę 6 m2 virtuvę), gal ir gali sau leist turėt dvi orkaites, bet negi niekas nekepa darbų toj pačioj "maistinėj" orkaitėj?
Noriu pasigamint sau originalių papuošaliukų, betgi ir apnuodyt šeimynos nesinori. unsure.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad jei nekepsi laaabai daug tai ir nepakenks unsure.gif
Atsakyti
isvalau isvedinu ir kepu toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mududu @ 2010 11 07, 00:50)
Sveikos, merginos.
Skaitinėju jūsų senesniąją temą, tačiau niekaip nerandu atsakymo (tiksliau, joje radau netikėtą klausimą). smile.gif

Ar jūs kepate savo kūrinėlius paprastoje orkaitėje?

Aš nusipirkau Fimo, jau jau, galvojau, bandysiu ką nors lipint ir staiga randu jūsų diskusijas apie šio molio kaitinimo paprastoje orkaitėje kenksmingumą. blink.gif Na, aš suprantu, tos, kurios daro daug darbelių (ar turi ne standartinę 6 m2 virtuvę), gal ir gali sau leist turėt dvi orkaites, bet negi niekas nekepa darbų toj pačioj "maistinėj" orkaitėj?
Noriu pasigamint sau originalių papuošaliukų, betgi ir apnuodyt šeimynos nesinori. unsure.gif

sveika, jau 2metai kepu paprasciausioje orkaiteje ir nepastebejau jokiu anomaliju, taciau per si laika jau greiciausiai prisikvepavau tu dumu kurie issiskyria iskepus gamini ir pastebejau kad jau nuo sio kvapo bloga daros.. taigi kad jie nekenksmyngi nedrysciau taip teigti.. todel bent jau reikia orkaite po naudojimo gerai isvedinti o jei rupiniesi seimos gerove ir gali sau leisti gali nusipirkti ir atskira krosnele, merginos cia yra rasiusios kad turi smile.gif taip tikrai bus viskas saugu
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 11 05, 19:00)
Vakar viena mergina sakė, kad į verdantį vandenį įmetė kelis rutuliukus, tai po keleto minučių jau buvo kieti  smile.gif

asiu 4u.gif
o kas yra kietas, ta prasme ar net ir gerai orkaitej iskepes mechaniskai veikiant gali trupeti, ar gerai iskepes isvires buna kaip akmuo unsure.gif
Atsakyti
kaip akmuo nebuna, galima su graztu gerzti, su peiliu papjaustyti, bet taip lengvai nesulauzytum... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
išsitraukaiu savo seniai užmestą modeliną, reiktų kai ką iš jo pagaminti, bet... neelastingas, sukietėjo pasirodo doh.gif Pamenu buvo kažkoks skystis mikštinti modelinui, gal galit kas pasufleruot kur jo Kaune galima įsigyt?
Atsakyti
Iskepiau keleta karoliuku mirksiukas.gif Pasirodau kaip sekesi ta gintara imituoti. Deja neurejau tu spalvu, kurios buvo knyguteje nurodytos. Tai maisiau transparent su aukso spalva ir truputi geltonos transparent. Mano tikslas nebuvo padaryti kabaleli gintaro, bet man labiau reikejo spalvos ir to permatomumo, kaip gintaras. Nemanau, kad gavosi kazkas panasaus i gintara, bet sitiems karoliams tiks ax.gif

user posted image
Atsakyti
Hytka, super grožis. O jau apnerti koookie gražučiai wub.gif
Spalvos skanios cool.gif

Ačiū, gavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 08 lapkričio 2010 - 19:04
QUOTE(Irunia @ 2010 11 08, 18:27)
Hytka, super grožis. O jau apnerti koookie gražučiai wub.gif
Spalvos skanios cool.gif

Gal galit man kas tą knygą atmesti apie akmenų imitaciją, nes atrodo neturiu g.gif
irutes@gmail.com

jei apie tai ka galvoju tuoj 4u.gif

jau metu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 08 lapkričio 2010 - 18:32