Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis

Aciu, Margareta smile.gif Labai grazus auskarai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mrgareta, dailūs auskarai 4u.gif
O kur jūs tuos viduriukus perkat metalinius? ax.gif
Atsakyti
Atsiuskit ir man ta knyga kur apie akmenu imitacijas ax.gif varlyte(eta)gmail.com

O modelina as atsviezinu su keliais laseliais eilinio valgomo aliejaus, tik aliejaus reikia labai nedaug, kokius 2-3 laselius tokio dydzio gabaliukui kaip puse fimo pakelio. Jeigu nepasidaro elastingas tai dar pakartoju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 11 09, 12:07)
parodysiu savo nauja mena  biggrin.gif tik nuotrauka apsiniaukus...

user posted image

labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 11 09, 21:43)
Mrgareta, dailūs auskarai 4u.gif
O kur jūs tuos viduriukus perkat metalinius? ax.gif

jokie ten viduriukai, papastas intarpas metalinis biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, varlyte, už patarimą modeliną gaivinti su aliejumi, puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės
Jungiuosi prie jūsų, bandau ir aš lipdyt mirksiukas.gif
Noriu pasakyt kad www.akmeneliai.com Fimo dabar kainuoja 5,25, gal kam reikia
O gal jūs dar pigiau perkate?
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2010 11 08, 21:59)
As naudoju dekupazui skirta laka, gamintojas EFCO.

Laba, HYTKA o gal galima butu patikslinti, koks tai lakas ir kaip jis vadinasi? O kur pirktas?
Atsakyti
Defliune, laka pirkau ne Lietuvoje. Jis yra vokieciu gamybos. Internetineje erdveje nezinau kur parduodamas. Pati pirkau paprasciausiame prekybos centre Sveicarijoje mirksiukas.gif
Lakas firmos EFCO gamybos. Ju internetinis puslapis EFCO. Vadinasi tiesiog Decoupage Lack. Prisegu nuotrauka

user posted image
Atsakyti
va ir mano polimerinio molio karoliukai smile.gif))

http://www.flickr.co...N02/5182413285/
Atsakyti
kas dirbat su Fimu, noriu paklausti ar jums neatrodo kad Fimas pasikeite ir iskepes nera toks kietas kaip anksciau. juk viska darau pagal instrukcijas, bet man jis iskepes siek tiek lankstus, net klijentes kazkaip tokaias pastabas sako, kad lankstus auskarai..aisku nera ten ko ju lankstyti, bet noretusi kad butu tvirtesni unsure.gif kame cia reiklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 11 17, 10:08)
kas dirbat su Fimu, noriu paklausti ar jums neatrodo kad Fimas pasikeite ir iskepes nera toks kietas kaip anksciau. juk viska darau pagal instrukcijas, bet man jis iskepes siek tiek lankstus, net klijentes kazkaip tokaias pastabas sako, kad lankstus auskarai..aisku nera ten ko ju lankstyti, bet noretusi kad butu tvirtesni  unsure.gif kame cia reiklas g.gif

na as anksciau daugiau darydavau rutuliuko formos, tai neturiu labai su kuo palygint, bet dabar darydama visokius plokstesnius jauciu, kad jie iskepe istiesu yra siek tiek lankstus, net jei nera labai ploni. as galvoju, kad gal sudetis truputi pasikeite, kai ju gamintojas pasikeite, nes gi tas lankstumas moly atsiranda del to plastiko (neatsimenu kaip chemiskai vadinasi), kuri tuo tikslu ten ir deda, tai gal sakau truputi padaugino ax.gif o siaip tai man atrodo, kad net ir nekeptas molis pasikeitus gamintojui labai suminkstejo, nzn gal cia ir senumas detas, bet anksciau kai kuriu spalvu fimo reikdavo be galo minkyt kad suminkstetu, o daba koki bepirkciau jie visi labai minksti.
Atsakyti