Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

ką tik gavau gerą, guodžiančią žinią, dėl kurios nerimavau senokai thumbup.gif thumbup.gif . Fantastika bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 11:12)
Nu graziausiai  biggrin.gif  Jega - Liutas, Justicija - Svarstykles ir neturi reiksmes, kur jos "stovi"...

Chiromante, gal gali atsakyt?

klausimas- koks mano zodiako ženklas? XX Teismas.
klausimas- kokios stichijos valdžioje esu -XI Jėga. Liūtas, saulė, ugnis.
bet esmė tame kad aš vandens ženklas. Vėžys pagal Saulę, Skorpionas pagal Mėnulį. Taip kaip čia gaunasi? Ką tie Arkanai nori man kvailei pasakyt?
Atsakyti
Mergaites, gal kad padesite issifruoti atsakyma i klausima, kaip pasielgti, kad vyras dabartini motocikla keistu ne i kita moca, o i automobili? Istraukiau Pentakliu Karaliene. Ar tai reiskia, kad ji turi manes paklausyti? Kad as sakau viska teisingai?

Man tai labai svarbu. Apibudinsiu situacija, del kurios kyla pykciai su vyru. Jis savo auto pakeite i motocikla, as labai priestaravau, bet paskui pavargusi nuo spaudimo nusileidau. Dabar jau jam tas mocas atsibodo ir jis nori kito, nes tikisi, kad ziema vazines su mano auto, o mes kadangi uz miesto gyvenam ir yra 2 vaikuciai, as negaliu likti be auto nuo rudens iki pavasario. Taigi, as sakau, kad mano masinos negaus ir tegul keicia i masina savo moca, o pavasari jei nores vel gales keistis i moca.

Ar as netisingai darau ir mastau? Cia gal jau reiskiasi mano dienos korta Pentakliu X apversta?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 11:54)
Chiromante, gal gali atsakyt?

klausimas- koks mano zodiako ženklas? XX Teismas.
klausimas- kokios stichijos valdžioje esu -XI Jėga. Liūtas, saulė, ugnis.
bet esmė tame kad aš vandens ženklas. Vėžys pagal Saulę, Skorpionas pagal Mėnulį. Taip kaip čia gaunasi? Ką tie Arkanai nori man kvailei pasakyt?

va ka reiskia info trukumas bigsmile.gif XX - Plutonas, taigi pats tikriausias Skorpionas bigsmile.gif O Ugnis - vel reikia ziureti - Jega - Venera Liute...arba dar ka nors galima "isknisti" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 13:05)
Mergaites, gal kad padesite issifruoti atsakyma i klausima, kaip pasielgti, kad vyras dabartini motocikla keistu ne i kita moca, o i automobili? Istraukiau Pentakliu Karaliene. Ar tai reiskia, kad ji turi manes paklausyti? Kad as sakau viska teisingai?

Manyčiau, kad Monetų Karalienė pataria meile ir švelnumu vyrą 'imti' ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 13:14)
Manyčiau, kad Monetų Karalienė pataria meile ir švelnumu vyrą 'imti'  ax.gif

Na, ultimatumai issakyti, reiks bandyti svelnumu lotuliukas.gif Bet labai jau abejotina, nes kai uzsikepa tai kaip s.....

Labai smagu Tobula girdeti, kad visur ledai pajudejo gera linkme thumbup.gif
Papildyta:
Chiromante, jei paklausus kokia salis tiktu mums, istraukiau XV, tai man kreipti demesi i jo neigiamybe? Ar jei klausimas buvo apie sali, tai tik i tai ir koncentruotis ir gilintis?

XV Arkanas nurodo dar oro salygas: uraganai, audros. O man astrologe ir sake, kad man tinka ten, kur uraganai. Siaip idomus sutapimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 13:21)

XV Arkanas nurodo dar oro salygas: uraganai, audros.

jetuss, kur tu tai randi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 13:26)

Gielux atrastame reikšmių psl yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 13:26)

Gielux nuorodoje, Larisos Mun reiksmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 13:35)
Gielux atrastame reikšmių psl yra  4u.gif

QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 13:41)
Gielux nuorodoje, Larisos Mun reiksmes  mirksiukas.gif

ne visi akli mato smile.gif , radau, man- saulėtą rodo Jėga, bet aš ir dievinu šilumą. Mano rankos net tokiu oru vėsios, ir pėdos blush2.gif , ir aš šeimoj vienintelė dar nepaslėpiau kaldros lotuliukas.gif , visi miega tik paklodėm užsikloję, o šiąnakt aš ir sušalti sugebėjau doh.gif
bet žinokit, skaitau tą Jėgos kortą, lyg apie mane rašytų unsure.gif , iš tiesų būtent ten minimų ydų man seniai laikas atsikratyti, apie meilę irgi lyg iš mano gyvenimo unsure.gif , gerosios savybės irgi mano, net išvaizdą....lyg korta mane matytų. Niekad man šį korta nekrito, va dėl klausimo kur vykti iškrito, o pilnai galėjo būti mano korta, na- kas aš, kokia aš blush2.gif
bet aš tokio klausimo niekad kortų ir neklausiau g.gif

tiesa, Jėgos korta net apie gyvūnus lyg į taikinį blink.gif , skaitau visų autorių Jėgos reikšmes, žinokit, net nejauku darosi nuo- "tiesiai šviesiai apie tobulą" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 20 liepos 2010 - 13:00
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 12:57)

tiesa, Jėgos korta net apie gyvūnus lyg į taikinį blink.gif , skaitau visų autorių Jėgos reikšmes, žinokit, net nejauku darosi nuo- "tiesiai šviesiai apie tobulą" cool.gif

Vat panasiai kazkada mane "pasirinko" XIV arkanas, kuris man buvo joks. Po to paaiskejo, kad jis ir numerologiskai atitinka mano gyvenimo kelia biggrin.gif Pasiskaiciuok, - gal ir pas tave tas pats gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 14:04)
Pasiskaiciuok, - gal ir pas tave tas pats gaunasi...

nemoku blush2.gif
aš galvoju, gal ištraukti kortą- koks aš žmogus? nu kaip smalsu blush2.gif
Atsakyti