Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 14:08)
Tipo - dvynys su gyvenimo kelio skaiciumi 5 ?  bigsmile.gif

O čia blogai jau man bus blush2.gif lotuliukas.gif taip.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 09:30)
Griztant prie literaturos...Linabalt, as ne tai kad rekomenduoju, tiesiog ten yra konkreti reiksme tuo atveju, kai trauki dienos korta, o tai labai gera pagalba pradziai....Man asmeniskai pati geriausia Taro pradziamokslio knyga  Terezos Michelsen "Polnoje rukavodstvo po Taro". Ten, tiesa, nera aprasytu reiksmiu, bet ten yra viskas, kas reikalinga smile.gif Vieno, ko nerekomenduociau, kaip ir Linabalt (esu tuo tikra bigsmile.gif ), tai naudotis lietuviskais puslapiais. Tiesiog - neteisinga pradzia - neteisingas rezultatas....kaip ir visas okultizmo lygis LT....(ir is kokiu galu jie traukia ta informacija g.gif )

Na taip, lietuviskuose psl nelabai randu ka verto demesio, naudojuosi tik rusiska ir angliska literatura, puslapiais.

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 09:48)
Nu tada nieko kito nelieka, tik lietuviskieji  biggrin.gif  Gal linabalt zino kokiu padoresniu - ji pas mus informacijos suradimo zinove bigsmile.gif Nes as asmeniskai nemoku nieko nei ieskoti nei surasti  biggrin.gif

As pati tupiu parapsichologija.info forume - ten Taro reiksmiu yra tikrai padoriu ir idomiu, o ir norincios pasidelioti, padiskutuoti - laukiamos. Kurios neskaito angliskai ir rusiskai - uzeikite, gal rasite kas patiks, nes ten nemazai verstos info is rusu k.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2010 07 20, 15:23)
As pati tupiu parapsichologija.info forume - ten Taro reiksmiu yra tikrai padoriu ir idomiu, o ir norincios pasidelioti, padiskutuoti - laukiamos. Kurios neskaito angliskai ir rusiskai - uzeikite, gal rasite kas patiks, nes ten nemazai verstos info is rusu k.

Ačiū, reiks kada jus aplankyt bigsmile.gif

Aš dar apie skaičius:

Pagal numerologiją, pats svarbiausias yra Gimimo datos skaičius, tas pats kaip Gyvenimo kelio skaičius, kuris atitinka DA (jie skaičiuojami taip pat)...tik skirtumas toks, kad numerologijoj kai kuriem dviženkliams skaičiams daromos išimtys: 11, 22, 33, 44. Jų nesumuoja, numerologai siųlo ir 10 nesumuoti, nes jo vibracija didesnė...
Mano yra 33, jį sudėjus gaunu VI arkaną.
Iš vienos pusės atitinka 33 alfabeto raides, iš kitos-7 pagrindines planetas, 12 Zodiako ženklų, 5 pirminius elementus Jan būklėje, 5 pirminius elementus In būklėje ir 4 stichijas: Ugnį, Orą, Vandenį, Žemę.

Kas yra pirminiai elementai dar nežinau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 20 liepos 2010 - 14:37
Mano gavosi 10, tai paziuresiu ar labiau X Laimes rata ar I Maga atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 14:29)
Ačiū, reiks kada jus aplankyt  bigsmile.gif

Aš dar apie skaičius:

Pagal numerologiją, pats svarbiausias yra Gimimo datos skaičius, tas pats kaip Gyvenimo kelio skaičius, kuris atitinka DA (jie skaičiuojami taip pat)...tik skirtumas toks, kad numerologijoj kai kuriem dviženkliams skaičiams daromos išimtys: 11, 22, 33, 44. Jų nesumuoja, numerologai siųlo ir 10 nesumuoti, nes jo vibracija didesnė...
Mano yra 33, jį sudėjus gaunu VI arkaną.
Iš vienos pusės atitinka 33 alfabeto raides, iš kitos-7 pagrindines planetas, 12 Zodiako ženklų, 5 pirminius elementus Jan būklėje, 5 pirminius elementus In būklėje ir 4 stichijas: Ugnį, Orą, Vandenį, Žemę.

Kas yra pirminiai elementai dar nežinau...  blush2.gif

Ačiū už informaciją thumbup.gif
32 gavus, vadinasi vis tiek 5 g.gif
Atsakyti
na mergaitės jūs ir pleputės....kol aš dirbau jūs tiek prirašėt...

na ką, su Taro dar tik savaitė kaip susipažinau, jau ir į numerologiją reikia lįsti. Sudėjau savo gimimo datos skaičius, gavau 28, tai kaip suprantu reikia sumuoti, gaunu 10. Tai jau ir stop, ar ne? X Arkanas?

Jėzusėliau brangiausias, atsidariau tą nuorodą literatūros, kur aiškina egiptietiškas Taro, tai net nejauku pasidarė. X- Fortūnos ratas - Amuletas - Ank kryžius. O jis vienintelis, kurį aš jau daugybę metų nešioju, daugiau jokių papuošalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 20 liepos 2010 - 14:51
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 15:46)

na ką, su Taro dar tik savaitė kaip susipažinau, jau ir į numerologiją reikia lįsti. Sudėjau savo gimimo datos skaičius, gavau 28, tai kaip suprantu reikia sumuoti, gaunu 10. Tai jau ir stop, ar ne? X Arkanas?

Jo, tavo Gyvenimo kelio korta ir Asmenybės korta bus 10, o 1 - Charakterio korta.

Asmenybės korta turėtų apibūdinti išvaizdą ir elgesį.
Gyvenimo kelio korta rekomenduoja kokį kelią rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 20 liepos 2010 - 15:02
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 15:46)

Jėzusėliau brangiausias, atsidariau tą nuorodą literatūros, kur aiškina egiptietiškas Taro, tai net nejauku pasidarė. X- Fortūnos ratas - Amuletas - Ank kryžius. O jis vienintelis, kurį aš jau daugybę metų nešioju, daugiau jokių papuošalų.

Labai idomu bigsmile.gif Jus intuityviai turbut jautet.

Mano irgi gaunasi 2+8=10 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 14:55)
Labai idomu   bigsmile.gif  Jus intuityviai turbut jautet.

Mano irgi gaunasi 2+8=10  thumbup.gif

na kryžių man mano Mokytoja dovanojo, tai nuo to laiko jo beveik ir nenusiimu.

O paskaičiau toliau apie X- būčiau prietaringa babcė- tikrai plaukai pasišiauštų blink.gif lotuliukas.gif viskas tiesiog- apie mano gyvenimą.

Gusha- o tau - kaip labai atitinka?
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 14:51)
Jo, tavo Gyvenimo kelio korta ir Asmenybės korta bus 10, o 1 - Charakterio korta.

Asmenybės korta turėtų apibūdinti išvaizdą ir elgesį.
Gyvenimo kelio korta rekomenduoja kokį kelią rinktis.

Kaip tas Arkanas turėtų apibūdinti išvaizdą ir elgesį? nesuprantu. Gal turi kokių minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 20 liepos 2010 - 15:00
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 16:13)

O paskaičiau toliau apie X- būčiau prietaringa babcė- tikrai plaukai pasišiauštų  blink.gif  lotuliukas.gif  viskas tiesiog- apie mano gyvenimą.

Papildyta:
Kaip tas Arkanas turėtų apibūdinti išvaizdą ir elgesį? nesuprantu. Gal turi kokių minčių?

Dar ne visu autoriu aprasymus perskaiciau, bet tikrai labai tinka tas, kad beveik viskas - visiski atsitiktinumai. Taip ir buna gyvenime, lyg is giedro dangaus doh.gif Skaitau toliau...

Kai pagalvoji, tai net oda siurpsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 20, 16:13)

O paskaičiau toliau apie X- būčiau prietaringa babcė- tikrai plaukai pasišiauštų   blink.gif  lotuliukas.gif  viskas tiesiog- apie mano gyvenimą.

Papildyta:

Sakyčiau, astrologinis atitikmuo...kažkur turiu knygą apie zodiako ženklų išvaizdos bruožus...

Dar: išvaizdos bruožus reikėtų pertinkrinti, nes saulė zodiako ženkle gali būti ne tokia tiksli (kalbant apie bruožus), negu Asc ir pirmasis būstas. Būtent pirmasis būstas apibūdina žmogaus charakteristiką (išvaizdą, charakteristiką ir tai, kaip norima save pateikti kitiems).

Nesu astrologė, todėl labiau išmanančių prašau mane pataisyti jeigu neteisinga info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 20 liepos 2010 - 15:34
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 16:08)
Tipo - dvynys su gyvenimo kelio skaiciumi 5 ?  bigsmile.gif

Mano irgi gyvenimo kelio skaičius yra 5. Ką tai reiškia? Dvasiniu mokytoju turiu tapti? g.gif
Atsakyti