Įkraunama...
Įkraunama...

TARO V - tęsiame toliau

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 14:04)
Vat panasiai kazkada mane "pasirinko" XIV arkanas, kuris man buvo joks. Po to paaiskejo, kad jis ir numerologiskai atitinka mano gyvenimo kelia  biggrin.gif  Pasiskaiciuok, - gal ir pas tave tas pats gaunasi...

O kaip pasiskaiciuoti? Sudeti gimimo datos skaicius iki dvieju sveiku ar iki vieno?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 13:09)
O kaip pasiskaiciuoti? Sudeti gimimo datos skaicius iki dvieju sveiku ar iki vieno?

Taip - sudeti visus skaicius iki XXI, bet galima ir iki vienazenklio (cia bus antrinis variantas mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 20, 13:06)
nemoku blush2.gif
aš galvoju, gal ištraukti kortą- koks aš žmogus? nu kaip smalsu blush2.gif

Parasyk pilna gimimo data i az - pasakysiu ir tavo asmenybes arkana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 20, 11:14)
Šita Bill Anderton tai man rodos 1996 metų, pirkti jos lyg nėra.  g.gif reiks vėl nulkėti i knygyną pažiūrėti ką gero turi.

Manau, kad Klaipėdoj ezoterikos knygyne turėtų būti mirksiukas.gif Tik raskit laiko ten nuvažiuoti arba pasiskambinkit ir paklauskit ar turi smile.gif
Atsakyti
Jeigu sudėti savo gimimo skaičius tai gautųsi 29, bet jeigu reikia iki DA tada skaičius būtų 11, atitinka XI Jėgą, teisingumą. Bet man kažkaip šitas arkanas toks "ne prie dūšios", jau vien perskaičius jog ši korta - dvasios pusiausvyros simbolis. Tai čia visiškai ne apie mane, ir man netinka. schmoll.gif Dvasinė pusiausvyra turbūt kaip tik silpniausia mano sritis.
Papildyta:
QUOTE(Lorette @ 2010 07 20, 14:20)
Manau, kad Klaipėdoj ezoterikos knygyne turėtų būti mirksiukas.gif Tik raskit laiko ten nuvažiuoti arba pasiskambinkit ir paklauskit ar turi smile.gif

Pirmą kartą girdžiu apie tokį, kur jis yra ? blush2.gif
Atsakyti
Mano Asmenybės ir Gyvenimo kelio skaičiai sutampa - VI arkanas Įsimylėjeliai..tačiau su mano horoskopu nieko bendro nėra... g.gif
Mano Saulė - Žuvyse, o Asc - Liūte g.gif

Ką tik pamačiau, kad pavaizduotas liūtas kortoje bigsmile.gif
...ir prie Žuvų galima 'pritempt'...tiek įsimylėjeliai, tiek žuvys - dualumas...priešingybės...In Jan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 20 liepos 2010 - 13:39
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 13:26)
Mano Asmenybės ir Gyvenimo kelio skaičiai sutampa - VI arkanas Įsimylėjeliai..tačiau su mano horoskopu nieko bendro nėra... g.gif
Mano Saulė - Žuvyse, o Asc - Liūte  g.gif

Ką tik pamačiau, kad pavaizduotas liūtas kortoje  bigsmile.gif

Na su horoskopu cia ir neturi buti nieko bendro mirksiukas.gif Taciau, VI arkano vidinis impulsas pasiaukojimas ir priesybiu vienybe...Ko ne zuviska? bigsmile.gif

Beje, asmenybes skaicius daugiau charakterizuoja isvaizda, elgesi, tavo daroma itaka zmonems, o ne vidinius momentus...
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2010 07 20, 13:26)

Ką tik pamačiau, kad pavaizduotas liūtas kortoje  bigsmile.gif
...ir prie Žuvų galima 'pritempt'...tiek įsimylėjeliai, tiek žuvys - dualumas...priešingybės...In Jan...

Nu va, matai ? bigsmile.gif Taip, kad viskas tvarkoj bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 20 liepos 2010 - 13:40
QUOTE(Singerita @ 2010 07 20, 14:25)
Jeigu sudėti savo gimimo skaičius tai gautųsi 29, bet jeigu reikia iki DA tada skaičius būtų 11, atitinka XI Jėgą, teisingumą. Bet man kažkaip šitas arkanas toks "ne prie dūšios", jau vien perskaičius jog ši korta - dvasios pusiausvyros simbolis. Tai čia visiškai ne apie mane, ir man netinka.  schmoll.gif Dvasinė pusiausvyra turbūt kaip tik silpniausia mano sritis.
Papildyta:

Pirmą kartą girdžiu apie tokį, kur jis yra ?  blush2.gif

Pažiūrėk google.lt, jei nerasi, vėliau parašysiu, nepamenu gatvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 20, 14:38)
Na su horoskopu cia ir neturi buti nieko bendro  mirksiukas.gif Taciau, VI arkano vidinis impulsas pasiaukojimas ir priesybiu vienybe...Ko ne zuviska? bigsmile.gif

Beje, asmenybes skaicius daugiau charakterizuoja isvaizda, elgesi, tavo daroma itaka zmonems, o ne vidinius momentus...

Jau spėjau išmąstyt lotuliukas.gif Jo, vidinius momentus rodo charakterio...ir dar Išraiškos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 07 20, 14:44)
Pažiūrėk google.lt, jei nerasi, vėliau parašysiu, nepamenu gatvės smile.gif

Nieko panašaus per google nerandu g.gif
Atsakyti
Tarp kitko, knygynuose yra lietuviškas vertimas Shirley Blackwell Lawrence Slaptasis numerologijos mokslas
Ten visai nuodugniai aprašyti skaičiai, simbolika, kilmė, raidžių atitikmenys, raidžių reikšmės varde...ir šiaip, įdomi, nesudėtingai parašyta knyga...

Plius yra pilnos skaičių atitikmenų raidėms lentelės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 20 liepos 2010 - 14:01
QUOTE(Gusha @ 2010 07 20, 10:23)
Na as pries 3 savaites pirkau Zodiako knygyne, tai dar berods dvi liko.

Pamirstos naudingos nuorodos:

Vertingos nuorodos:

1. Taro Enciklopedija

2. Taro literatura

3. Taro literatura 1

4. Taro pamokos

5. Taro reiksmes

6. Taro kalades

Dar gal pridėt reikėtų šitą http://www.tarot-club.ru/ Nepamenu kas įkėlė, bet ten pradinukam nemažai geros informacijos.
Atrodo ir Chiromantė jį gyrė.

Ir aš užsikabinau su skaičiais. Pagal zodiaką - Įsimylėjėliai, bet pagal gimimo datos skaičių 5 , šalia.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2010 07 20, 13:58)
Ir aš užsikabinau su skaičiais. Pagal zodiaką - Įsimylėjėliai, bet pagal gimimo datos skaičių 5 , šalia.

Tipo - dvynys su gyvenimo kelio skaiciumi 5 ? bigsmile.gif
Atsakyti