QUOTE(Fiorella @ 2010 12 28, 15:45)
Vaje, nugązdinot mane su tuo sniegu, na, dabar jau nieko nepakeisiu, tas sniegas tikrai jau seniai ištirpęs, tai tikiuosi, kad jei ir numetęs mano medis lapus but, tai kad bent atgaivint eitų
Aš irgi galvoju, kad reiks pradėt pavasarį ieškoti miške konors įdomaus, kadangi spigliuočiams labai alergiška, tai reikia ieškoti kažko kito, na, matysiu.
Biesas, parodyk savo jau rimtą medį

Ir dalinkis savo patirtim kiek tik gali, pravers mūsų fikusiukams
Nesiparink del to sniego,nenusals.

aisku geriau kai sniegas neliecia kamieno (jei jau fikusas) 2,5 metu medis (neskaiciuojant kiek augo gamtoje) nepasakyciau kad rimtas. palauksiu dar pora metu,tada ir isaiskes.. Beto jis dabar pas mane sklepe tupi pavesyje ir viskas.Ziemoja pusele. dabar vis svarstau koki lapuoti susirasti.Noretus azuolo,bet jy priziureti sako sunkiau,tai gal klevuka rasiu,bet mane labiausiai traukia pusys. Seip Lietuvoje sunku miske kanors idomaus rasti,netaip kaip pvz Norvegijoje ant uolu.
Manau pirmas logiskas zingsnis jusu fikusiukam butu persodinti juos idedant drenazo sluoksni,taip apsisaugosite nuo perdideles dregmes ir puvinio saknyse.
Papildyta:
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 12 28, 17:27)
Jap, biesas66 imesk savo bonsiuku foto

ir mes fikusu augintojos pasigrozesim

dabar cia rimciausias bonsu augintojas, o foto gaila....
jap.tai jap,bet jei nematote nuotrauku ir trupucio aprasymo forumo temoje tai sorry.. Du bonsiukai (nors as ju dar nevedinu taip,dar toli grazu) vienas mano,kita parveziau svogeriui. Na,teisybes delei vadinkime mane turinti daugiausiai info (galbut) apie bonsai auginima,nors betkas gerokai pasedejes prie kompo gali aplenkti ir mane. Seis laikais info daugiau nei nori,tik kartais reikia atsirinkti kas ka raso. As vadovaujuosi seniausiu bonsai augintoju Kestuciu ptakausku. man jis bonsai dievas,tik niekaip neprisiruosiu pas jy i svecius..Toloka..