Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

hihihi.gif

Andrea,kaip tavo medelis? g.gif
Atsakyti
Uzaugo man istyses zalias stiebas, visai "neisipaise" i fikuso sukuosena biggrin.gif Ankstyva pavasari kirpau, gal todel labai greit ir saknis isleido. kisau tiesiai i zemes ir ziurejau kad visada dregnos butu. dabar jau kotas sumedejes, ir jau sakyciau toks nezemas. lauksiu kada sustores dar labiau, ir reikes nukirpt gal, nes nesisakoja, plius turetu saknys but idomios, nes cia nuo ginseng fikuso.
Dar si pavasari sakiau kirpsiu 3 sakeles ir bandysiu pint kasa kai saknis isleis... o gal ir su 5 reikes pabandyt. tik is 5 nemoku pint kasos biggrin.gif.. o tos sakeles tokios lankscios kol zalios, pasiduoda gerai.
Ir dar turiu adeniumu, su jais galima prigalvot visokiu idomybiu. db dar kolkas jaunuciai maniskiai. vasara bus metai tik. bet i ilgi neauga, storuliukai tokie, tai manau galima bus po truputi saknis atkasinet ir ziuret kas ten smile.gif
Atsakyti
Idomios cia mintys biggrin.gif is penkiu ir as kasu pint nemoku biggrin.gif
Hmmm gyvas mano medelis bumbuliene... net sakyciau labai gyvas visas apsitarses naujom sakelem... o kaip jusu? gal yra gyvybes zenklu?
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 12 29, 18:39)
Hmmm gyvas mano medelis bumbuliene... net sakyciau labai gyvas visas apsitarses naujom sakelem... o kaip jusu? gal yra gyvybes zenklu?

thumbup.gif O manasis dar gyvas,bet 'plikas',belieka laukti ax.gif
Atsakyti
P.S. adeniumai tai tie kur tokiais dideliais ziedais zydi?
Tiesa man atrodo pas Jus foto albume maciau havaju gelyte? Kaip ji jums? as ir turiu, tai dabar lapus rudens proga numete... liko 2 biggrin.gif
Papildyta:
Darant ale logiska isvada su bumbulienes medeliu - pajuto ziema, numete lapelius tongue.gif pavasari vel suzaliuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 12 29, 18:41)
Va va as ir kai karpiau sakutes masciau, kad reik viena paimti visiskai nukirpti ir bandyti sodinti, o kada jus sodinote? Dabar ar pavasari?
Papildyta:
Atsiprasau PONAS Biesas, ivardinkite zodzius, kur Jusu mastymu yra purvu drabstymas? biggrin.gif Jus pavadinot musu fikusiukus mirtininkais, as taip pat issakiau nuomone apie jusu pusies sakas. Na tai kur cia purvu drabstymas? Taip lietuve ir tuo didziuojuos, o jei nepatinka - maukyt is lietuvos jei jau ne lietuvis biggrin.gif:D:D

Lietuva ir as didziuojuos,bet noretusi kad zmones butu tolerantiskesni.. Uzsiminiau kad tokie bonsiukai is prekybos centru dazniausiai zusta tai jus taaip iskraipete mano zodzius kad nebesinori su jumis diskutuoti.. Interpretuojate mano zodzius kaip norite,kaip jum patogiau. Kagi,sis sindromas nenaujiena SM,tad neimsiu i galva..
Pabaigai. pabandykite paauginti pusele,padaryti taip kad pvz kamienas atrodytu kaip seno medzio.. tada galesime pasigincyti.. Nors nenoreciau..

Kaip susijes bonsai auginimas ir pasiulymas mauti is Lietuvos? Vel pasielgete kaip tipine Lietuve-nepatiko,siunciat kuo toliau.. Liudna kad jus tokia..
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 12 29, 20:43)
P.S. adeniumai tai tie kur tokiais dideliais ziedais zydi?
Tiesa man atrodo pas Jus foto albume maciau havaju gelyte? Kaip ji jums? as ir turiu, tai dabar lapus rudens proga numete... liko 2 biggrin.gif
Papildyta:
Darant ale logiska isvada su bumbulienes medeliu - pajuto ziema, numete lapelius tongue.gif pavasari vel suzaliuos biggrin.gif

na nzn kaip ten su dideliais adeniumu ziedais, bet va tokie jie uzauge buna
user posted image

o kokia ta havaju gelyte?

manau su jusu fikusais viskas gerai, tik persodinkit pavasari is tu parduotuviu zemiu. pamatysit kaip atsigaus thumbup.gif
Atsakyti
Havaju gelyte - plumerija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2010 12 30, 10:43)
Havaju gelyte - plumerija tongue.gif

aa. na maniske irgi ziemoja. vasara tai net nustebau kiek buvo lapu. o oram atsalus ziuriu viena po kito numete. na db mazai laistau, tegu pamiega, gal vasara zydes wub.gif
sorry uz "ne i tema" smile.gif
Atsakyti
mano ir antrus metus jau ziemoja biggrin.gif tai ir tikiuosi kita vasara ziedu. Snd bonsiuka vel apkarpiau... ale ir leidzia jis tas sakutes greit....
Atsakyti
Parkeliavau namo, galvojau jau bus mano fikusiukas numetęs visus lapukus, o ką jūs manot, jis kad žaliuoja, šakeles tik naujas leidžia, samanėlės tik veši bigsmile.gif bet jau sausut sausutėlis buvo, tai pačiu laiku grįžau, apipurškiau visą, pastačiau ant palangės žiūrėsim kas toliau bus cool.gif
Atsakyti
Jegele!! Valio dziaugiuosi uz jus 4u.gif
Atsakyti