Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

Tiesa, vakar persodinau bonsą, o šaknų kiek buvo, vien tik šaknys, jokių žemių doh.gif Perkėliau į didesnį konteinerį ir žiūrėsim kaip jis man čia augs dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 22, 16:26)
Tiesa, vakar persodinau bonsą, o šaknų kiek buvo, vien tik šaknys, jokių žemių  doh.gif Perkėliau į didesnį konteinerį ir žiūrėsim kaip jis man čia augs dabar  g.gif

Saknis apkarpei?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 23, 18:04)
Saknis apkarpei?

Taip cool.gif
Atsakyti
o kur galima rasti info apie bonsu karpyma? nes maniskis numete visus lapus, dar buvau zalia apie ju prieziura, ir mazai laisciau, dabar pilna nauju ir nezinau ka su jomis daryti, ar reikia karpyti ar ne?
Atsakyti
As tai kiekviena nauja nukerpu ir toje vietoje dar nauju islenda... tai gal gerai biggrin.gif
Atsakyti
Na, man ta bonso žemė žiauriai keista g.gif Dar po persodonimo nė karto nelaisčiau, kaip drėgna taip drėgna ta žemė g.gif Lapukus tik apipurškiu ir viskas, nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 25, 17:18)
Na, man ta bonso žemė žiauriai keista  g.gif Dar po persodonimo nė karto nelaisčiau, kaip drėgna taip drėgna ta žemė g.gif Lapukus tik apipurškiu ir viskas, nesuprantu unsure.gif

o koks klausimas?
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 25, 15:27)
o koks klausimas?

doh.gif blush2.gif blush2.gif

Ar šaknys nesupus? Gal reikia į paprastą žemę kišti?
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 25, 17:34)
doh.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ar šaknys nesupus? Gal reikia į paprastą žemę kišti?

na nzn, o i kokia zeme dabar pasodinta? reikejo sodint i pralaidzia vandeniui.
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 25, 16:13)
na nzn, o i kokia zeme dabar pasodinta? reikejo sodint i pralaidzia vandeniui.

Pirkau specialią bonsams, dėjau nemažą sluoksnį drenažo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 25, 22:12)
Pirkau specialią bonsams, dėjau nemažą sluoksnį drenažo g.gif

na cia labai nuo daug ko priklauso. kokia sudetis tos bonsu specialios zemes ir pan. bet ziurek neperlaistyk labai. pasiimk dantu krapstuka, jei virsus apdziuves ismeik ir paziurek kaip viduj tos zemes, jei vidury dar slapia, tada tik is virsaus siek tiek uztenka papurkst.
Atsakyti
Ruošiuosi persodinti pavasarį du savo bonsus. Perskaičius temą, radau tikrai gerų patarimų thumbup.gif
Gal Kaunietės žinot kur pigiau nupirkt konteinerių persodinimui, man tokių nemažų reiks, tai numanau nemažai gali tekt pakloti.
Atsakyti