Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

QUOTE(biesas66 @ 2011 01 19, 22:31)

Na,as pora kartu is Bauhof pirkau,bent poros rusiu buvo. beto svogeriukas sake kad ir vazoniuku specialiai galima rasti bonsiukam. Tiesa jis uz maza vazoneli 25 litus sumokejo..

oho... pas mus vilniuj zinau kur galima ir vazoneliu bonsiniu ir padekliuku, po 5 litus gaut. mazi po 5, didesni po 8, dar didesni po 10. na zodziu, tikrai galima rast. cia reiktu jum atvaziuot biggrin.gif arba kokiu pazistamu prasykit.
Atsakyti
Hmmm del pelesiuko, pas mane ant tos pacios palanges stovi 6 skirtingos geles, o tame kambaryje is viso 8, tai ne viena neapsinesus pelesiuku... o bonsiukas na jis pelesiu apsineses buvo ties paciomis pradziomis sanku nuo koto, nes ten auksciau virs zemes ir labai sausa buvo... tai as bent sumasciau, kad del dregmes trukumo...............
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 01 20, 01:12)
oho... pas mus vilniuj zinau kur galima ir vazoneliu bonsiniu ir padekliuku, po 5 litus gaut. mazi po 5, didesni po 8, dar didesni po 10. na zodziu, tikrai galima rast. cia reiktu jum atvaziuot biggrin.gif arba kokiu pazistamu prasykit.

O kur čia galima gauti Vilniuje taip pigiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 20, 14:52)
O kur čia galima gauti Vilniuje taip pigiai? g.gif

floriadoj. tokia tipo geliu baze, vaziuojant i kirtimus.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 19, 20:31)
Na,as pora kartu is Bauhof pirkau,bent poros rusiu buvo. beto svogeriukas sake kad ir vazoniuku specialiai galima rasti bonsiukam. Tiesa jis uz maza vazoneli 25 litus sumokejo..

reiks paieskoti Bauhof. g.gif
Atsakyti
Man dar iskilo toks klausimas, o jus purskiate pati medeli ar tik saknis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2011 01 21, 16:35)
Man dar iskilo toks klausimas, o jus purskiate pati medeli ar tik saknis?  g.gif

purskiamas ir pats medelis yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irise: 21 sausio 2011 - 14:50
QUOTE(irise @ 2011 01 21, 14:49)
purskiamas ir pats medelis yra mirksiukas.gif

aisku. norejau pasitikslinti, nes galvoju gal negerai darau kad purskiu as ji, bet man kai pasake parduotuvej kad ji reikia purkst tai purskiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2011 01 21, 15:02)
aisku. norejau pasitikslinti, nes galvoju gal negerai darau kad purskiu as ji, bet man kai pasake parduotuvej kad ji reikia purkst tai purskiu.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir aš purškiu visą medelį. Dar kol sniego buvo, parsitempiau jo daaaug ir susipilščiau į butelius, o tai nuo įprasto porą kartų papurškus lapukai ir pasidengė baltom dėmelėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2011 01 21, 15:35)
Man dar iskilo toks klausimas, o jus purskiate pati medeli ar tik saknis?  g.gif

Labai gerai yra medeli apipurksti. O saknis ne purksti reikia,o laistyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 21, 19:23)
drinks_cheers.gif Ir aš purškiu visą medelį. Dar kol sniego buvo, parsitempiau jo daaaug ir susipilščiau į butelius, o tai nuo įprasto porą kartų papurškus lapukai ir pasidengė baltom dėmelėm  doh.gif

Naudok distiliuota ,nebals.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 21, 22:30)

Tai aš gudresnė, sniego parsitempiau iš lauko čia kai jo dar daug buvo, susipyliau į butelį ir stovi užkištas jis biggrin.gif Tai su vandeniu pakolkas nėr problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 21, 22:30)
Labai gerai yra medeli apipurksti. O saknis ne purksti reikia,o laistyti  smile.gif
Papildyta:

as ji ir laistau, bet kai matau kad zeme dregna tai tik pavirsines saknis sudrekinu. rolleyes.gif
Atsakyti