QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 30, 19:39)
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 30, 20:39)
Ir nepamirstam,kad sveikiausi.
QUOTE(EgluteN @ 2010 07 30, 19:03)
Senai jį nužiūrėjus buvau, tik nedrįsau, nes niekur neradau atsiliepim apie jį.. kaip ten su ta serbentų rūgštele? Ar skanus, saldus šis pyragas?
Mergaites, zinau kad ne visai i tema, bet....
Ketvirtadieni ziurejau "As" su Paksaite ir ji ten dare pyraga. Ten berods varske, sausianiai, kondensuotas pienas... ir nepamenu ar dar kas nors ieina ar cia jau viskas (puose braskemis)
Toks visai skanus pasirode, tik neuzsirasiau, o dabar jau nepamenu
Ketvirtadieni ziurejau "As" su Paksaite ir ji ten dare pyraga. Ten berods varske, sausianiai, kondensuotas pienas... ir nepamenu ar dar kas nors ieina ar cia jau viskas (puose braskemis)
Aha, man šiandien apie tą pyragą irgi užsiminė, bet neprisiminė viso recepto.. būtų įdomu sužinoti, ką ta Paksaitė valgo (
juokauju, žinoma)
QUOTE(Cinside @ 2008 07 12, 21:44)
Pyragas su juodaisiais serbentais
1 st. sijotų miltų (naudoju tiesiog karališkus)
1,5 š. sviesto
2 kiaušinių
50 ml pieno
5 š. cukraus (naudoju splendą)
1 a. š. kepimo miltelių
Vanilinio cukraus
Juodųjų serbentų (kiek norit)
Cinamono
Sviesto skardai patepti
Miltus, 2 š. cukraus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų išmaišyti. Sudėti lydytą sviestą, kiaušinius, pieną. Tešlą sudėti į skardą.
Juoduosius serbentus nuplauti, nusausinti ir suberti ant tešlos. Pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Prieš pjaustant ataušinti.
Kas mėgsta saldžiai, cukraus kiekius reikėtų bent jau dvigubinti. Nes išeina rūgštokas, labai gaivus ir skanus pyragas smile.gif
*
Kol dar yra uogų, išmėginau šį pyragą, tik vietoj pieno dėjau grietinę ir, kaip recepto autorė patarė, dvigubinau cukrų.
Skanus, purus, gaivus, bet paragavę vaikai sakę, kad vistiek dar perrūgštus
Pyragas su juodaisiais serbentais
1 st. sijotų miltų (naudoju tiesiog karališkus)
1,5 š. sviesto
2 kiaušinių
50 ml pieno
5 š. cukraus (naudoju splendą)
1 a. š. kepimo miltelių
Vanilinio cukraus
Juodųjų serbentų (kiek norit)
Cinamono
Sviesto skardai patepti
Miltus, 2 š. cukraus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų išmaišyti. Sudėti lydytą sviestą, kiaušinius, pieną. Tešlą sudėti į skardą.
Juoduosius serbentus nuplauti, nusausinti ir suberti ant tešlos. Pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Prieš pjaustant ataušinti.
Kas mėgsta saldžiai, cukraus kiekius reikėtų bent jau dvigubinti. Nes išeina rūgštokas, labai gaivus ir skanus pyragas smile.gif
*
Kol dar yra uogų, išmėginau šį pyragą, tik vietoj pieno dėjau grietinę ir, kaip recepto autorė patarė, dvigubinau cukrų.
Skanus, purus, gaivus, bet paragavę vaikai sakę, kad vistiek dar perrūgštus
QUOTE(Makra @ 2010 07 31, 12:09)
Mergaites, zinau kad ne visai i tema, bet....
Ketvirtadieni ziurejau "As" su Paksaite ir ji ten dare pyraga. Ten berods varske, sausianiai, kondensuotas pienas... ir nepamenu ar dar kas nors ieina ar cia jau viskas (puose braskemis)
Toks visai skanus pasirode, tik neuzsirasiau, o dabar jau nepamenu 
Ketvirtadieni ziurejau "As" su Paksaite ir ji ten dare pyraga. Ten berods varske, sausianiai, kondensuotas pienas... ir nepamenu ar dar kas nors ieina ar cia jau viskas (puose braskemis)
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 07 31, 22:52)
Aha, man šiandien apie tą pyragą irgi užsiminė, bet neprisiminė viso recepto.. būtų įdomu sužinoti, ką ta Paksaitė valgo (
juokauju, žinoma)

tv3.lt tinklapyje yra WEB TV skiltis - ten galima pasižiūrėti visas buvusias laidas
QUOTE(Makra @ 2010 07 31, 12:09)
Mergaites, zinau kad ne visai i tema, bet....
Ketvirtadieni ziurejau "As" su Paksaite ir ji ten dare pyraga. Ten berods varske, sausianiai, kondensuotas pienas... ir nepamenu ar dar kas nors ieina ar cia jau viskas (puose braskemis)
Toks visai skanus pasirode, tik neuzsirasiau, o dabar jau nepamenu 
Ketvirtadieni ziurejau "As" su Paksaite ir ji ten dare pyraga. Ten berods varske, sausianiai, kondensuotas pienas... ir nepamenu ar dar kas nors ieina ar cia jau viskas (puose braskemis)
...Braskes.
2pak. sausainiu, 2 pak. varskes, indelis kondens.pieno ir braskes.
Viska sutrinti, sumaisyti ir 2 val saldytuve.
Kaip pasake Paksaite: ir atgaivina ir sotu.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 07 28, 20:03)
Db darau aš jį, tai biskvitai tikrai nekokie gavosi,
manau dėl to, kad sviestas sudėtyje yra. Kai kepu biskvitus be sviesto, gaunasi gražiausi, galiu net į tris dalis padalinti 
o man niekada nesigavo blogai su sviestu
pabandykit
4 kiausianiai
kondensuoto 1,5 indelio
apie 10 saukstu miltu, kepimo milteliu saukstelis
sviesto pakelis lydytas, viska is leisle sudedi ir vuolia
QUOTE(Reginok @ 2010 08 03, 15:33)
...Braskes.
2pak. sausainiu, 2 pak. varskes, indelis kondens.pieno ir braskes.
Viska sutrinti, sumaisyti ir 2 val saldytuve.
Kaip pasake Paksaite: ir atgaivina ir sotu.
2pak. sausainiu, 2 pak. varskes, indelis kondens.pieno ir braskes.
Viska sutrinti, sumaisyti ir 2 val saldytuve.
Kaip pasake Paksaite: ir atgaivina ir sotu.
Na taip tikrai, dar braskes. Aciu
QUOTE(Aistee:) @ 2010 07 27, 18:40)
Ir as galvojau, kad nesigaus, tai bandziau is puse normos tai gavos tik keli
bet kita kart tai darysiu dauggggg , nes labai skanu 
na ka reik ryt bandyti ir man
QUOTE(M&V @ 2010 08 04, 20:56)
Zinok tikrai verta
Vakar kepiau is dvigubos normos






