Sveikos, mielosios,
aš kasdien paskaitinėju šią temelę,bet galvojau parašyti,kai bus praėjęs lygiai mėnuo po nuėmimo.Na,bet jeigu klausiate,teiraujatės,užteks ir po 3 savaičių.
Pirmiausiai gailiu,kad temelė vėl į pabaigą,bet nieko,bendrausime naujoje.Jau bus 4-oji.
Po operacijos ir aš turėjau reabilitologę,konsultuojančią ir mokinančią įvairių pratimėlių.Gal mumis,Sause,rūpinasi ta pati reabilitologė,vardu Asta? Man ji net iš interneto atšvietė apie pratimukus blauzdoms.Bet dar aktyviai nesportavau,tik dairausi internete,kokie pratimai veiksmingi blauzdoms,šlaunims ir užpakaliukui.
Taigi,kaip aš jaučiuosi? Žinokit,kartais net pamąstau,ar tikrai aš vaikščiojau su tais apatratais...Ir jeigu ne tie 5 nukritę kg (kuriuos man labai labai sunku priaugti),ir ne tiesios kojytės,manyčiau,kad viską tik sapnavau

Lipu laiptais,kaip įprastai, nebekrypuoju eidama jau nuo pat aparatų nuėmimo ir einu gana sparčiai,kartais save net stapdau,kad bėgti nepradėčiau

.Vakar atsiklaupusi išsivaliau grindis po lova ir tik paskui pamaniau:o,aš nebuvau atsiklaupusi jau 5 menesius! O prieš gerą savaitę padariau 30 pritūpimų,tai dvi dienas labai šlaunų raumenis skaudėjo.
Džiaugiuosi ir ,rodos,tokiais nereikšmingais,dalykais-miegu ant pilvo,suraičiusi kojas,kaip man patogiau.Dušas-dar vienas gyvenimiškas malonumas,kurio nevertiname,kai galime tiesiog palįsti visu kūnu
Per dieną daugybę kartų stebiu savo kojytes lango atspindy arba veidrodyje ir dar vis negaliu patikėti,kad matau nebe išlenktas į šonus,o tiesias.Ir dar prieš gerą pusmetį nė nesapnavau,kad įžengusi į parduotuvę,pirmiausiai lėksiu prie sijonukų ir suknelių kabyklų

, kai anksčiau aš jas aplenkdavau lanku....

O koks malonumas pasakyti pardavėjai,kad šis sijonas man netinka,nes...per ilgas
Tikrai,jausmas nenusakomas. Aš pradėjau labiau savimi pasitikėti.Ir manęs dabar nepila prakaitas,jei ateinantys iš priekio nužvelgia per visą ūgį.Tiesa, tumpo sijonuko dar neužsidėjau,nes žaizdelės rausvos,labai krenta į akis.Bet jau nusipirkau klasikinį,juodą sijonuką aukščiau keliukų tokį storesnį,su pamušalu prie ilgagaulių.Bus proga išsitraukti ir savo paltuką iki kelių. Taigi,malonu iš esmės atnaujinti ir savo garderobą.Tiesa,su aukštakulniais dar nedrįstu vaiksčioti,bet jau kokį spalį,manau įlipsiu trumpam.
Tai tokios tokelės.Tiesa,dažniausiai nejaučiu jokių skausmų, tik prieš kokią didesnę liūtį pamaudena kairiosios (vėl) kojos kauliukus,bet ne pjovimo vietoj,o žemiau,kur varžtai buvo.
Taigi,galiu pasakyti,kad pasimiršo visi vargai ir skausmai,aš džiaugiuosi gyvenimu,"nebebijau" žmonių ir savęs. Šeimoje niekas nuo to nesikeičia,kaip rašė ANIL, nei artimųjų požiūris į tave,nei santykiai.Tik mes pačios žinome,kiek daug mūsų viduje pasiketė...