Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Sveikinu, sause, pokyciai tikrai jau pastebimi i geraja puse! thumbup.gif drinks_cheers.gif lauksim rezultato, jau nebedaug liko!
o ka reiskia tas sukimo 15 min intervalas, kas tai yra????kaip ten viskas daroma????
Atsakyti
Na tai daroma gan paprastai biggrin.gif kaip aš juokauju imi visrakti ir suki ratą, tik tą ratą, padalini į 4 dalis ir suki 4 kartus per dieną po tą mažą tarpelį, kaip gydytojas sako "15 min intervalą" ax.gif na o aš jai pradedu jaust kad maudžia, tai ir neskubu, suku truputį mažiau, bet už tat jokių vaistų negeriu ir nereikia 4u.gif tai va tokia ta procedūra biggrin.gif
Atsakyti
na, kaip dabar sause tavo kojytes, ar vis adr apsieini be vaistuku? turbut jau dar grazesne forma pasidarius ax.gif imesk nuotraukyciu ax.gif kaip nakti sekasi miegoti, kaip siaip buities darbai namuose, ar pavyksta gyventi beveik visaverti gyvenima?
Atsakyti
labas vakaras. as apie jus suzinojau atsitiktinai, na labai dziugu ir malonu, kad daromos tokios operacijos.perskaiciau jusu mintis, pasisakymus , isgyvenimus.as nesu atvira, tad pasakysiu isgyvenu ta ka ir visos turedamos o formos kojas. tiek gerai, kad vyras myli, dirbt nereikia, vaika auga valandom, dvynukai. na tad dabar noriu but grazia jauna mamyte ir zmona.
man butu lengva pooperacinis periodas, nes ir aukle, ir namu tvarkytoja turime, padetu ir man. su vyru si vakara kalbejom, jis pasake tik tiek, as padengiu islaidas, o tu ziurek ar islaikysi.jam atrodo pjaut kojas didziuliai skausmai, bet kai priminiau, kad gimdziau dvynius be epiduros, nors tai sau galejom leist ir gydytojai vos ne primygtinai siule, , jis neturejo ka atsakyti.
esu sveika, gyvename ganetinai sveika gyvenimo buda, tad tikius viskas butu gerai, jei tik gydytojas operuotu ir butu aparateliai.man Klaipeda labai patogu, nors mes vilnieciai, bet turime kotedzus klaipedoje bei nidoje. tad man nebutu sunku pooperacini perioda su vaikais ir aukle persikelt krumpam ir ten, aisku jei to reiktu.
Atrodo visos salygos yra, bet nezinau i ka kreiptis. merginos ryte skaiciau lyg, kad yra 2 galimybes.pigiau ir brangiau , nes 2 tiesinimo agregatai yra. man tas pats is kur gauti.noreciau ilgai nelaukti, o operuotis kiek galima greiciau..butu malonu 25 meti svest tiesiom kojom. o per 25 meti ketiname tuoktis ir vaikus krikstyti.tad butu 4 sventes mano sirdyje. butu didziule man dvasine svente.prasau parasykite kas man asmenine zinute kas kaip. lyg rugiagele ar sause, na regis abi daug zinote tik kazkur dingo ryte skaitytos jusu zinutes:( tikiuosi nepavelavau i ta traukini. lauksiu komentaru ir nors kazkokios pagalbos.
As supermamose ir kitu niku esu, bet suprantat ten aptariam mazyliu ir kitas problemas, tad del koju sukuriau net nauja prieeiga. ir su nekantrumu lauksiu gal kuri parasysite.
sveikinu visas issitiesinusias kojas.fantastika,kad medicina tiek pazenge. as ziurejau grozio misija ir pagalvojau va, kad kojas tiesintu, kaip nosies kuprele.aisku viesintis nenoreciau,o ir uz dyka nereikia, tegu daro tiem kam finansai to daryti neleidzia.
visa nakti neuzmigsiu, su nekantrumu laukiu. kaip butu malonu, kad ivyktu toks stebuklas man kaip revlon, kiek skaitinejau si moteris greitai ir be dideliu eiliu issitiesino kojas.viskas taip greitai ir sklandziai. o rugiagele, gaila neber parasyta irgi jau esi lyg daug pazengus ligi operacijos. parasykite man. nuosirdus aciu
Lauksiu
Atsakyti
Sveikutes
Kaip smagu skaityti, kad viena po kitos tiesinasi kojytes ax.gif As su vyru irgi kalbu apie operacija, bet jis mane atkalbineja. Sako kaip bus senatvej g.gif Man atrodo kreivom kojom bus sunkiau nei operuotom, nes jos nuo svorio dar labiau iskryps g.gif
Siaip jei leistu finansai, irgi daryciausi operacija kuo greiciau, nes sedziu namie su maziuku. Mano tevai padetu tiek man, tiek namuose su vaikais ir t.t., bet operacijai reiktu imti paskola, o vyras nenoretu unsure.gif Na, gal kada nors issipildys mano svajone... Aisku bus sunku suderinti su darbu, bet gal kaip nors...
Sekmes visoms besitiesinancioms kojytes 4u.gif
Atsakyti
Sveika, dvynuku mamyte! Džiugu,kad mus atradai. Taip,teisybė,man nuskilo kaip retai kuriai, dar pavasarį net minties tokios neturėjau,bet labai norint viską galima padaryti.Ir dabar labai savimi didžiuojuosi,kad aš TAI PADARIAU smile.gif) Rodos,tos operacijos nė nebuvę...Ryte ,atsibudusi tuoj pasitikrinu suglaudusi kojas,ar kartais čia ne sapnas buvo bigsmile.gif Kažkaip ir klubai tokie gražesni pasidarė,o pradžioj jų kaip ir nebuvo,nes sudarė didelį lanką su šlaunų kaulais.
Žinai,Neringiux, man irgi daug kas sakė,ar neatsilieps senatvėj. Bet norisi gyventi čia ir dabar,o ne senatvėje, gal ir neskaudamais,bet dar kreivesniais kaulais.O dar ir klubų sąnariai bus išsidėvėję.Žodžiu,kas norės,nesulaikys jokie už ir prieš,net jei tų "prieš" bus daugiau...Linkiu visoms svajonės išsipildymo!
Atsakyti
labas merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif ..sveika pprisijungus dvynuku mamyte. na galite kreiptis kur norite, bet dabar aparateliai pas sause...nezinau kaip padeti, reik laukt eileje.na rasyk gal ilgakasei. ji dabar daugiausiai zino.o ir sause kaip minejai zino viska.linkiu pasiekt tiksla!.
sveikinu R evlon IR sAUSE!!!! IKI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 29 rugsėjo 2011 - 19:33
Sveika prisijungusi dvynuku mamyte 4u.gif labai smagu, kad mus atranda vis naujos merginos ir musu ratelis pleciasi....tikekimes, mums visoms pavyks pasiekti savo tikslus drinks_cheers.gif kazkaip nesitiki, kad ir man paciai ateis eile jau taip greitai, vos uz triju menesiu!

dziugu, kad Anil, Revlon, Niniuks karts nuo karto vis dar apsilanko temeleje ir paraso savo isgyvenimus, dalinasi patarimais - aciu jums merginos, manau jus esate vilties spinduliukas visoms, kas dar laukia sios operacijos ar apie ja svajoja!

Dvynuku mamyte, as tau parasiau i az siek tiek apie visas koju tiesinimo peripetijas...drasiai junkis i musu bureli ir klausinek visko, kas tik sauna i galva apie operacija ir gijima....padesim kuom galesim....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 07 30, 09:14)
Oho Azen, kiek reikaliukų per atostogas  blink.gif

Sveikutė prisijungusi Pepsi, na išgyvenimai tavo tikrai panašūs kaip ir mūsų visų, atrodo skaitytum savo pačios istoriją..ir niekas kitas geriau tavęs nesupras, kaip tokios pačios likimo sesės....tik bent jau leisk sau svajoti apie operaciją, juk nieko neprarasi, o kas žino, ims svajonė ir išsipildys  ax.gif iš kokio tu miesto? ką tavo vyras mano apie tavo kojas?
Papildyta:
aš klijuoju ne įklotus, o su pleistru - medziaginius petukus.

Atsakyti
Labukas visoms. Tai va, aš dabar "poilsiauju" ir nieko nesuku, nes neapsisprendžiu reikia dar ar ne g.gif gydytojas patarė dešinę koja dar pasukt, bet žiauriai bijau kad bus per didelis X, na bet laiko dar turiu tai kokią dieną gal pažaisiu. Šiai dienai kairė koja sukta 7 dienas ir 1 kartą o dešinė 8 dienas ir 1 kartą. taip yra todėl, kad kaip jau kažkada rašiau dešinę koja ne visada išsukdavau po tą 15 min intervala, todėl ji ilgiau ir sukta. Įkeliau kelias nuotraukas ir labai laukiu komentarų ir patarimų ax.gif gero savaitgalio visoms. 4u.gif
Atsakyti
Sause, o kaip ar tau iseina jau normaliai pavaikscioti be ramentu? Ar jau bandei eiti didesnius atstumus - kur nors toliau nuo namu? Kaip sekasi issimiegoti naktimis?

Atsakyti
Labukas visoms kas užsukate čia paskaitinėti. Na mano pooperacinis laikotarpis gan ramus ir nesudėtingas, kaip ir rašiau nebesuku ir leidžiu kojom gyti. Vaikščioti be ramentų dar nedrįstu, nes einant atramos vis dar norisi, kartais vaikštau tik su vienu ramentu, na o virtuvėje sukiojuosi be jų, nes atramą randu į viruvės spinteles biggrin.gif jau šeimyna rėkia, kad visai nesaugau savęs ir per daug vaikštau, nes jau trečia diena tinsta kojos blink.gif na bet man kažkaip neišeina ramiai sėdėt vietoj, nors ir pati suprantu, kad reik prisėst šikną, nes juk tik ketvirta savaitė po operacijos eina ir nėr ko plėšytis. Tolesnių atstumų neinu niekur, nes nėra tam ir poreikio, užtenka to kiek namie vaikštau. Na o dėl miego naktį, meluočiau jei sakyčiau, kad miegu puikiai biggrin.gif žiauriai pasiilgau apsiversti ant pilvo ir taip išmiegoti visą naktį, bet iki gruodžio mėnesio apie tai galiu tik svajoti. O gulėjimas ant nugaros kartais veda iš proto lotuliukas.gif tada bandau gult ant šono o tarp kojų dėt pagalvę ar susilankstyt kaldrą thumbup.gif kartais kelioms minutėms tai padeda. Tai taip ir stumiu dienas namie.
Na o tu Ilgakase jau ruošies operacijai? Šiaip aš tau siūlyčiau dar kokį lapkričio mėnesį susitikti su gydytojų ir viską aptarti. kad paskui nereikėtų per galvą verstis biggrin.gif
O kaip Rugiagele tavo paruošiamieji darbai operacijai juda pirmyn? gal jau paskirta operacijos data?
Atsakyti