Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

QUOTE(toza @ 2011 03 28, 08:43)
Reikia patarimo, pernai SM nusipirkau"senovine" kalija, ir is nezinojimo leidau jai visa ziema zaliuot. Siuo metu sumane jau antra karta pas mane ji zydet. Kadangi daug vaikuciu ir jau krenta is vazono, kada geriau ja butu persodint?

Senovinės NEMIEGA mirksiukas.gif O persodinkit po žydėjimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(latinute @ 2011 03 28, 08:46)
Labukas, man atrodo aš prašiau  ax.gif

Kadangi pirma atsiliepei, tai į až rašyk adresiuką ir rytoj išsiųsiu paštu mirksiukas.gif
Tik va juodą esu pažadėjus Clarion, tai pirma jos atsiklausiu ax.gif
O kitas VISAS sumaišytas doh.gif galiu tau permesti- tik tie gumbeliai nebus dideli- šiais metais reikės paprastai pasiauginti gumbus, kad kitais metais žydėtų mirksiukas.gif Bet kokiu atveju, aš tau atsiųsiu, o tu žiūrėk ką su jais veiksi, gali ir išmesti kitus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 28, 08:56)
Senovinės NEMIEGA mirksiukas.gif O persodinkit po žydėjimo mirksiukas.gif
[

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 28, 08:51)
Pasirodau su kalijukais  mirksiukas.gif
O kur tos mergaitės, kur rudenį PRAŠĖ kalijų gumbų g.gif Norėčiau atiduoti, o ir JAU REIKĖTŲ sodinti unsure.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Auginu bordo ir geltoną kalijas, po žiemos jau jos pas mane žemėje ir bordo jau kiša nosytę tongue.gif , o vat geltona - ne, iškasiau iš vazono, o ji - be gyvybės ženklų, rudenį tikrai nesušaldžiau, nes abi tuo pat metu iškasiau, išdžiovinau ir palikau vėsiai gumbus be žemių. Gal kas žinote, gal tos geltonos kuo ypatingos, ar priežiūra kitokia reikalinga?
Atsakyti
ar jau sodinat/ budinat kalijas? maniskes isleide daigelius na kokiu 1.5 cm g.gif kzin ar dar palaukti ir leist joms pasikankinti?
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 03 28, 19:27)
ar jau sodinat/ budinat kalijas? maniskes isleide daigelius na kokiu 1.5 cm  g.gif kzin ar dar palaukti ir leist joms pasikankinti?

Manau jau laikas sodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 03 28, 18:11)
Gal kas žinote, gal tos geltonos kuo ypatingos, ar priežiūra kitokia reikalinga?

Geltonos vėlesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dar miega verysad.gif Kai vasarą žydės - pasiūlysiu merginoms, gal norės, nes jei kambario gėlė, tai norisi žiedų vazone pavasarį, o ne vasarą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 29, 09:36)
Geltonos vėlesnės  mirksiukas.gif

tai tada paliksiu žemėje ir lauksiu gyvybės daigų 4u.gif , ačiū
Atsakyti
4u.gif mergaitės,

buvau pametusi savo kaliją blush2.gif skamba gal nesamoningai, bet ji buvo prapuolusi tarp gausybės jurginų vazonėlių. Šiandien pamiau vieną vazončiką ir išpurčiau - ten mano geltonosios kalijos gumbai. Pasirodo gyvi, nes radau ant jų tokių nedidelių ūgliukų, vos kelių milimetrų. Dabar nebežinau ką daryti? kolkas gumbą palikau rusyje (šviesi patalpa), bet ne žemėse. Gal reikėtų įsodinti ir nešti namo? Kiek giliai sodinti? ir kokio dydžio vazonas turėtų būti?

ačiū atsakiusioms 4u.gif

Aš ją nusipirkau užpernai pavasarį, o vasarą ji jau man žydėjo...bet per savo neišmanymą pernai kažkas susibalamutino (nemigdžiau) bandžiau auginti, tai ji lyg ir pradėjus žiemą buvo leisti lapus, paskuj nudžiuvo jie, tada vasarai išnešiau į lauką...o ji ėmė ir neberodė gyvybės jokios, todėl žiemai ištrenkiau į rūsį tarp jurginų blush2.gif šiemt sumaniau ją atgaivinti...

jei padėtumėt, man neišmanėlei, tai būčiau be proto dėkinga smile.gif
gal naudojatės kokio spec puslapio informacija, kur galėčiau semtis žinių smile.gif
1000 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 30 kovo 2011 - 14:20
QUOTE(zipkute @ 2011 03 30, 15:16)
Dabar nebežinau ką daryti? kolkas gumbą palikau rusyje (šviesi patalpa), bet ne žemėse. Gal reikėtų įsodinti ir nešti namo? Kiek giliai sodinti? ir kokio dydžio vazonas turėtų būti?

Aš tai sodinčiau ax.gif Gylis, tai kad virš būtų kokie 2-4 cm. Kai išlenda ūgliai, tai paspaudžiu giliau rolleyes.gif
Vazonas tokio dydžio, kad tilpų gumbas ir aplinkui kokie 3-5 cm liktų rolleyes.gif
bent jau aš taip darau mirksiukas.gif , o kaip reikia nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 30, 15:29)
Aš tai sodinčiau ax.gif Gylis, tai kad virš būtų kokie 2-4 cm. Kai išlenda ūgliai, tai paspaudžiu giliau  rolleyes.gif
Vazonas tokio dydžio, kad tilpų gumbas ir aplinkui kokie 3-5 cm liktų rolleyes.gif
bent jau aš taip darau mirksiukas.gif , o kaip reikia nežinau  ax.gif

4u.gif ačiū, taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti