labas nuo preito pavasario turiu senovine kalija, pernai ji turejo 9 ziedus o siemet kolkas nei vieno,kodel? beto zemiu nesimato nu jos vaiku ju tuzinas,tai gal tie vaikai jai ir neleidzia zidet.nors man tai patinka kai vazonas pilnas.ka darit kad suzidetu.gal vaikus pasalinti o gal siltu vandeniu paliet.net nezinau o taip norisi jos ziedu.
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 02, 11:36)
Mergaitės, kurioms prižadėjau atiduoti nežiniukus JAU galit į až parašyti kaip jums perduoti

Sveikos, aš norėčiau vieno. bet esu vilnietė

QUOTE(Li @ 2011 04 04, 20:41)

Sveikos
Norejau patarimo: isigijau (per savo ziopla galva
) vietomis papelyjusi kalijos gumba. As ji apkrapsciusi pamirkiau permanganato tirpale ir dabar ciuciut padziovinau. Galiu tiketis, kad nesupus, kai ikisiu i zeme??

QUOTE(kicia @ 2011 04 12, 11:59)
Sveikos
) vietomis papelyjusi kalijos gumba. As ji apkrapsciusi pamirkiau permanganato tirpale ir dabar ciuciut padziovinau. Galiu tiketis, kad nesupus, kai ikisiu i zeme?? 

Bandyk

QUOTE(0taki0 @ 2011 04 03, 14:50)
labas nuo preito pavasario turiu senovine kalija, pernai ji turejo 9 ziedus o siemet kolkas nei vieno,kodel? beto zemiu nesimato nu jos vaiku ju tuzinas,tai gal tie vaikai jai ir neleidzia zidet.nors man tai patinka kai vazonas pilnas.ka darit kad suzidetu.gal vaikus pasalinti o gal siltu vandeniu paliet.net nezinau o taip norisi jos ziedu.
a nejaugi man taip ir niekas neatsakis,o jau zadu ja persodinti,nes reik.

QUOTE(0taki0 @ 2011 04 12, 19:47)
Tai persodink

aciu, tai taip ir darisiu, bet man idomu ar vaikus pasalinti,nes man ji kazkodel nezidi siemet,gal del vaiku,nes ju pilna.

Iš karto atsiprašau už kvailą klausimą
...Po kiek laiko sudygsta kalijų gumbai? Pasodinau prieš porą savaičių - nei jokio daigelio nesulaukiu
Jau baimė ima - gal kas ne taip joms. O taip norisi tų daigelių sulaukti

Dajulita,maniškės sodintos panašiu laiku ir tik vakar pastebėjau išlindusius daigelius.Kaško ilgokai šiemet dygsta
Jau maniau kad pasodinau šaknimis aukštyn ir buvau susiruošusi traukti lauk iš vazono.

QUOTE(mercedes @ 2011 04 13, 21:28)
Dajulita,maniškės sodintos panašiu laiku ir tik vakar pastebėjau išlindusius daigelius.Kaško ilgokai šiemet dygsta
Jau maniau kad pasodinau šaknimis aukštyn ir buvau susiruošusi traukti lauk iš vazono.

Va šitas klausimas ir man kilo

O aš dar viršų akmenukais užbėriau - tai norint iškast - daug vargo

Aš kai sodinau su 3-5 cm ūgliukais tai pas mane iškart matėsi
Šiaip jei palangė šalta, tai gali ir iki mėnesio laiko lįsti
0taki0, vaikus atskirčiau, jei turėčiau kam perleisti, o jei ne, tai sodinčiau kartu- juk gražu KUOKŠTAS

Šiaip jei palangė šalta, tai gali ir iki mėnesio laiko lįsti

0taki0, vaikus atskirčiau, jei turėčiau kam perleisti, o jei ne, tai sodinčiau kartu- juk gražu KUOKŠTAS