Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

labas nuo preito pavasario turiu senovine kalija, pernai ji turejo 9 ziedus o siemet kolkas nei vieno,kodel? beto zemiu nesimato nu jos vaiku ju tuzinas,tai gal tie vaikai jai ir neleidzia zidet.nors man tai patinka kai vazonas pilnas.ka darit kad suzidetu.gal vaikus pasalinti o gal siltu vandeniu paliet.net nezinau o taip norisi jos ziedu.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 02, 11:36)

Mergaitės, kurioms prižadėjau atiduoti nežiniukus JAU galit į až parašyti kaip jums perduoti  mirksiukas.gif

Sveikos, aš norėčiau vieno. bet esu vilnietė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 04 04, 20:41)
Sveikos, aš norėčiau vieno. bet esu vilnietė  unsure.gif

doh.gif jau senai iškeliavo pas naują šeimininkę rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos

Norejau patarimo: isigijau (per savo ziopla galva doh.gif ) vietomis papelyjusi kalijos gumba. As ji apkrapsciusi pamirkiau permanganato tirpale ir dabar ciuciut padziovinau. Galiu tiketis, kad nesupus, kai ikisiu i zeme?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 04 12, 11:59)
Sveikos

Norejau patarimo: isigijau (per savo ziopla galva doh.gif ) vietomis papelyjusi kalijos gumba. As ji apkrapsciusi pamirkiau permanganato tirpale ir dabar ciuciut padziovinau. Galiu tiketis, kad nesupus, kai ikisiu i zeme?? g.gif

Bandyk mirksiukas.gif Išmesti visada suspėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0taki0 @ 2011 04 03, 14:50)
labas nuo preito pavasario turiu senovine kalija, pernai ji turejo 9 ziedus o siemet kolkas nei vieno,kodel? beto zemiu nesimato nu jos vaiku ju tuzinas,tai gal tie vaikai jai ir neleidzia zidet.nors man tai patinka kai vazonas pilnas.ka darit kad suzidetu.gal vaikus pasalinti o gal siltu vandeniu paliet.net nezinau o taip norisi jos ziedu.

a nejaugi man taip ir niekas neatsakis,o jau zadu ja persodinti,nes reik. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0taki0 @ 2011 04 12, 19:47)
a nejaugi man taip ir niekas neatsakis,o jau zadu ja persodinti,nes reik. ax.gif

Tai persodink mirksiukas.gif Aš, kaip neturinti senovinių baltų kalijų, tai persodinčiau į didesnį vazoną ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, tai taip ir darisiu, bet man idomu ar vaikus pasalinti,nes man ji kazkodel nezidi siemet,gal del vaiku,nes ju pilna. 4u.gif
Atsakyti
Iš karto atsiprašau už kvailą klausimą ax.gif ...Po kiek laiko sudygsta kalijų gumbai? Pasodinau prieš porą savaičių - nei jokio daigelio nesulaukiu blush2.gif Jau baimė ima - gal kas ne taip joms. O taip norisi tų daigelių sulaukti ax.gif
Atsakyti
Dajulita,maniškės sodintos panašiu laiku ir tik vakar pastebėjau išlindusius daigelius.Kaško ilgokai šiemet dygsta verysad.gif Jau maniau kad pasodinau šaknimis aukštyn ir buvau susiruošusi traukti lauk iš vazono.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 04 13, 21:28)
Dajulita,maniškės sodintos panašiu laiku ir tik vakar pastebėjau išlindusius daigelius.Kaško ilgokai šiemet dygsta verysad.gif Jau maniau kad pasodinau šaknimis aukštyn ir buvau susiruošusi traukti lauk iš vazono.

Va šitas klausimas ir man kilo g.gif Nesu garantuota, kad taip nėra. Sunku suprast kur ten viršus, kur apačia ax.gif
O aš dar viršų akmenukais užbėriau - tai norint iškast - daug vargo doh.gif
Atsakyti
Aš kai sodinau su 3-5 cm ūgliukais tai pas mane iškart matėsi blush2.gif
Šiaip jei palangė šalta, tai gali ir iki mėnesio laiko lįsti mirksiukas.gif

0taki0, vaikus atskirčiau, jei turėčiau kam perleisti, o jei ne, tai sodinčiau kartu- juk gražu KUOKŠTAS wub.gif
Atsakyti