Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

man tai irgi labai grazu kai pilna,bet noriu jos ziedu.tai ir idomu ar pasalinus vaikus ji prazistu.beje ji pernai ziema megojo nesildomam kambari, o siemet ne tai gal delto ir nezidi, kaip manot.
Atsakyti
QUOTE(0taki0 @ 2011 04 14, 10:09)
man tai irgi labai grazu kai pilna,bet noriu jos ziedu.tai ir idomu ar pasalinus vaikus ji prazistu.beje ji pernai ziema megojo nesildomam kambari, o siemet ne tai gal delto ir nezidi, kaip manot.

Tų senovinių pati neturiu, tai sunku ką ir komentuoti ax.gif
Atsakyti
Mano kalijos senoviskos ir stovi visada namuose ant palanges, zydi, o vaikus reiketu atskirti tada ir stambesni ziedai buna ir zydi daugiau, ir labai megsta vandenuka, kad nebutu sausa....na aisku ir ne pelke....
Atsakyti
na tada ir atskirsiu, o ant palanges netilps nes didele o ji stovi ant taburetes prie lango. vandens gauna 2 kartus i savaite po stikline. manau jai uztenka nes greit auga. aciu labai.
Atsakyti
Nu zinokit, prakapsciau as savo ta kalijos gumba(kur buvo papelijes), ir radau ji beveik vis pasidengusi zaliu pelesiu verysad.gif .... Dar nesupuves(nekose), bet jau beveik visas (~75%) virsutinis sluoksnis aptizes... Patarkit, ka daryt?... unsure.gif Gal man vel apkrapscius ji permanganate pamirkius i koki cinamona ikist??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 04 17, 22:37)
Nu zinokit, prakapsciau as savo ta kalijos gumba(kur buvo papelijes), ir radau ji beveik vis pasidengusi zaliu pelesiu verysad.gif .... Dar nesupuves(nekose), bet jau beveik visas (~75%) virsutinis sluoksnis aptizes... Patarkit, ka daryt?... unsure.gif  Gal man vel apkrapscius ji permanganate pamirkius i koki cinamona ikist??? g.gif

Blogiau nebus - mirkink. Tik kur atskirai paskui pasodink, kad kitų gėlių puviniu neužkrėstum. blush2.gif Gal kartais ir bus gerai, Bet.... mažoka tikimybės. Kalijų neturėjau tokių, bet sprendžiu pagal kitas svogūnines gėles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 04 17, 22:37)
Nu zinokit, prakapsciau as savo ta kalijos gumba(kur buvo papelijes), ir radau ji beveik vis pasidengusi zaliu pelesiu verysad.gif .... Dar nesupuves(nekose), bet jau beveik visas (~75%) virsutinis sluoksnis aptizes... Patarkit, ka daryt?... unsure.gif  Gal man vel apkrapscius ji permanganate pamirkius i koki cinamona ikist??? g.gif

Nuvalyk ir žiūrėk ką rasi unsure.gif Bijau, kad reiks atsisveikinti verysad.gif
Atsakyti
Ok einu i "operacine" unsure.gif
Atsakyti
sveikutės mirksiukas.gif
pagaliau išlindo daigeliai ir manosios kalijos (geltona, margalapė).
Bet pasodinus gumbą buvau labai viršuje, tai sakau gal reikėtų giliau persodinti?
ar ne? ir jei persodinti, tai maždaug kada tai daryti? ar kai daigeliai jau į lapus bus panašūs, ar kada g.gif
ąčiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 04 21, 21:18)
sveikutės mirksiukas.gif
pagaliau išlindo daigeliai ir manosios kalijos (geltona, margalapė).
Bet pasodinus gumbą buvau labai viršuje, tai sakau gal reikėtų giliau persodinti?
ar ne? ir jei persodinti, tai maždaug kada tai daryti? ar kai daigeliai jau į lapus bus panašūs, ar kada g.gif
ąčiū labai 4u.gif

Nieko tu nepersodinėk- tiesiog lengvai spustelk gilyn ir žemių ant viršaus užmesk mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano juodoji jau žiedą parode ax.gif ir visos kitos jau gero pusmetrio ugio..laukiu žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 22, 08:40)
Nieko tu nepersodinėk- tiesiog lengvai spustelk gilyn ir žemių ant viršaus užmesk  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti