Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

Vakar net cyptelėjau iš laimės yahoo.gif
Nežiniukė wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 17, 09:58)
Vakar net cyptelėjau iš laimės

Fainai bigsmile.gif
Maniškė tai tupi užsikonservavusi ties kokiais 3cm verysad.gif Gal paliet g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 17, 09:50)
Maniškė tai tupi užsikonservavusi ties kokiais 3cm verysad.gif Gal paliet  g.gif

Bandyk į lėkštutę mirksiukas.gif Čia maniškė, kur sodinta vasario pradžioj rolleyes.gif Kitos tik salotas augina doh.gif O ta lenkė, tai vapščie ragus stato mad.gif - mesiu lauk nuo palangės bebe.gif Šiandien pat- grįšiu namo ir ištrenksiu į tamsą, lai susimasto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 17, 10:58)
Bandyk į lėkštutę  mirksiukas.gif Čia maniškė, kur sodinta vasario pradžioj rolleyes.gif Kitos tik salotas augina  doh.gif O ta lenkė, tai vapščie ragus stato mad.gif - mesiu lauk nuo palangės  bebe.gif Šiandien pat- grįšiu namo ir ištrenksiu į tamsą, lai susimasto  tongue.gif

Teisingai lotuliukas.gif į karcerį ją,lai mąsto apie gyvenimo prasmę mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodom wub.gif Pavadinimas turbūt Firelights mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 24 gegužės 2011 - 14:26
bigsmile.gif bigsmile.gif nu ir ziedo grazumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 24, 16:14)
Pasirodom  wub.gif Pavadinimas turbūt Firelights  mirksiukas.gif

Nuostabi wub.gif
o mano siemet stovi vietoj doh.gif viena isleido po koki 15cm ir stovi o kitos dygsta vezlio letumu verysad.gif
Atsakyti
O kitos be pumpurų doh.gif Bet viliuosi, kad LAIKINAI ax.gif

O šita irgi tik vieną susukusi žiedelį teturi doh.gif Nors ir tai namuose ŠVENTĖ, nes anais metais taip ir nežydėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2011 05 24, 15:44)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  nu ir ziedo grazumas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Labai graži..
Mano kalijos auga labai lėtai,o "Celestė" visgi supuvo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, isnesiau kalija ir pasodinau lauke, bet ji nugelto man . Bet buvau skaiciusi, kad siltuoju sezonu joms patinka lauke buti pasodintooms g.gif Ar per anksti pasodinau ar taip turi buti ?
Atsakyti
Gal gali foto įkelti. Vien iš aprašymo sunku pasakyti. g.gif Gal tiesiog saulė lapus padegino?
Atsakyti
Mano puvekas pradejo kalt pumpuriukus thumbup.gif , o ar sveika ji- g.gif ,nes giliau nekasiau, kad saknu nenudraskyt (jei ju turi).
Geltona (su juodu viduriuku) isleido viena lapa ir stovi... Kai tuo tarpu anytos gal jau su kokiais 7-8 unsure.gif
Atsakyti