Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (IV dalis)

Pasiguodžiau,kad neauga tai kai styptelėjo per savaitę bigsmile.gif dabar jau panašu į žiedą leidžiamą,o gal dar vienas lapukas lenda,pradeda patikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 25, 07:46)
dabar jau panašu į žiedą leidžiamą,o gal dar vienas lapukas lenda,pradeda patikti  wub.gif

Kelk foto bigsmile.gif
Atsakyti
Norejau pasitart ax.gif Turiu 3 kalijas: viena neseniai nusipirkau zydincia, antra- isleidusi lapa, trecia iskisusi ugliukus mazdaug 2-3 cm. Noreciau susodint i viena didesni vazona jas visas tris, taciau ar ne per velai sumasciau g.gif Ar verciau palaukt kitu metu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 05 31, 13:58)
Norejau pasitart ax.gif Turiu 3 kalijas: viena neseniai nusipirkau zydincia, antra- isleidusi lapa, trecia iskisusi ugliukus mazdaug 2-3 cm. Noreciau susodint i viena didesni vazona jas visas tris, taciau ar ne per velai sumasciau g.gif Ar verciau palaukt kitu metu g.gif ?

Kalijų negalima maišyti veislių schmoll.gif schmoll.gif Netgi kai kur rašoma, kad statyti vazonų šalia vienas kito nepatariama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 31, 14:18)
Kalijų negalima maišyti veislių schmoll.gif  schmoll.gif Netgi kai kur rašoma, kad statyti vazonų šalia vienas kito nepatariama  schmoll.gif

Kodel? blink.gif Jas net pardavineja mixáis. Maiselyje buna po 5 spalvas.
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2011 05 31, 14:30)
Kodel?  blink.gif  Jas net pardavineja mixáis. Maiselyje buna po 5 spalvas.

NEŽINAU g.gif Pagooglink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 31, 14:41)
NEŽINAU g.gif Pagooglink  mirksiukas.gif

http://www.flowerbul.../calla-mix.html
http://www.farmersga...misc/calla-mix/
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2011 05 31, 15:12)

Kad parduoda, tai aš MAČIAU doh.gif Bet kaip auginti, tai nemačiau, kad sodintų visas kartu rolleyes.gif
BET..... gal mano žinios pasenę blush2.gif

Papildyta:
Va čia pačiam gale- bet čia gal dėl tų kenkėjų g.gif g.gif g.gif Ir man kažkaip tas užsifiksavo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 31, 15:39)
Kad parduoda, tai aš MAČIAU doh.gif Bet kaip auginti, tai nemačiau, kad sodintų visas kartu  rolleyes.gif
BET..... gal mano žinios pasenę  blush2.gif
Papildyta:
Va čia pačiam gale- bet čia gal dėl tų kenkėjų  g.gif  g.gif  g.gif Ir man kažkaip tas užsifiksavo  blush2.gif  doh.gif

Gal, priezasties neparasyta. g.gif
Atsakyti
Bet ir dar kažkur buvau radus, kad negalima kartu sodinti ax.gif Tik dabar ant greičio nerandu doh.gif

O ir patirties turėjau- buvau pasimetėlius sukišus į vieną vazoną, tai išleido lapus ir pakankamai greitai visi nugelto doh.gif Tai dabar neberizikuoju ax.gif
Atsakyti
Aisku, nerizikuosiu 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą pasirodau su Calla Firelight wub.gif Ji kas dieną sirpsta wub.gif
user posted image
Atsakyti