QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 27, 17:21)
Nelabai suprantu, kodėl sakei, kad visą ciklą BT buvo 36,6?

Jei dėl kažkokių priežasčių atmeti 20 ir 21 CD BT, visai gražiai ta BT pakilusi - tik reikia dar vieno taško palaukti (kitas dalykas - kaip su tom 6 žemom temperatūrom...)
Aš ne visada žymėdavau

bet tokia jau esu

O 20 ir 21 CD nėra reikalo atmesti, nes buvo matuota idealiai tiksliu laiku, idealiomis sąlygomis. 36,8C pas mane tikrai ne antros fazės temperatūra

jau antrus metus matuoju, niekada tokia antroje fazėje nebuvo. Bet kaip dabar suprasti? Man ir gleivės kiaušinio baltymo buvo, net ir kvapas buvo tų vaisingųjų, ir gimdos kaklelio padėtis ir pagaliau poreikiai meilei buvo ohoho kaip pakilę. O dabar gleivės kreminės, jų labai mažai, na grynai kaip po ovuliacijos. Ką man daryti dėl mylu-mylu? Mano vyras labai jau nori tas gumutes atidėti į šoną. Pagal Bilingsų metodą galėtume tai padaryti, bet dabar žiūrint į BT, O nebuvo... Kiesta labai keista, aš tikiuosi neatsitiks taip, kad kažkas pasikeis ir man nebetiks NŠP.
QUOTE(suri kata @ 2010 07 27, 22:58)
Drugeli, nesinervuok, patausok ir nervus, nuo jų irgi imunitetas silpsta.. Šiaip jei herpes dažnai puldinėja, reikia stiprinti imunitetą ir kuo mažiau nervuotis. Viskas bus gerai, be to gal tu jau
Nuo herpes neįmanoma pagyti, virusas organizme būna nuolat, tik kai nusilpsta imunitetas išlenda.
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A