QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 29, 16:51)
Ar kas nors matote BT pakilimą per 0,2 C virš dengiamosios linijos?
(Fertilitis mano akyse žlunga ne dienom, o valandom
).

Pagal tai, ką mums dėstė kursuose - BT nebūtinai turi pakilti per 0,2, cituoju konspektus: "3 pakilimo dieną BT turi būti pakilusi bent per 0,2 laipsnio, jei tiek nepakyla laukiame 4 dienos ir BT nenukritus žemiau deng. linijos vakare galima..". Žinoma tai galioja tik simptoterminiam metodui - drauge stebint gleives ar kaklelį.
QUOTE(Horo @ 2010 07 30, 08:48)
Tai dabar man atsakyk kodėl 0,2C (o ne tarkim 0,3C ar 0,1C) virš dengiamosios linijos, nes teorija be pagrindo yra tas pats kas nieko. Ir gal žinai, kodėl imamos būtent 6 tos dienos, kodėl tarkim ne 4,5 ar 7? Dėl 3 dienų po pakilimo viskas logiška ir aišku, bet šiuos dalykus sužinoti būtų labai įdomu
Aš jau imu tikėti Bilingsais pamažu ir netgi pasvajoju( bet taip nedarysiu dar kokius metus gerus) nebematuoti BT. Nes šį ciklą man tikrai buvo ovuliacija ir kada ji buvo man visai nepadėjo susivokti BT. Viską nurodė gleivės, gimdos kaklelio padėtis ir t.t. ir dar keli dalykai, kurie šiokia tokia paslaptis

Aš jau imu tikėti Bilingsais pamažu ir netgi pasvajoju( bet taip nedarysiu dar kokius metus gerus) nebematuoti BT. Nes šį ciklą man tikrai buvo ovuliacija ir kada ji buvo man visai nepadėjo susivokti BT. Viską nurodė gleivės, gimdos kaklelio padėtis ir t.t. ir dar keli dalykai, kurie šiokia tokia paslaptis

Horo, o dėl 6 dienų pastebiu keistą tendenciją - pastaruosius ciklus mano BT 6 - 7 dienas prieš O būna kur kas žemesnė nei ciklo pradžioje. Gal čia kokie hormonai taip veikia BT ir dėl to imamos 6 dienos? Manau būtų kvaila visai nurašyti BT matavimą, nes gali pražiopsoti anovuliacinius ciklus