Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (V)

QUOTE(suri kata @ 2010 07 28, 11:23)
prieš porą sav. patyriau tokį stresą, kad net negaliu apie tai kalbėti, be galo skaudu (netekau savo mamytės)  verysad.gif  verysad.gif

Labai užjaučiu. verysad.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 28, 08:21)
Pas mane pacia hemaglobinas per zemas, tai buvo prisakyta valgyt vaisius ir darzoves... O man net paziureti rugstu i kokius serbentus ar agrastus..  lotuliukas.gif

Vaisiai ir daržovės hemoglobino nepakels - juos valgyti žinoma sveika, bet dėl kitų priežasčių. Geležies, kurią geba pasisavinti žmogaus organizmas, daugiausia mėsoje (ypač gyvulių kepenyse).
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 07 28, 00:12)
36,8C pas mane tikrai ne antros fazės temperatūra unsure.gif jau antrus metus matuoju, niekada tokia antroje fazėje nebuvo.

unsure.gif Taigi pati įdėjai balandžio mėnesio grafiką, kur tokia temperatūra - antros fazės. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 07 28, 12:13)
O jeigu išimčiau vieną temperatūrą, viskas labai gražiai sueitų:

Bet ar turi pagrindo atmesti būtent tą matavimą? Juk ne. Be to, o kas, jei tomis dienomis, kai BT nematavai, ji buvo dar aukštesnė? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 07 28, 12:13)
Ar ne per drąsi būčiau nebesisaugodama?

Tu dažniausiai perdrąsi, bet va dar ne nestuke.gif . (Aš tikrai taip nerizikuočiau, bet mūsų baimės pastoti matyt skirtingo dydžio).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 28, 13:36)
daugiausia mėsoje (ypač gyvulių kepenyse).

aha, vadinasi reiks itraukti i raciona.. O vyras ju nevalgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tu dažniausiai perdrąsi, bet va dar ne nestuke.gif . (Aš tikrai taip nerizikuočiau, bet mūsų baimės pastoti matyt skirtingo dydžio).

Nes man rodos nors ir drąsiai, bet labai gerai žinau ką darau biggrin.gif mano ginekologė dar drąsesnė irnesakyk.gif O šiaip kažkaip labai aiškiai širdy jaučiu, kad daugiau vaikų nebus. Lygiai kaip jaučiau, kad būsiu labai jauna mamyte.
Papildyta:
Šiaip turiu kelis klausimus (gal kas žinot):
1. Kodėl BT būtinai turi pakilti per 0,2C, o ne per tarkim 0,3C? ar 0,1C?
2. Kodėl imamos būtent 6 žemos temperatūros? Kodėl ne 4,5 ar 7?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 28 liepos 2010 - 18:33
Atsirado mano O:
user posted image
bet aš vistiek manau, kad ji įvyko 22CD ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Suri kata, console.gif

Mano deganti linija taip pat praeitą ciklą nusileido apie 0,2 laipsnio žemiau, nei būdavo. Brėždavau dažniausiai virš 36,5, praeitą ciklą - vos virš 36,3. Šį ciklą, panašu, bus irgi taip pat. Manau, kad čia natūralu - visgi vasara, karščiai, daug skysčių gaunam, daug netenkam, štai ir pažemėja temperatūros.

QUOTE(Horo @ 2010 07 28, 18:32)
Šiaip turiu kelis klausimus (gal kas žinot):
1. Kodėl BT būtinai turi pakilti per 0,2C, o ne per tarkim 0,3C? ar 0,1C?
2. Kodėl imamos būtent 6 žemos temperatūros? Kodėl ne 4,5 ar 7?

Mano supratimu:
1. 0,1 laipsnio pokytis gali būti dėl įvairių priežasčių (pvz. termometro paklaidos). Ir +0,1C 3 dienų grupė gali susidaryti visiškai atsitiktinai... O štai 0,2C jau į paklaidą nelabai nurašysi. Nors, jei tas +0,2C yra pavienis, tai irgi dar nereikia progesterono poveikio. O kai tas +0,2C fiksuojamas 3 dienas iš eilės - tai atsitiktinumas jau nelabai įmanomas.
2. Turbūt irgi siekiama išvengti atsitiktinumo... g.gif 6 žemos temperatūrų grupė, matyt, minimali, kurios nelabai priskirsi atsitiktinumui.
Atsakyti
Ačiū, mielos mergaitės.. 4u.gif

Horo, aš irgi manau, kad 22CD.

Jaučiu, vakar įvyko mano O - berods labai gerai pradėjau ją jausti, pažinti kūno kalbą - ir šiandien BT pakilo iki 36,8, tai kaip ir sakiau - jau pakilimas smile.gif Tikrai vasarą tos temperatūros žemesnės, o aš galvojau atvirkščiai - kad nuo karščių jos pakils, bet matyt organizmas vėsinasi..
Atsakyti
na, o pas mane sian jau viskas uzsidare, sukieteje ( lotuliukas.gif ) ir pasikele, 11 CD, tai ziuresim, kas cia bus toliau?? blink.gif Laukt kito vaisingojo periodo po kokios sav., kartu su O, ar jau nestuke.gif Jei ta O buvo iskart po mmm... kaip kad teorijoje teigiama, kad buna kartais g.gif
beje, BT stabiliai 36.6 jau kelinta diena.. Kas nelabai rodytu ivykusia O smile.gif
Atsakyti
Milduk, matyt dar viskas prieš akis, nors niekada negali žinoti mirksiukas.gif Aišku jei BT nepakilo, tai greičiausiai dar nebuvo O, nors kartais ji pakyla po kelių dienelių..
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 07 29, 08:13)
Atsirado mano O:

Ar kas nors matote BT pakilimą per 0,2 C virš dengiamosios linijos? lens.gif (Fertilitis mano akyse žlunga ne dienom, o valandom schmoll.gif ).
Atsakyti
Sveikutės, šiandien man 14DPO, dariau testą, neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 29, 17:51)
Ar kas nors matote BT pakilimą per 0,2 C virš dengiamosios linijos? lens.gif (Fertilitis mano akyse žlunga ne dienom, o valandom schmoll.gif ).

Tai dabar man atsakyk kodėl 0,2C (o ne tarkim 0,3C ar 0,1C) virš dengiamosios linijos, nes teorija be pagrindo yra tas pats kas nieko. Ir gal žinai, kodėl imamos būtent 6 tos dienos, kodėl tarkim ne 4,5 ar 7? Dėl 3 dienų po pakilimo viskas logiška ir aišku, bet šiuos dalykus sužinoti būtų labai įdomu 4u.gif
Aš jau imu tikėti Bilingsais pamažu ir netgi pasvajoju( bet taip nedarysiu dar kokius metus gerus) nebematuoti BT. Nes šį ciklą man tikrai buvo ovuliacija ir kada ji buvo man visai nepadėjo susivokti BT. Viską nurodė gleivės, gimdos kaklelio padėtis ir t.t. ir dar keli dalykai, kurie šiokia tokia paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 30, 09:20)
Sveikutės, šiandien man 14DPO, dariau testą, neigiamas  verysad.gif

Neliūdėk taip 4u.gif Nors balandis (mano pačios gimtadienis tada) ir gegužė labai smagūs mėnesiai švęsti gimtadienius, bet nenorėčiau gimdyti tokiu laiku (mažiausiai norėčiau birželį ir liepą (jau bandžiau biggrin.gif )). Man pačiai atrodo, kad pats smagiausias laikas gimdyti rugsėjis, spalio pradžia:
1. Vasarą dideliam pilvūzui labai lengva rasti drabužėlių, į tapkutes tik įsispyrei ir thumbup.gif . Aišku, moterys kurios nėštumo metu tinsta, arba priauga daug svorio nepritars mano minčiai.
2. Man labai didelis malonumas maudynės thumbup.gif kai laukiausi Ugniaus maudžiausi upėje kelios dienos iki gimdymo. O po gimdymo kraujavau ir su dideliu liūdesiu turėjau tai praleisti, ir dar vakarėlį prie baseino praleidau ant baseino krašto doh.gif Buvau jauna ir kvaila, dabar būčiau maudžiusis irnesakyk.gif su tamponu, nes tik tepliojau tada, jei neilgai, nieko nebūtų nutikę, o čia kenčiau pavydą lotuliukas.gif . O blogiausia gimdyti mano nuomone vasaros pradžioje, nes po to būni visa paplerus dar nepripratus prie maitinimo krūtimi, kraujuoji karštyje (sako, kad po gimdymo negalima naudoti tamponų?) žodžiu nekas. Gal naujagimiui ir gerai, bet šiaip jiems geriausia, kai mamai viskas thumbup.gif Pagimdžius rugsėjo-spalio mėnesiais kitą vasarą kaip nauja ir savo formoj thumbup.gif
Rugsėjį-spalį dar nešalta, su vaikiuku neužilgo galima į lauką eiti. Lapai spalvojasi gražiai. Aš iš vis dievinu šį metų laiką: mokinukai skuba su kuprinėm į mokyklą, ryte būna tokia keista vėsa, o vakare saulė raudona ir rūkas rytais ir kartais, kuris man labai patinka. Ir dar būna toks keistas kvapas...
Viskas, užsimaniau ir aš vaikiuko lotuliukas.gif Tik pirmiau:
1. Susitvarkyti dubenį (na tai maždaug 4 metai kasdieninių jėgos treniruočių, kad tvirti raumenys neleistų nė pajudėti tai gaktinei sąvaržai iš vietos daugiau nei priklauso).
2. Baigti mokslus. Tai bus po 5 metų, nes būdama nestuke.gif juk nešokinėsiu per barjerus lotuliukas.gif
3. Reikia MB gero darbo, aš tokį jau turiu, tik norėčiau, kad geriau sektųsi.
4. To pasekoje didelės mašinos ir bent 1 kambariu didesnio gyvenamo ploto ( o jei dar kur nors žalioje vietoje tai iš vis thumbup.gif )
5. Paauginti savo zuikius bent iki 5-6 metų, geriausia iki pirmos klasės. Faina, grįžti namo po pamokų, mama pietus padarius laiko pokalbiams turi, į darbą neskuba thumbup.gif
Tai va po 6 metų mano jaunėlis bus pirmokas thumbup.gif man bus 28-eri, tai pagal amžių kitos tik pirmus mažylius gimdo biggrin.gif
Nors nesu tikra, kad taip bus, nes gal mano vyrukams paūgėjus, atsiriš mums rankos ir nenorėsim vėl derintis prie kažko mažo wub.gif
Atsakyti