drugelis., o gal tikrai nėra ko skubėti? Ir ar nepavojinga su tuo supūliavusiu dantimi daugiau kaip mėnesį vaikščioti? Man atrodo (aišku, maža kas man gali atrodyti), kad Tau bus koks rimtas organizmo išsekimas, nes pati pažiūrėk visokie uždegimai, pienligė?(nepamenu ar Tau ji vis kartojasi) herpis, pūliuojantys dantys... Esant stipriai tokie dalykai nelenda
Tu pati rašei, kad iš dalies nori kūdikio, kad pagaliau pailsėtum. Tos ligos kartais ir ateina tam, kad "paguldytų", kad nelėktum per daug, kad pagaliau atkreiptum dėmesį į save. Dažniausiai mes, moterys, esam tokios nelabai protingos būtybės, kurios neprotingai savęs netausoja:
Mokslai ir vaikai? - tik pirmyn, kaip aš be diplomo?
Esu velniškai pavargusi, bet man siūlo papildomą darbą? - Imu! Šeimai juk reikia pinigų...
Sergu? - bet juk reikia išvirti pietus, nubėgti į parduotuvę, aplankyti mamą...
Mes nuolat skubam, lekiam, nespėjam, nervinamės, o po to sergam. Manau, kad gyvenime, būna momentų, kai reikia sustoti. Nesvarbu, ką sako kiti. Nesvarbu, kad turi įsipareigojimų, kaip koncertai ir t.t. Ir nereikia nėštumo, kaip pasiteisinimo sustoti ir pabūti ramiai. Ir manau, kad žolės čia nepadės

jei viso kito nekeisi.
Argi sugriūtų pasaulis, jei kokius 2,3,4 mėnesius pailsėtum? Juk prieš tai buvo kas? Mokslai dieniniame skyriuje, koncertai + vaikas?!
Dabar pažiūrėk ką darai toliau... Tau sugedęs dantukas ir patikėk manim, nėra gerai laikyti organizme uždegimą dar daugiau nei mėnesį! O ką darai Tu? Toliau koncertuoji, nerviniesi, kad reikės imti nedarbingumo lapelį... Kokią žinutę Tu siunti pasauliui? Kad Tau nusispjaut ant savęs. O ar galima žmogui, kuris nesugeba savim pasirūpinti, įsiklausyti į savo kūno siunčiamus signalus ir patenkinti poreikius, patikėti rūpintis kitu, įsiklausyti į jo nekalbančio žmogučio signalus, tenkinti jo poreikius? Ar negautų jis vietoj to pykčio bangos "va, mamai viską skauda, o Tave, po velnių, reikia vesti į lauką, maitinti, migdyti..." O kaip būtų su

kai Tavo pačios organizmas išsekęs? Kodėl tavo vaikutis turi būti prastesnėje situacijoje, nei tie, kurie gauna mamas, kurios prieš

ilsėjosi, gerai valgė, buvo laimingos, nesirgo ir daug miegojo, nebuvo nusilpę. Man atrodo, kad dėl to ir nepastojai

ir manau, tai tikrai nėra blogai.
Sustok pagaliau truputį. Atidėk darbus, nes pažiūrėk jau dega pas Tave raudona lemputė ir visokios mintys apie pinigus, įsipareigojimus ir t.t., dabar yra ne vietoj. Vyras supras, nes matau jis geriausiai turėtų matyti, kas čia vyksta ir sutuoktiniai tam ir yra, kad palaikytų vienas kitą. Mano vyras 3 metus kentė nuo depresijos, ar nuo apatijos, nenorėjo nieko ir neveikė nieko, bet niekis ištvėriau

juk todėl ir esu jo žmona, kad padėčiau. Man būdavo piktoka, kad va ir aš pavargus, vaikeliai du, o jis sėdi namie ir nieko nieko nedaro, bet buvau kantri. Tai buvo mano pamoka, kuria turėjau išmokti, nes kantrybės pas mane ne kaži kiek buvo, bet aš jam šypsojaus, nepriekaištavau. Už tai dabar jam grįžęs gyvenimo džiaugsmas, susirado darbą ( ko tikrai nesitikėjau šiais metais), turi visokių planų ir idėjų, rašo bakalaurinį ( ko irgi nesitikėjau), o kai parašys darbdavys susižavėjęs jo idėjomis, jau laiko jam naują darbo vietą, kur bus įdomesnis darbas ir geresnis atlyginimas

ir man
Mūsų moterų prigimtis tokia, kad reikia stabtelti. Pagulėti valandžiukę su knyga, pamiegoti pietų miegučio, skaniai pavalgyti, paplepėti su drauge, kartais žinoti, kad niekur nereikia eiti, viskuo pasirūpinta ir mes neturim jokių įsipareigojimų. Tai netruks amžinai, po to vėl norėsim veiklos, ir jei "neužsiplėšim" neprotingai, gyvensim malonų harmoningą gyvenimą.
O vaikutis? Ne visi vaikučiai suteikia šį laiką. O jei jis bus neramus? Jeigu pati būdama nuvargusi, turėsi dar ir naktim jį supti? O jei, neduok Dieve, jam reikės kokios slaugos? Prieš tapdamos mamomis moterys turi būti labai stiprios. Aš tai rekomenduočiau toms, kurios nori

pasiimti bent gero mėnesio atostogas ir pažiūrėti ar kartais vaikučio geidžia, ne kaip "legalios" priežasties ramiai pabūti, atsikvėpti nuo darbų. O ilsintis supratus, kad tikrai dar trūksta ir ilgu mažo žmogučio šalia, kad galima skirti jam dėmesio, rūpesčio ir laiko, tai ir pirmyn

ir žinoma, kai esi pailsėjusi, netrūksta vitaminų ir mineralų atsitrauks visos ligos, bus lengva pastoti, išnešioti ir auginti.
O dabar apie NŠP. Aš prisapnavus kūdikių, vakar spintelėje radau užsilikusį NT ir pasidariau šįryt (12 DPO). Nieko

tai va ramiai laukiu savo mmm, kurių nemėgstu, nes vis siaubingai skauda pilvą, o dabar dar tas PMS

bet man ir pilvą skauda nuo paauglystės ir krūtinę skauda prieš mmm. BT nematuoju, per savo MB iš tiesų, nes jam labai ryte manęs reikia, o manau, kad po

neteisingi tie BT parodymai būtų

na, kai jau O buvo tiek jau to, bet pirmoj fazėj tektų jam palaukt kol pasimatuosiu
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A