Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 03, 07:45)
Na ir as vis tikiusi, kad tai ne PMS o nestuke.gif pozymiai wub.gif  wub.gif  wub.gif

o kada tau mmm turetu buti? smile.gif tikrai labai grazus grafikelis tavo 4u.gif

labas rytas biggrin.gif http://www.babyplan.ru/profile/82009 stai ir as... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 03, 08:00)
na penktadieni einu pas gine ir matysiu ka ji sakys. manau jog susitarsiu rugpjucio pabaigai arba rugsejo pradziai, nes kaip tik apie 22 d bus mmm. na ziuresiu.

si cikla kazkaip auksta mano BT. idomiai cia  g.gif  praeita cikla buvo vos 36,2

ziuriu visom cia keistenybes su BT, matyt karsciai dave savo g.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 03, 08:10)
ziuriu visom cia keistenybes su BT, matyt karsciai dave savo g.gif

tikrai labai keista si menesiuka smile.gif
tai matyt tavo termometras gerai rodo, ciklas kazko tai ne toks, o gal dar viskas bus gerai ir ateis O rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 03, 08:10)
o kada tau mmm turetu buti?  smile.gif  tikrai labai grazus grafikelis tavo  4u.gif 

labas rytas biggrin.gif  http://www.babyplan.ru/profile/82009 stai ir as...  mirksiukas.gif

Turetu ateiti 8 diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 03, 08:12)
tikrai labai keista si menesiuka smile.gif 
tai matyt tavo termometras gerai rodo, ciklas kazko tai ne toks, o gal dar viskas bus gerai ir ateis O  rolleyes.gif

as labai tikiuosi rolleyes.gif kazinar ryt nenukris,galetu dabar tik kilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 03, 08:13)

dar kelios dieno yra, bet reikia tiketis, kad neateis, to ir linkiu 4u.gif bet dabar tikrai labai grazus grafikelis tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 03, 08:13)

neateis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 03, 08:15)
as labai tikiuosi rolleyes.gif  kazinar ryt nenukris,galetu dabar tik kilti  ax.gif

tai gal ir pakils, po laipsniuka, po laipsniuka ir pasieksi O mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif stai ir as su savuoju nesusipratimu. Zinot, turbut karsciai deformavo mano BT lotuliukas.gif kito paaiskinimo nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 03, 08:25)
Labas rytas  4u.gif  stai ir as su savuoju nesusipratimu. Zinot, turbut karsciai deformavo mano BT  lotuliukas.gif kito paaiskinimo nerandu doh.gif

idomus tokie tavo kalneliai biggrin.gif kad tik i nauda viskas smile.gif

as ryt einu pas gine ir i Endemika, nes savaitgali kaip ir O blush2.gif tai noriu paziureti, ar nera ko negero pas mane... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 03, 08:27)
idomus tokie tavo kalneliai  biggrin.gif  kad tik i nauda viskas  smile.gif

as ryt einu pas gine ir i Endemika, nes savaitgali kaip ir O  blush2.gif  tai noriu paziureti, ar nera ko negero pas mane...  mirksiukas.gif

sekmytes pas gine 4u.gif o jei ne paslaptis, ka tikrinsi?
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 03, 07:27)
idomus tokie tavo kalneliai  biggrin.gif  kad tik i nauda viskas  smile.gif

as ryt einu pas gine ir i Endemika, nes savaitgali kaip ir O  blush2.gif  tai noriu paziureti, ar nera ko negero pas mane...  mirksiukas.gif

Sekmes 4u.gif

PS O mano BT lyg ir suprato, kad reiktu kristi, - tai pamazu pradeda doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti