Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Labas rytas smile.gif

QUOTE(aistuzele @ 2010 08 03, 07:49)
man fertilis brezia O linija ir netgi ne punktyrine  biggrin.gif  Bet realiai nemanau, kad turejo dar brezti, nes vakar tik pajutau tuos tikruosius O skausmus, na kaip sakoma, laukiam tesinio  biggrin.gif

Nepergyvenk, jei soktelsi ant dienu - perbres 4u.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 03, 08:00)
na penktadieni einu pas gine ir matysiu ka ji sakys. manau jog susitarsiu rugpjucio pabaigai arba rugsejo pradziai, nes kaip tik apie 22 d bus mmm. na ziuresiu.
si cikla kazkaip auksta mano BT. idomiai cia  g.gif  praeita cikla buvo vos 36,2

Tai duok zinot, kas ir kaip del LAP mirksiukas.gif o tavoji BT gal i gera, gal nebereiks oper. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 03, 10:05)

Tai duok zinot, kas ir kaip del LAP mirksiukas.gif o tavoji BT gal i gera, gal nebereiks oper. bigsmile.gif

kai tik ka zinosiu parasysiu. jau kazkaip mes visai nieko nebesitikim ir nuo to tokio laukimo noras dingsta schmoll.gif . sakom pabandysim viena karta po LP ir bus gana. jei ne tai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 03, 10:20)
kai tik ka zinosiu parasysiu. jau kazkaip mes visai nieko nebesitikim ir nuo to tokio laukimo noras dingsta  schmoll.gif . sakom pabandysim viena karta po LP ir bus gana. jei ne tai ne  ax.gif

Manau kad LP turėtų padėti jums. Prabadys kiaušides ir sutrumpės ciklai rolleyes.gif O kodėl tik vieną kartą po LP? Tipo po to saugositės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 03, 09:19)
sekmytes pas gine  4u.gif o jei ne paslaptis, ka tikrinsi?

tai as dar nebuvau pries planavima, tai dabar nueisiu, kad paziuretu echo, ar nera kokiu dalykeliu negeru atsirade, tepineli gal paims koki... nes esu kiausides uzdegima turejus ir labai retai, bet vos vos kartais suskausta desini sona smile.gif tai noriu, kad paziuretu ir duotu leidima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 03, 11:34)
tai as dar nebuvau pries planavima, tai dabar nueisiu, kad paziuretu echo, ar nera kokiu dalykeliu negeru atsirade, tepineli gal paims koki... nes esu kiausides uzdegima turejus ir labai retai, bet vos vos kartais suskausta desini sona smile.gif  tai noriu, kad paziuretu ir duotu leidima  biggrin.gif

labas rytas,ir as pasirodau smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/58300 ,o kaip ikelti ta kalendoriu is fertility? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 03, 08:35)
Labas rytas,

As vi dar tiesiai, nezinau cia geras zenklas ar ne g.gif . Tik, kad va pradejo mausti (.)(.), pas mane taip buna 7-5 dienos iki mmm doh.gif . Dar vienas dalykas, pilvelio apacia vakar taip gerokai pamaudeno  g.gif , o tokia dalykai pas mene budavo tik diena pries mmm. Na ka laukiam kazko blink.gif
"Secondary" jei nori zymeti gimdos kaklelio padeti mirksiukas.gif
Na gal po truputu ir uzkilsi smile.gif , gal ir O ant menuliuko pataikys biggrin.gif

o tave ,mergyt, manau greit reiks pasveikinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 08 03, 11:56)
labas rytas,ir as pasirodau smile.gif  http://www.babyplan.ru/profile/58300  ,o kaip ikelti ta kalendoriu is fertility? blush2.gif
Papildyta:

bandau ideti kita bt http://www.fertility...p;ts=1280822228
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 08 03, 11:57)
labas rytas,ir as pasirodau smile.gif  http://www.babyplan.ru/profile/58300  ,o kaip ikelti ta kalendoriu is fertility? blush2.gif
Papildyta:

Papildyta:

bandau ideti kita bt http://www.fertility...p;ts=1280822228

kazkas gavosi,bet nezinau ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 03, 10:20)
kai tik ka zinosiu parasysiu. jau kazkaip mes visai nieko nebesitikim ir nuo to tokio laukimo noras dingsta  schmoll.gif . sakom pabandysim viena karta po LP ir bus gana. jei ne tai ne  ax.gif

Nu nu neprarask optimizmo mirksiukas.gif labai daug kam LAP padeda, tikek tuo ir jums tikrai pasiseks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiandra: 03 rugpjūčio 2010 - 10:40
QUOTE(bum @ 2010 08 03, 10:34)
Manau kad LP turėtų padėti jums. Prabadys kiaušides ir sutrumpės ciklai rolleyes.gif O kodėl tik vieną kartą po LP? Tipo po to saugositės? biggrin.gif

na tikiuosi kad pades ji. baisu toliau planuoti nes nuo sausio as busiu bedarbe, tai is vienos algos 4 asmenu seimai nuomojamame bute isgyventi neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 03, 12:51)
na tikiuosi kad pades ji. baisu toliau planuoti nes nuo sausio as busiu bedarbe, tai is vienos algos 4 asmenu seimai nuomojamame bute isgyventi neimanoma  doh.gif

tikrai neprarask vilties,zinau kelias paneles kurios pastojo po laparoskop. as irgi ryzausi siai operacijai ,tik jos man pilnai neatliko,atliko tik diagnostine lap,nes pilnas pilvas saaugu,nebuvo net kur tu dreniuku pravesti,mano prognozes nekokios,bet stengiuosi dar palaikyti siokia tokia vilti,kad gal stebuklas ivyks,nes likes kiausintakis kad ir labai siauras,bet pratekejimas yra.,beja ir mane nuo rugsejo zada atleisti verysad.gif
Atsakyti
o as taip pagalvojau g.gif jei dabar dar biski pakilsiu ir nebenusileisiu zemiau ar iki 36.4 tai bus velyva O g.gif isemus atkarpa su zigzagais butu visai grazi BT tuomet biggrin.gif viskas jau nekantriai laukiu rytojaus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau NT unsure.gif bandysiu savo kantrybe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 03, 16:01)
Nusipirkau NT unsure.gif bandysiu savo kantrybe unsure.gif

Mazochistė, dabar savaitę kankinsies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 03, 16:10)
Mazochistė, dabar savaitę kankinsies biggrin.gif

Manau tiek neiskesiu doh.gif
Atsakyti