Su tuo tuoletiniu reikalu lengvai nepastumdysi. Man juokingiausia buvo kai vyras balkono dėžutėje apdangstė kraiką popierium ir katinas uodegą iškėlęs nuvarė atlikt reikaliukų, įlipo ir staiga prie pat kraštelio pamatė kad yra ir kraiko ir išlipo iš dėžutės.
Tarp kitko, mes pradėjom naudoti tokį medinį ar popierinį kraiką PTIT AMI, nes nuo akmenukų ir silikono siaminė kosėdavo, ir mes jau manėm kad čia pas ją kokia chroniška astma, po antibijotikų lyg pagerėdavo, bet po kelių savaičių ir vėl imdavo kosėti. Kažkaip diedas perskaitė, kad silikoninis ir akmeninis dulka, ir katė prisiuosto tų akmeninių dulkių, kosti ir serga. Ir tikrai, kai pakeitėm į šitą, katė nebekosti. Be to stebėjausi, kad žiemą kai dėžutė stovėjo kambary, tikrai nebuvo jokio kvapo, nors ir katė ir katinas į tą dėžutę darė. rekomenduoju.
Iš tikro, atsivežėm katiną jau darantį ant popieriaus. Veisėja įdėjo jam jo "gimtąją dėžutę", tai ir pratinti nieko nereikėjo, tik parodėm kur stovi. Net nežinau, kaip jai pavyko jį patupdyt ant popieriaus, nes jos trys katės daro į kraiką...
Pas ją namuose ir nagus galando teisingai, o pas mus ir katė ir katinas gadina pintą pufą. Bet tas pufas jau paaukotas... Draskykles galim patys naudoti, kad norim, jos išdidžiai ignoruojamos.
Veisėjos namuose jos tėvukas katėms prigamino visokių lipynių iš plastmasinių vamzdžių, apklijavęs juos kilimine danga. Kačių takai padaryti palubėse, kai kurie vamzdžiai perpjauti išilgai per pusę. Ir žmonėms ne taip trugdo kaip ant žemės pastatytos lipynės, ir katės turi kur pasportuoti.
Apie Konstantiną. Vežiausi katiną net iš Samaros, tikėdamasi, kad jis čia neturės giminių, o pasirodo visi mes vieno kraujo
Bišk čia mane nuliūdinot, suprantu, kad per anksti apsidžiausgiau, kad katinas nežymi teritorijos. Sulauksiu ir aš savo džiaugsmo po metų...