Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro tigrai ir Nevos maskaradinės

Pritariu Birmytei. Bet katinai nemėgsta būti lenkiami, net ir kol jauni smile.gif . Mano katė, kuri darydavo į tuščią dėžutę, kartais tą dėžutę nustumdavo ir pasisiodavo už jos. Auklėjom kol maža ir kol suseno biggrin.gif , nebeikė. Kai suprato, kad negalima - įsigudrino už dėžutės sisioti į linoleumo sudūrimą (senais laikais tokia grindų danga butuose buvo, kas nežinot smile.gif ), viskas nutekėdavo po linoleumu. Iš išorės beveik jokių žymių. O kai remontavom butą patekėjimas po linoleumu buvo per pusė prieškambario. dažnai tai darydavo tyčia, kerštaudama - namie per ilgai vienas buvo, ar barė kas nors per daug... Ko tik nedarėm: davėm uostyti - rodėm dėžę, barėmės, purškiau specialiais tam skirtais purškalais, išvarydavom trumpam į laiptinę (nes bijojo ten būti, verždavosi atgal) - niekas neveikė, taip darė 15 jei ne daugiau metų, kol dingo iš buto 5-e aukšte. Gal išėjo mirti. Bet ši katytė pradžioj gyveno nuosavam name Žvėryne ir buvo lauke , o ne uždarose patalpose. Todėl manau, katės nebuvo išmokyta daryti į dėžutę ir pan. O kitą katytę ėmėm iš kotedžo, nebuvusi lauke, net visai maža iškentėjo visą dieną, kol man nedaėjo, kad reikia smėlio įpilti. Jinai niekada per 10 metų nėra nieko tokio iškrėtusi. Kiekvienas su savo charakteriu, bet pabandyti auklėti reikia.
Atsakyti
O, chebryte sibiriukus prisimine biggrin.gif thumbup.gif

Visi "isidirbinejimai" su tualetais - veiseju klaida, pastebejau, kad visi kaciukai is "buvusiosios placiosios tevynes" kazkaip auginami kitoniskai. Mano Zaryte baltaruse lotuliukas.gif , tai irgi pirma savaite vargo turejau kol priprato prie kraiko, nes pas veiseja darydavo i dezute su laikrasciais doh.gif

Del zymejimo - tai mano grazuolyte po gimdymo ziauriai pradejo balas kampuose palikinet, po sterilizacijos dar kokius 3 menesius vare, veliau apsiramino. Pas broli gyvena jos vaikas, dabar jam virs 2 metu, tai niekada jokiu problemu nebuvo, nors ir nekastruotas (tiesa, ir paneliu dar neturejes blush2.gif )

Zosiulia, lengvo gimdymo jusu katytei 4u.gif Man tas metas, kai namai buvo pilni kaciuku (buvo net 9, dvi vados vienu metu, o nevuku-sibiriuku tevas buvo Popos paminetas Konstantinas) - buvo ypatingai nuostabus, nepamenu kada dar tiek dziaugsmo ir siaip geru emociju apturejau ax.gif Gaila, kad tai nepasikartos verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
[quote=Riko,2011 04 12, 17:56]
As tai pritariu, kad geriau popierius dezutej su kvapu nei, kad "kvepiantys" namai.
O del draskykles ir baldu draskymo tai pas mus tfu tfu tfu.... Tik draskykle ir dar kartais pinta skalbiniu deze (bet del jos nera grieztu nuostatu, nes as leidziu, o vyras ne). Aisku nezinau kaip butu jei butu odiniai baldai, arba pinti... gal kas dar pasidalins patirtim
Atsakyti
Labai grazios visos nuotraukos, o jau Ferdinando pukuotumas wub.gif wub.gif As saviskei visa pilva nuskutau, apsileidau, pora savaiciu nepasukavau ir psio - susivele i tokius klaikius koltunus, kad pati pabijojau tvarkyti ir veziau i kirpykla. Bet vistiek grazi wub.gif
Papildyta:
Maniskes baldu nedrasko, tik savo draskykles wub.gif
Atsakyti
[quote=kavenska,2011 04 12, 20:49]

Aha, gal ir tema atgis... ir sibiriniu atsiras:)
Aciu uz palinkejimus, tik baisiai baisiai nervinuosi. Bjanka stora kaip bomba, valgo uz keturis... Nezinau ar cia kaciuku tiek, ar bus kokie kilograminiai neisgimdomi... Jau ir nenusiprausia pati, tik dar zaist nori ir demesio reikalauja... Gimdymo nameli ignoruoja. Itariu, kad lovoj mums visa dziaugsma padarys...
Atsakyti
QUOTE(zosiulia @ 2011 04 12, 19:59)
Gimdymo nameli ignoruoja. Itariu, kad lovoj mums visa dziaugsma padarys...

Tik ramiai, be nervu...
Ir neis ji i ta nameli kol neatejo laikas, prades gimdyti - nunesit kur priklauso ir viskas bus gerai. Kai jau nepaleis jusu nei per zingsni nuo saves (as net i WC negalejau eit, reke ir bego is paskos) - vadinas atejo stebuklu metas wub.gif
Atsakyti
Su tuo tuoletiniu reikalu lengvai nepastumdysi. Man juokingiausia buvo kai vyras balkono dėžutėje apdangstė kraiką popierium ir katinas uodegą iškėlęs nuvarė atlikt reikaliukų, įlipo ir staiga prie pat kraštelio pamatė kad yra ir kraiko ir išlipo iš dėžutės.
Tarp kitko, mes pradėjom naudoti tokį medinį ar popierinį kraiką PTIT AMI, nes nuo akmenukų ir silikono siaminė kosėdavo, ir mes jau manėm kad čia pas ją kokia chroniška astma, po antibijotikų lyg pagerėdavo, bet po kelių savaičių ir vėl imdavo kosėti. Kažkaip diedas perskaitė, kad silikoninis ir akmeninis dulka, ir katė prisiuosto tų akmeninių dulkių, kosti ir serga. Ir tikrai, kai pakeitėm į šitą, katė nebekosti. Be to stebėjausi, kad žiemą kai dėžutė stovėjo kambary, tikrai nebuvo jokio kvapo, nors ir katė ir katinas į tą dėžutę darė. rekomenduoju.
Iš tikro, atsivežėm katiną jau darantį ant popieriaus. Veisėja įdėjo jam jo "gimtąją dėžutę", tai ir pratinti nieko nereikėjo, tik parodėm kur stovi. Net nežinau, kaip jai pavyko jį patupdyt ant popieriaus, nes jos trys katės daro į kraiką...
Pas ją namuose ir nagus galando teisingai, o pas mus ir katė ir katinas gadina pintą pufą. Bet tas pufas jau paaukotas... Draskykles galim patys naudoti, kad norim, jos išdidžiai ignoruojamos.
Veisėjos namuose jos tėvukas katėms prigamino visokių lipynių iš plastmasinių vamzdžių, apklijavęs juos kilimine danga. Kačių takai padaryti palubėse, kai kurie vamzdžiai perpjauti išilgai per pusę. Ir žmonėms ne taip trugdo kaip ant žemės pastatytos lipynės, ir katės turi kur pasportuoti.

Apie Konstantiną. Vežiausi katiną net iš Samaros, tikėdamasi, kad jis čia neturės giminių, o pasirodo visi mes vieno kraujo doh.gif

Bišk čia mane nuliūdinot, suprantu, kad per anksti apsidžiausgiau, kad katinas nežymi teritorijos. Sulauksiu ir aš savo džiaugsmo po metų...
Atsakyti
http://yfrog.com/evimgp9869j
Papildyta:
Bandau įkelti nuotrauką.
Atsakyti
[quote=kavenska,2011 04 12, 21:09]
bandau apsiraminti... tikiuos, kad viskas bus gerai... Sitas sekmadienis paskutine diena (jei 65 veda)...

Dar noreciau Popa paraminti, kad gal nezymes Usorius. Ne visi juk tokie. Bjankos jaunikis pvz zymisi tik i savo WC, nors ten ir katinai du, ir panos pas ji vaziuoja
(ir seiminke sake, kad tos atveztos panos dar daugiau pasizymi bute)... Gal tiesiog nepasireiks tiek. Jei jau visi taip neimanomai varytu, tai niekas katinu veisimui nebelaikytu...
Atsakyti
Jeigu katino tevai nezymi, tai didele tikimybe, kad ir jusiskis nezymes 4u.gif

Kaip pirkau Rubi mane iskart perspejo, kad tiek tevas, tiek mama labai seksualus doh.gif

Rubis dazniausiai zymi i dezute, taciau karta i savaite sugalvoja ir kur nors siaip pavaryt doh.gif Zymejimas dar butu nieko, nes kiekviena diena isniukstineju kampus ir visuomet ta vieta isvalau, pripurskiu spec purskalu, palieku vyro deveta kojine lotuliukas.gif ... i ta pacia vieta baxuras nedaro... bet vis iesko naujos.....

Taciau labiausiai man gaila, kad jis si pavasari pasidare kaip nesavas, sukudo, toks be nuotaikos schmoll.gif Gaila kankinti gyvuna.... nei i parodas galim vaziuoti....

Puskinas musu jau iskastruotas, nes taip pat ciurske visur kur tik galejo (labiausiai mego ant rubu ir i tases) doh.gif Is beveik 6 kg, tesvere vos 3, nusisere taip baisiai, kad uodega iki dabar nespejo ataugti.... veterinore kaip pamate ji pries kastracija buvo nustebus, kad cia tas pats zymusis Puskinas bigsmile.gif
Dabar jis tikras namu karalius cool.gif Jokio streso musu storuliukui... Tikriausiai toks pats likimas laukia ir Rubio ax.gif

Todel ir linkiu visoms, kad gyvunai butu ramus, neseksualus 4u.gif

Zozulia lauksim jusu kaciuku wub.gif 4u.gif Sekmes jusu mamytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 13 balandžio 2011 - 13:07

Tikriausiai išeitis būtų, jeigu katinai galėtų išeiti į lauką, į laisvę. Tuomet ,manau, nežymėtų namie. Bet gaila išleisti, kad kas neatsitiktų... Nieko baisaus ir kastracija, ramu ir šeimininkams ir katinui.
Biankai ir šeimininkams linkiu stiprybės. Viskas bus gerai, susitvarkysit. Natūralus reiškinys, nieko čia naujo smile.gif .
Atsakyti
Man parodozė. Jau 4 dienos po parodos, o aš vis dar jaučiuosi laiminga... Apžiūrėjau sekančią parodą gegužės pabaigoje Rygoj, o po to po savaitės Minske. Į Minską nuvažiuoti netoli, bet visa kita kažkaip nedrąsu. Gal kas turi patirties? Be to, perskaičiau, kad Minske reikia su savo narvu važiuoti. Visą dieną šiandien knisu internetą ir nerandu. Aš, aišku, negabi interneto knisėja, bet gal ir apie tai kas nors ką nors žino? Radau tik "kikoje" kažkokį metalinį su ratukais ir kažkokį nedidelį kaip būda. Bet man atrodo kad tai tikrai ne tas ko reikia.
Atsakyti