Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro tigrai ir Nevos maskaradinės

Mergaitės,
gal kažkuri iš jūsų norėtumėte paruošti veislės Sibiro ir Nevos Maskaradinės katės pristatymą leidinio Geriausios Lietuvos katės "Top Miau" skaitytojams?
Kiekvienos veislės aprašymo apimtis 2/3 A5 psl. Maždaug 3100 - 3200 spaudos ženklų su tarpais plius po vieną superinio atstovo nuotraukytė wub.gif
Visi autoriai, jiems pageidaujant, galės pasirašyti straipsnį veislyno vardu (pvz. Daiga Lapinskienė, Škotų nulėpausių veislynas „Archery”)

Tiek dėl veislių pristatymo, tiek dėl reklamos leidinyje galite kreiptis į mane el.p. TopMiau@gmail.com

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos wink.gif

Mūsų namuose atsirado mažylė laukinukė (tiesa, po didžiulių paieškų, į ką gi ji galėtų būti panaši, pagalvojau būtent apie sibirinukus).
user posted image

user posted image

Jūsų nuomone, ar mano mintys manęs neapgauna ir ar gali ši mažylė būti kažkiek susijusi su šia nuostabia veisle? smile.gif

Iš tiesų norėtųsi sužinoti, kokio dydžio gali būti užaugusi.. smile.gif O pagal charakterį tai atspindi visus Jūsų fainuolius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija&Rytis: 21 gruodžio 2010 - 23:20
Sveikutės,visas sveikinu su praėjusiom šventėm .Jei turėsit laiko prabalsuokite http://klaipeda.dien...ugintinis/54018 newyear.gif
Atsakyti
Angelai, įsikišantys į žmogaus gyvenimą, dažniausiai apsireiškia lyg
nepažįstamieji - pasirodo, pagelbėja ir paslaptingai išnyksta, kaip ir
atvyksta.

Remiantis visais tiesioginiai pranešimais, įprasta angelų veikla per
paskutinius penketą tūkstančių metų nepakito.

Todėl visą laiką apmąstykime kiekvieną susitikimą su nepažįstamaisiais.
Ieškokime jų. Šypsokimės. Gaudykime jų žvilgsnį. Pradėkime pokalbį. Ką gali
žinoti? Net jei jis ir nėra angelas, susitikimas su juo gali tapti
dangiškaja akimirka.

/ Ištrauka iš Sarah Ban Breathnach knygos “Paprasta pilnatvė”/

Su šv.Kalėdom!

P.S. Widka, prabalsavau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 26 gruodžio 2010 - 20:43
LAIMINGŲ NAUJŲJŲ METŲ!!!

user posted image
Atsakyti
nuostabių katinų čia prisižiūrėjau wub.gif wub.gif wub.gif gal kada nors ir aš tokį turėsiu, karališki katinai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Turiu malonią užduotį- padėti surasti žmogui sibiriukąsmile.gif. Sakė , kad patys gražiausi katinukai. Su kilmės dokumentais. Gal žinot, kas turi katinukų arba planuoja vadas arba bent jau veislynus galėtumėt pavardinti? O kokie charakteriai? Žodžiu bet kokia info labai domins.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2011 01 20, 16:03)
Sveikos merginos.
Turiu malonią užduotį- padėti surasti žmogui sibiriukąsmile.gif. Sakė , kad patys gražiausi katinukai. Su kilmės dokumentais. Gal žinot, kas turi katinukų arba planuoja vadas arba bent jau veislynus galėtumėt pavardinti? O kokie charakteriai? Žodžiu bet kokia info labai domins.

patikslinimas-Nevos maskaradinės irgi patinka:)
Atsakyti
Sveiki. Ilgai čia niekas nieko gero neparašo... Gal ruošiatės į parodą? Ir apskritai, kaip sekasi. Kas kada maudė katiną prieš parodą? Kuo ir kaip? Prisiskaičiau apie visokius šampūus, kondicionieius. Prisipirkau. Skaičiau, kad geriau katino uodegos visai nešukuoti, bet juk išplovus vistiek reikia. Mano katino uodega šiuo metu atrodo keistai. Pusė plauko jau pasikeitė į suaugusio ir ten uodega stora, plaukas ilgas, riebaluotas. O galas vis dar vatinis, išsišėręs. Uodega atrodo trumpa. Bet dabar labai aktyviai keičiasi kailis, namai padengti pūkais, plaukai ne tik burnoje... Kai pradedu šukuoti, tai baisu, kad liks trumpaplaukis. Skaičiau kad taip ir turi būti, nes jau galvojau kad kas negerai. Įdomu ar iki balandžio išaugs tas kailis. Jam tada bus 11 mėnesių. Ar džiovinot katiną su fenu? Ar reikia? Pakalbėkit gi kas nors...
Atsakyti
Ale tikrai kaip sibirietes apsileido doh.gif Eleeektra istekejo ir psio.,katinai neberupi.Kavenska ,jauciu,slidineja rolleyes.gif As ryt islekiu assa.gif
Zinokit,prisipazinsiu,parodom beveik nieko nedarydavau kailiui.Ir taip gerai atrodydavo.Ir kiek zinau,pries pat paroda geriau jau nebemaudyti,o kokia savaite pries.Daugiau apie parodas galetu papasakoti auksciau minetos asobos ir dar Fonda.
Aurelijos ir Rycio katyte fainuole-aga,labai panasi i musiskes mirksiukas.gif Pasirodykit dazniau,kaip augat.
Jolytei: reiktu laukt,kol Eleeektra islys,ji daugiau turi rysiu su veislynais (rusu,lenku).Nes Lt jau nelabai kas beveisia siuos pukius.Sekmes.
Atsakyti
Labutis, jau prisislidinejau user posted image thumbup.gif biggrin.gif
Popa, maudyk katina veliausia savaite iki parodos, kitaip plaukas bus minkstokas. Tikrai sibiriuka geriau visai neismaudyta isstatineti nei tik ismaudyta pukuti. Plaukas kazi ar iki balandzio smarkiai ataugs, bet teisejai tikrai labai atsizvelgs i jauna katino amziu, taip kad nepergyvenk.
Man geriausias sampunas - Jerob Texturizing Shampoo, butent tai ko reikia sibiriukui - plauka kiek pakietina, isryskina. Ir kadangi taviskis nevukas, ne tradicinis sibiriukas, tai butinai dar ir Jerob Snowy Blue Shampoo reikia - plaukas pasvieseja, spindi wub.gif Pirmiausia ismaudai su Snowy, o po to Texturizing. Ju abieju yra internetineje zooprekyba.lt , o jei buni Kaune - galiu kiek nupilti 4u.gif

Jolyte, galiu latviu veislyna rekomenduot (ten tik nevukai) http://wanderbiltmiracle.id.lv/ parasyk jiems, gal planuoja artimiausiu metu turet kaciuku.

Elektraaa, auuuuuu, kur dingai, ar dar daug medaus liko? lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 28 vasario 2011 - 11:34
As tai vis uzmetu aki i Jusu sibiriukes... Nu grazuoles...
Ko gero kita mano katyte visgi bus Sibiriuke ar Nevos maskaradine biggrin.gif
Vis laukiu kada gi Lietuvoje pagauses siu katyciu veiseju, bet matau, kad cia kaip ir su Birmomis, viskas vystosi labai is leto...
Dziugu, kad atsirado TOKS GRAZUS KAVALIERIUS (Nevos maskaradinis)...

KAVENSKA, o Jus neplanuojate tureti maskaradiniu kaciuku? Vienoj vadoj, jei atmintis neapgauna, turejot keleta???

Man labai patinka silver spalviniu varijaciju sibiriukes biggrin.gif
Stai kokia grazuole radau internete:
user posted image

Man tai nereali sibiryte! Be galo grazi! lotuliukas.gif Idomu Lietuvoje kas nors turi panasios spalvos sibiriuka(e)?
Atsakyti