Mazge, Bjaurybe, Krystyyynyte, ačiū už sveikinimus
QUOTE(bjaurybe @ 2010 10 11, 14:09)
kažkur esu namie kompe išsisaugojus kelis receptukus padažų, įmesiu tau prie progos

lauksiu
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 11, 14:42)
džiaugiuos

ir nesudėtingas.
aš šiek tiek jį pakeičiau - turėjau besibaigiančio šokoladinio sviesto, tai dalį margarino juo pakeičiau

kitą sykį varškę geriau ištrinsiu ir į formą kepimo popieriaus įtiesiu, nes pusė kekso liko formoje

kepiau tokioje tikroje keksinėje, tai kažkaip prišoko apačia

bet skonis tai nerealus buvo
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 10 11, 14:44)
1. Bet tavo dar maziukas, tik puse metu jam
2. kiek metu ,jei nenori gali neatsakyt
1.

aš turiu vyresnėlį, kuriam jau 4,5 metų

tai jis pas mane tikras
saldarūris
2. 33 man

nėra ko čia slėpti - pats gyvenimo gražumas
QUOTE(G.Jurgita @ 2010 10 11, 15:04)
Bandau (turėtų padidėt paspaudus):
ačiukas

geras daiktas

aš kažką panašaus buvau susidariusi kažkada, tai biški pasikoreguosi ir kai kuriuos tavo patiekalus persikelsiu pas save
Papildyta:
ai, dar vienas patarimas prie G.Jurgitos surašytų - nereikia bijotu kažką keisti. jei suplanavote pvz. trečiadienį kepti blynus, bet po šaldytuvo apžvalgos pastebite, kad kokia varškė baigia savo gyvenimą - geriau šiandien pasigaminkit ką nors iš jos, o blynai niekur nepabėgs
kaip pavyzdys: šiandien planavau pietums bulves su kepta žuvimi, o vakarui burokėlių mišrainę su pupelėm, bet pamačiau, kad kažkur pasiklydusios šaldytuve buvo 6 dešrelės ir toks mizernas tepamas sūrelis. Pastebėjau, kad kaimiškoms slyvoms - šakės, o kelios užsilikusios kaliaropės tuoj sumedės. Būtina viską sunaudoti, ir pageidautina kuo greičiau. Tai dabar pietums atsirado sumuštiniai su sūreliu, dešrelės ir kaliaropių salotos, o vakare kepsiu kiaušinius su likusiomis dešrelėmis, užkąsim burokėlių mišraine.