Įkraunama...
Įkraunama...

taupančiųjų savaitės meniu-5

QUOTE(G.Jurgita @ 2010 10 11, 15:04)
Bandau (turėtų padidėt paspaudus):

user posted image

Geris thumbup.gif issisaugojau drinks_cheers.gif

QUOTE(BonBons @ 2010 10 11, 18:48)
Hmm, va kur visos susibėgusios  biggrin.gif

bigsmile.gif bonbonsiukas thumbup.gif sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, jei jū nieko prieš, aš irgi prisijungsiu prie taupuolių 4u.gif
Istorija tokia: šiemet mano pajamos sumažėjo apie 500 Lt ir pagaliau susivokiau, kad reikia "organizuotis": pirmą, mesti rūkyti (kartu su MB apie 200 Lt per mėn. į balą), antra nustoti pirkti nereikalingus daiktus (tame tarpe ir nereikalingi/nenaudingi maisto produktai, kavinės ir t.t.). Tikiuosi, planas ryžtingai ir su jūsų pagalba bus įgyvendintas didis.gif
Papildyta:
QUOTE(G.Jurgita @ 2010 10 11, 15:04)
Bandau (turėtų padidėt paspaudus):

user posted image

Labai įdomu pasi darė, kaip tuos varškės-manų kukulius darote? Turiu pilną spintelę manų, o manų košės nemėgstu doh.gif
Atsakyti
sweika prisijungus šviesi lape 4u.gif smagu akd mūsų daugėja 4u.gif

mes turim ir taupuolių temukę bendraamžiuose.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 10 13, 22:34)

Labas 4u.gif planas ryžtingas ir svarbu jo laikytis wink.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 13, 22:35)
mes turim ir taupuolių temukę bendraamžiuose.

Bendraminčiuose wink.gif
Atsakyti
dėkui medlink, vos jau mačiau ką rašau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mažoka praėjusios savaitės meniu... g.gif Ar čia tik man taip atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 10 13, 21:34)

Labai įdomu pasi darė, kaip tuos varškės-manų kukulius darote? Turiu pilną spintelę manų, o manų košės nemėgstu  doh.gif

Sveika prisijungus, pagal šitą receptą:
Varškės-manų kukuliai
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2010 10 14, 11:28)
Sveika prisijungus, pagal šitą receptą:

doh.gif ir vėl registruotis...
Atsakyti
labas 4u.gif as pirmadieni irgi surasysiu, ka sia savaite valgem 4u.gif tik sikart suma nelabai tiksli bus, nes nevedziau taip grieztai, bet pazadu jau si savaitgali apsipirkinedama kitai savaitei viska susizymet pioneer.gif
Atsakyti

QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 11, 14:42)
mane mėsos apkepas domina  ax.gif

Į mesos apkepa dedu kiekviena karta skirtingai, priklausomai kokiu produktu turiu. Aisku, pirmiausiai su prieskoniais pamarinuotos bet kokios mesytes gabaliukai, ant ju svogunu ziedeliai, po to morkos, dar galima deti obuoliu, salieru, cesnako jei patinka, tada pabarstau tarkuotu suriu ir aptepu grietines/majonezo misiniu. Visa tai keliauja i orkaite. Gan pigiai gaunasi diiidelis ir visai neprastas patiekalas

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 10 11, 14:44)

Ir as norejau suzinot ,kas ta socioji kose bigsmile.gif , as labai megstu 5 grudu kose su spirguciais arba pakepintu farsu  smile.gif

Cia kazkas panasaus i taviske megstamaja biggrin.gif Perku parduotuvej skaldytu sesiu grudu kose, kuri lyg maistingoji dabar vadinasi. Isverdu ja su pienu ir uzpilu pakeptos virtos mesytes likuciu/svogunu/morku padazu. Man skanu ir virti reikia trumpiau negu penkiu grudu kose.
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2010 10 14, 12:50)

lauksim 4u.gif

QUOTE(Vėjūna @ 2010 10 14, 14:06)
Į mesos apkepa dedu kiekviena karta skirtingai,

aišku tada, aš dar apačioj bulvių dedu ir vadinam raganos kepsniu, tada aiškus receptukas, pažįstamas mirksiukas.gif

mano meniu nuo praeito penktadienio:
PENKTADIENIS

I. dešrelės, batonas su tepamu sūreliu
II. pas tėvus su vaikais
III. kugelis

ŠEŠTADIENIS

I. manų košė su braškėmis
II. kugelis, pieniška sriubytė mažajam
III. šalti užkandžiai, buvo svečių (kepta duona, dešra, lašinukai, tepamas sūris, daržovės)
IV. obuolių pyragas

SEKMADIENIS

I. pieniška sriubytė (atšildyta nuo vakar), obuolių pyragas
II. atkepintas kugelis
III. orkaitėj keptos bulvės su česnakiniu sviestu, troškintos daržovės grietinės-sūrio padaže (kalafiotas, briuselio kopūstai, morkos, cukinija)
IV. kepta duona su česnaku ir tepamu sūriu

PIRMADIENIS

I. likučiai
II. naminiai koldūnai su kalakutiena
III. miltiniai blynai su įtarkuota cukinija, valgėm su braškėm

ANTRADIENIS

I. sumuštiniai su kumpiu, dešra, jogurtai
II. vėdarai
III.ledai, likučiai

TREČIADIENIS

I. kvietinių kruopų košė
II. sūrio sriuba su česnakine bagete
III. atkepinti vėdarai

KETVIRTADIENIS

I. dešrainis vaikui, mums su mažium ir b prancūziška bandelė, įdaryta kiaušiniu, česnaku, žolelėm, majonezu
II.atkepinti vėdarai, sūrio sriuba
III. keptos bulvės, dešrelės, troškintos vištų širdelės, garstyčiose marinuoti agurkai
IV. trupininis pyragas su obuoliene

PENKTADIENIS

I. sumuštiniai su dešra
II. žirnių-cukinijų sriuba
III. virta-kepinta šoninė, virtos bulvės, daržovės

maistui išleista: 164.85, čia įskaičiuoju ir 52.51 šiandien išleistus, bet visas beveik maistas kitom dienom lieka, tik šoninę valgysim. taigi lieka: kumpis kiaulienos (1 kg), karka, 15 kiaušinių, varškė, aliejus, cukraus 4 kg, kalakutienos kumpis, makaronai, grietinė s2 ingeliai, 1,5 kg bananų, grietinėlė, duona, prancūziškas batonas (mažas), ledų 1,2 kg, sulčių 1,5 l, kakavos pakelis, tomatas, majonezo kibirėlis,1 kg miltų, 2 pyrago dėžutės (pusgaminiai), 2 varškytės vaikam, manų kruopų 1 kg, kitokių kruopų nemažai, šaldikly yra naminių užšaldytų koldūnų krepšelis, truputis krabų lazdelių, daug grybų.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 15, 16:36)
lauksim  4u.gif
aišku tada, aš dar apačioj bulvių dedu ir vadinam raganos kepsniu, tada aiškus receptukas, pažįstamas  mirksiukas.gif

čia mano mylimiausias apkepas thumbup.gif reiks savaitgalį vėl daryti bigsmile.gif

Atsakyti