Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(mergyca @ 2006 02 09, 10:05)
nuo pareiskimo padavimo iki registracijos 1 menuo

plius vestuviu organizavimo rupesciai...
nedariau nezinau :trink:
Atsakyti
Mano situacija tokia - su draugu abudu esame išiskyrę, abu turime po vaikelį. Mūsų santykiai labai geri, tačiau vis išgirstu pasiūlyma apsigyventi kartu. Iš pradžių nekreipiau dėmesio, nuleisdavau juokais ir tiek... O dabar kai susimasčiau, tai supratau, kad sugyventine būti nebenoriu schmoll.gif Noriu pilnos, normalios šeimos, noriu turėti mylimo vyro pavardę, noriu dar vienos nors ir mažytės šventės savo gyvenime - gražios suknelės ir medaug mėnesio. Noriu antro vaikiuko, o jo visai nenoriu planuoti nesantuokoje...Mano gi draugo požiūris visai kitoks - jis sako - ką keičia tos vestuvės, pats labai nori vaikiuko, prašo manęs nebegerti kontraceprikų unsure.gif Aš gi į tai jam atšaunu, kad vieniša mama būti nesiruošiu schmoll.gif jaučiu, mūsų moralinės vertybės kiek kitokios, net nežinau kaip elgtis - ar tiesiai šviesiai pasakyti, jog sugyventine nebusiu, ar gudriau ką sugalvoti unsure.gif Nenoriu, kad mano sūnus augtu sugyventinių šeimoje doh.gif
Atsakyti
Mano nuomonė tokia: Jei neplanuotumėt dar vieno vaikiuko, o tik savus augintumėt - tai aišku, galima nesuzenyjus kurį laiką pagyventi, bet jei jau planuojat - manau, reikia susiženyt g.gif:
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 09, 22:44)
plius vestuviu organizavimo rupesciai...
nedariau nezinau :trink:

tai galima pradeti ruostis, paskui paduoti pareiskimus ir po menesio susirasyti. mirksiukas.gif Mes prie paduodant pareiskimus jau turejom suknele, ziedus ir kavine. Nes jau porai menesiu i prieki buna viskas rezervuota, o ypac vasara
Atsakyti
QUOTE(mergyca @ 2006 02 11, 09:33)
tai galima pradeti ruostis, paskui paduoti pareiskimus ir po menesio susirasyti.  mirksiukas.gif Mes prie paduodant pareiskimus jau turejom suknele, ziedus ir kavine. Nes jau porai menesiu i prieki buna viskas rezervuota, o ypac vasara

ai, žinok man nelabai aktualu bigsmile.gif jei darysim veselę, tai didelės nenorim... norim su tėvais, keliais draugais linksmai pasibūt drinks_cheers.gif , paskui išmaut kur nors mirksiukas.gif
bet tas mums nėra aktualu dar kokius metelius kitus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 11, 13:07)
ai, žinok man nelabai aktualu bigsmile.gif jei darysim veselę, tai didelės nenorim... norim su tėvais, keliais draugais linksmai pasibūt drinks_cheers.gif , paskui išmaut kur nors mirksiukas.gif
bet tas mums nėra aktualu dar kokius metelius kitus  ax.gif

Aš taij noriu su artimiauisai giminaičiais (tais su kuriasi bendrauju ir jie man mieli) ir draugais. Draugės gali būt pamergėm, ir kuo mažiau tetų dėdžių, kuriuos reikia girdyti iki miegojimo mišrainėje stadijos doh.gif
Max 20 žmonių. Min alkoholio. Faima pasivažinėjimas kad ir Limuzinu, pabuvimas gamtoje, tie tiltai ir pan. O daugiau - gražus pasisėdėjimas mokiam restorane. Ir viskas. jokių antrų dienų. Antrą dieną tiesiog skrydis kur nors toli nuo lietuvos ax.gif
Atsakyti
o...mes tai kazkada snekejom (apie vestuviu organizavima..kokios bus..bet kaip zinote, blush2.gif nesipersa vis....)
tai norim nelabai jau tokiu super kukliu..na bet zinoma be visu tu giminiu, kurias susikvieti esi mates gal 1 karta...pagirdai...pavalgdini..ir vel iki grabo nematai tongue.gif (cia gal per ziauriai bet taip yra)...artimiausi seimos nariai, kurie salia visada, is kuriu gauni parama ir pagalba jei ka... bigsmile.gif na, o kas link draugu, tai pas mus ju yra smile.gif gan nemazai...taigi kalbejom, jog visas jaunimas butu pabroliais ir pamergemis: pvz...tik kokios 3 poros svarbiausios (islaidos kaip pirmosios pamerges..na sita zinot), o like - juk smagu kai po gamta lakto didele chebra, ir nuotraukos ciotkos.... biggrin.gif ir siaip smagiau, nei but paprastu sveciu...biggrin.gif (mes taip papuolem pas mano pusbroli per veselia..ir buvo super thumbup.gif ).
O del antros dienos...tai svestumem net ir tris...bet jau sekancias tik su jaunimu...(cia plius kaip finansai blink.gif )...o po to kur nors...tevai abieju uz keliones...smile.gif tai va..issiliejau...
(gana smulkiai suplanuota....biggrin.gif o vestuvem nekvepia...net pasipirsimu...)
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 11, 12:07)
bet tas mums nėra aktualu dar kokius metelius kitus  ax.gif

pas mus buvo 20 zmoniu (panasiai kaip tu aprasei viskas vyko), bet svente gavosi grazi ir isimintina..
Atsakyti
QUOTE(pavasare @ 2006 02 10, 18:08)
Mano situacija tokia - su draugu abudu esame išiskyrę, abu turime po vaikelį. Mūsų santykiai labai geri, tačiau vis išgirstu pasiūlyma apsigyventi kartu. Iš pradžių nekreipiau dėmesio, nuleisdavau juokais ir tiek... O dabar kai susimasčiau, tai supratau, kad sugyventine būti nebenoriu schmoll.gif Noriu pilnos, normalios šeimos, noriu turėti mylimo vyro pavardę, noriu dar vienos nors ir mažytės šventės savo gyvenime - gražios suknelės ir medaug mėnesio. Noriu antro vaikiuko, o jo visai nenoriu planuoti nesantuokoje...Mano gi draugo požiūris visai kitoks - jis sako - ką keičia tos vestuvės, pats labai nori vaikiuko, prašo manęs nebegerti kontraceprikų unsure.gif Aš gi į tai jam atšaunu, kad vieniša mama būti nesiruošiu schmoll.gif jaučiu, mūsų moralinės vertybės kiek kitokios, net nežinau kaip elgtis - ar tiesiai šviesiai pasakyti, jog sugyventine nebusiu, ar gudriau ką sugalvoti unsure.gif Nenoriu, kad mano sūnus augtu sugyventinių šeimoje  doh.gif

manau, turetum jam paaiskinti, kad vaikelio nenori gimdyti nesantuokoje...
Atsakyti
verysad.gif vakar snekejau su savuoju...manau greitu lauku ner ko is jo tiketis..pasake: 5 metus tikrai nevesiu...as pasakiau: as tiek nelauksiu..
Jis: as bijau..man dar nesinori...ai, man ir taip gerai gyventi!!!
as: o man ne! man nalabai patinka "sugyventines" statusas...noriu pagaliau nors "suzadetine" buti...rezervuok ir lauk nors 10 metu biggrin.gif ...tai tada pradejo ais,kint..kas jam nepatinka...kad pasirodo as ne taip viska darau ir bla bbla bla...pagaliau, tai tada ko jis gyvena kartu? nesuprantu tada vyru...pareiske, kad AS nebunu namie, netvarkau (aisku, as ne pensininke, kad kiekviena diena is neturejimo ka veiskt grindis plauciau..) man tik 20metu as dar nenoriu matyti Tik namu ir tik ju...o jis tikisi, kad as kaip jo mama sedesiu namie....NEGALIU... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif protest.gif protest.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2006 02 14, 10:05)
verysad.gif vakar snekejau su savuoju...manau greitu lauku ner ko is jo tiketis..pasake: 5 metus tikrai nevesiu...as pasakiau: as tiek nelauksiu..
as: o man ne! man nalabai patinka "sugyventines" statusas...noriu pagaliau nors "suzadetine" buti...rezervuok ir lauk nors 10 metu biggrin.gif ...tai tada pradejo ais,kint..kas jam nepatinka...kad pasirodo as ne taip viska darau ir bla bbla bla...pagaliau, tai tada ko jis gyvena kartu? nesuprantu tada vyru...pareiske, kad AS nebunu namie, netvarkau (aisku, as ne pensininke, kad kiekviena diena is neturejimo ka veiskt grindis plauciau..) man tik 20metu as dar nenoriu matyti Tik namu ir tik ju...o jis tikisi, kad as kaip jo mama sedesiu namie....NEGALIU... gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  protest.gif  protest.gif  cray.gif  cray.gif

Taij, kad tu be proto jauna... Man tai 25 + jau... ir tik dabar pradedu galvoti apie vestuves, gal ir apie vaikus... O kai buvo 20 tai man tik vėjai galvoj buvo....
Beje, kiek taviškiui metų?
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2006 02 14, 09:05)
as: o man ne! man nalabai patinka "sugyventines" statusas...noriu pagaliau nors "suzadetine" buti...rezervuok ir lauk nors 10 metu biggrin.gif ...tai tada pradejo ais,kint..kas jam nepatinka...kad pasirodo as ne taip viska darau ir bla bbla bla...pagaliau, tai tada ko jis gyvena kartu? nesuprantu tada vyru...pareiske, kad AS nebunu namie, netvarkau (aisku, as ne pensininke, kad kiekviena diena is neturejimo ka veiskt grindis plauciau..) man tik 20metu as dar nenoriu matyti Tik namu ir tik ju...o jis tikisi, kad as kaip jo mama sedesiu namie....NEGALIU... gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  protest.gif  protest.gif  cray.gif  cray.gif

o šiaip žodžio "sugyventinė" ar "sugyventinis" išties graži reikšmė...sugyvena rolleyes.gif
tik gaila, kad šiandien šis žodis turi truputi neigiamą atspalvį.
aš tai psupratau, Tu nori susituokti dėl kitų? nes tau sakai nepatinka "sugyventinės" statusas ir pan.... unsure.gif Tau ar kitiems?
Be to, Tau tik 20 metų?? Manau, dar spėsite ir susituokti ir pan. Nereikia skubėti - niekur tos vedybos nepabėgs:)
Sėkmės ir gražios dienos rolleyes.gif
Atsakyti