Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 12:55)
O negi jam nesinori mane po paduku paspausti?  g.gif

gal jis saves nenori pakisti po tavo paduku? nemanai?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 12:55)
O negi jam nesinori mane po paduku paspausti?  g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Negi po padu paspaust galima tik zmona? Ne viena "drauge" ir "drauga" po padu maciau biggrin.gif biggrin.gif Bile ka galima... jei yra abipusis susitarimas: jei vienas spaudzia, o kitas nieko pries biggrin.gif

Labai sviezias vaizdelis is draugu gyvenimo: pazindinasi musu draugai, per baliu susitiko pirma karta dvi "seimos", nu tai pristatinejam vienus kitiems... va cia petras ir jo zmona antanina, o cia jurgis ir jo... ee... maryte, "drauge" trukteli peciais ir paputus lupas sako: jurgi, nu tai tu pasakyk kas as tau... jurgis susinepatogines: nu tai negi pati nezinai kas esi? o "drauge" akis isputus uzreke: tavo uzispyrimo deka nezinau kas as tau ir apskritai... jau kokie trys metai nei pakarta nei paleista... ir t.t. Nu susiriejo vienu zodziu, is serijos, o tau patogu taip, nes... o man blogai, nes... Puolem staigiai taikyt, atsiprasinet, dantis uzkalbinet ir t.t. Kosmaras svelniai tariant...
Paskui pagalvojau, kiek ilgai ji savy turejo visa sita nesiot, kad sitaip pratrukt prie kalno nepazystamu zmoniu... O visa laika isdidziai aiskindavo visiem, kad siais laikais patogiau gyvent nesusituokus, nepriklausomybe, asmenybe... ir t.t. ir t.t. Kai mes su vyru sumastem tuoktis abu senamadiskais isvadino...
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2006 02 08, 14:37)
Labai sviezias vaizdelis is draugu gyvenimo: pazindinasi musu draugai, per baliu susitiko pirma karta dvi "seimos", nu tai pristatinejam vienus kitiems... va cia petras ir jo zmona antanina, o cia jurgis ir jo... ee...  maryte, "drauge" trukteli peciais ir  paputus lupas sako: jurgi, nu tai tu pasakyk kas as tau... jurgis susinepatogines: nu tai negi pati nezinai kas esi? o "drauge" akis isputus uzreke: tavo uzispyrimo deka nezinau kas as tau ir apskritai... jau kokie trys metai nei pakarta nei paleista... ir t.t. Nu susiriejo vienu zodziu, is serijos, o tau patogu taip, nes... o man blogai, nes... Puolem staigiai taikyt, atsiprasinet, dantis uzkalbinet ir t.t. Kosmaras svelniai tariant...

Na ir tikrai košmaras blink.gif , kokie nesupratingi šeimininkai tongue.gif Negi negalima buvo pasakyti: "jurgio gyvenimo draugė", "mylima jurgio moteris", "antroji jurgio sielos pusė", "jurgio akių šviesa ir sielos paguoda"??? Betgi ir žmonės be fantazijos doh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
TAij kad taip ir yra, kai būni nei pakarta nei paleista... KAžkaip jei jau daliniesi pinigais, kasnakt miegi vienoj lovoj ir kartu namus tvarkai - logiška, kad norisi ir kažkokio įsipareigojimo. O sugyventinė man skamba šlykščiai....
Atsakyti
QUOTE(Cassandra @ 2006 02 08, 13:48)
Na ir tikrai košmaras  blink.gif , kokie nesupratingi šeimininkai  tongue.gif  Negi negalima buvo pasakyti: "jurgio gyvenimo draugė", "mylima jurgio moteris", "antroji jurgio sielos pusė", "jurgio akių šviesa ir sielos paguoda"??? Betgi ir žmonės be fantazijos doh.gif

biggrin.gif

Praeitas etapas... jau bandyta visaip... ne vieni metai pazystami, pastoviai kas nors "moralu" ir toookiu blink.gif komentaru sulaukia uz netinkama ivardijima (tinkamo po siai dienai nieks nezino) tai is jo, tai is jos puses... nuo nuotaikos priklauso. Tokie jau jie zmones, reik atspet tongue.gif
Pvz. pasakei "mylima moteris", o tau ji drebia "myletu, po barus nesitrankytu...". Atsiprasau, kad issiziojau vadinas... Nu koks man skirtumas kur kas trankosi ir ka kada veikia doh.gif ir t.t.
Siaip saunus zmones, bet... gal siuo klausimu pas juos viskas kiek sudetingiau. Patys su savim nesutaria, o tuo paciu ir kitiek gadina nuotaika.
Gal kvailai suprantu, bet siuo atveju, matyt, moteriskei laaabai atsibodo sugyventine but, o vyrui... a ir taip gerai ax.gif
Atsakyti
Matai, jei nesutaria ir nepasitiki - tai tikriauisia ir nelabai rimta pora... ax.gif
Šiaip tai sunku nustatyti kur ta riba.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 15:03)
TAij kad taip ir yra, kai būni nei pakarta nei paleista... KAžkaip jei jau daliniesi pinigais, kasnakt miegi vienoj lovoj ir kartu namus tvarkai - logiška, kad norisi ir kažkokio įsipareigojimo. O sugyventinė man skamba šlykščiai....

O taviškis tokius tavo norus žino? Ir ką sako?
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2006 02 08, 15:08)
Praeitas etapas... jau bandyta visaip... ne vieni metai pazystami, pastoviai kas nors "moralu" ir toookiu blink.gif  komentaru sulaukia uz netinkama ivardijima (tinkamo po siai dienai nieks nezino) tai is jo, tai is jos puses... nuo nuotaikos priklauso. Tokie jau jie zmones, reik atspet tongue.gif
Pvz. pasakei "mylima moteris", o tau ji drebia "myletu, po barus nesitrankytu...". Atsiprasau, kad issiziojau vadinas...  Nu koks man skirtumas kur kas trankosi ir ka kada veikia doh.gif ir t.t.
Siaip saunus zmones, bet... gal siuo klausimu pas juos viskas kiek sudetingiau. Patys su savim nesutaria, o tuo paciu ir kitiek gadina nuotaika.
Gal kvailai suprantu, bet siuo atveju, matyt, moteriskei laaabai atsibodo sugyventine but, o vyrui... a ir taip gerai ax.gif

Na, matyt, moteriškės esamas statusas netenkina, o vyriškį, matyt, ir taip neperdaug ryžtingą, baugina ir riejimaisi, ir aiškus noras tą statusą keisti. O šiaip tai...jei moteriškės pradeda nebetenkinti jos statusas (nesvarbu, sugyventinės ar žmonos), tai po kiek laiko jos pradeda nebetenkinti ir vyriškis, susijęs su jos statusu. Logiškas sekantis žingsnis - sugrįžimas į viengungystę. Idant pasidairyti geresnių variantų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 14:18)
Matai, jei nesutaria ir nepasitiki - tai tikriauisia ir nelabai rimta pora... ax.gif
Šiaip tai sunku nustatyti kur ta riba.

Na, kokie trys metai jau jie kartu gyvena... pries tai dar kazkiek metu draugavo. Mano supratimu rimtai cia viskas pas juos: bendras namas nesenai baigtas statyti, bendras kitas turtas...
As anksciau kaip pavyzdi juos turejau, kad tikrai tikrai ne visiem reikalinga ta santuoka, puikiausia galima gyvent ir susimetus. Is sono tikrai taip atrode, jie abu taip kiekviena proga tvirtino ir nebuvo pagrindo netiket ar abejot.
Tikriausia, kaip ten sakoma, arteja prie ribos: arba tuoktis arba skirtis...

Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2006 02 08, 15:32)
Na, kokie trys metai jau jie kartu gyvena... pries tai dar kazkiek metu draugavo. Mano supratimu rimtai cia viskas pas juos: bendras namas nesenai baigtas statyti, bendras kitas turtas...
As anksciau kaip pavyzdi juos turejau, kad tikrai tikrai ne visiem reikalinga ta santuoka, puikiausia galima gyvent ir susimetus. Is sono tikrai taip atrode, jie abu taip kiekviena proga tvirtino ir nebuvo pagrindo netiket ar abejot.
Tikriausia, kaip ten sakoma, arteja prie ribos: arba tuoktis arba skirtis...

Ar jie abu dokumentaliai fiksuoti kaip turto bendrasavininkiai? Jei taip, tai netoks jau blogas tos...eeee...marytės...statusas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cassandra @ 2006 02 08, 15:21)
O taviškis tokius tavo norus žino? Ir ką sako?

geras klausimas smile.gif
Taigi, kad visada paleidžiu juokais aplinkinių replikas .... reiks kada pritart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 16:05)
geras klausimas smile.gif
Taigi, kad visada paleidžiu juokais aplinkinių replikas .... reiks kada pritart smile.gif

Aš manyčiau, kad jei tave erzina esama padėtis, apie tai reikėtų kalbėtis rimtai, o ne nuleisti juokais. Tiesiog susėsti ir be dramų, emocijų, pykčių ir priekaištų paklausti, ką jis galvoja apie jūsų bendrą ateitį. Ir pačiai pasakyti, kad nori kada nors ištekėti (tik nepabrėžti, kad būtinai už jo, o kad apskritai nori ištekėti). Kad turi žinoti, ar jūsų požiūris yra toks pats. Nes jei ne, vadinasi, tu turi apie daug ką pagalvoti wink.gif
Atsakyti