Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(Cassandra @ 2006 02 08, 14:39)
Ar jie abu dokumentaliai fiksuoti kaip turto bendrasavininkiai? Jei taip, tai netoks jau blogas tos...eeee...marytės...statusas wink.gif

O kas ten zino kaip yra is tiesu: viena karta vienaip pasakoja... kita - kita.
Specialiai neklausinejau, kazkaip... nu koks mano reikalas... bet smalsu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Maja @ 2006 02 03, 21:21)
jau mane tie dalykai nervuoja. jis apie tai nė žodžio nesako, pokalbio nepradeda.. apie pasipiršimą, tai net kalbos nėra! O kas jam? Juk visai patogu kartu gyvent.. Iš serijos "o kas pasikeistų? juk nieko.."

tai sakyk: "jei niekas nepasikeistu, jei tau jokio skirtumo- tai kodel gi to nepadarius? tau dzin, o as noriu- tai kodel ne? Juk jam nera skirtumo" rolleyes.gif

QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 12:55)
O negi jam nesinori mane po paduku paspausti?  g.gif

manau, jaucia jisai, kad butu siek tiek atvirksciai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 07, 23:35)
IR man nepatinka tas "sugyventinė".
Ir ima nervas. Su saviškiu apie pora metų kartu esam, pusantrų kartu gyvenam, šeimom bendraujam, jo mama jau seniai marčia mane visiems įvardyja ir t.t. Jis pats irgi viską planuoja su manimi, perkam sklypą kartu, galvojam koks namas bus irgi kartu, tik kad nesiperša nors tu ką... IR kaži kodėl?

Prisiminiau smile.gif O man kaip tik tas "sugyventinė" kažkaip labai prikolnas buvo, kartais net savotiškai pabrėždavau tokį savo statusą lotuliukas.gif Pvz kokie nauji pažįstami ką nors klausia nedrąsiai "o tai tipo jūs čia draugaujat ar kaip... blush2.gif , tipo ar nesiruošiat..." tai sakydavau, kad mes "skudurus sumetę" linksmai gyvenam, ar kažką panašaus, tai paskui pastebėjau, kad ne man, o mano tada dar draugui labai nesmagu nuo tokių terminų darydavosi lotuliukas.gif bandydavo kažkaip nusukti kalbą lotuliukas.gif Gal dar ir dėl to dabar galvoju sugalvojo, kad jau mums "ženytis" laikas lotuliukas.gif Man kaip tik tas terminas "žmona" kurį laiką kažkaip nelipo, taip norėjau dar kitaip pasakyti, nes kai esi sugyventinė, tai daug epitetų galima sugalvoti (čia jau minėjo kažkuri smile.gif ), o kai esi žmona, tai dažniausiai ir esi tik "žmona" ir niekas tavęs pristatant "gyvenimo meile", "akių šviesa" ar "drauge" nebepavadins... taigi esu tik "žmona" ir kartais tai nervina lotuliukas.gif

O dažnas vaikinas manau nesiperša todėl, kad moterys/merginos nemoka aiškiai ir jiems suprantama kalba pasakyti ko nori. Nu neveikia jų visokios subtilios užuominos, pazyzimai, kad "girdi jau laikas kažką mūsų santykiuose keisti" ar pan. Reiktų tiesiai šviesiai pasikalbėti, rimtai, be užuominų, be pajuokavimų.

QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 16:05)
geras klausimas smile.gif
Taigi, kad visada paleidžiu juokais aplinkinių replikas .... reiks kada pritart smile.gif

Oi oi oi, jei nori, kad reikalas judėtų vedybų link, nereikia juokais nuleist, bet nereikia ir itin įnirtingai pritart ar juo labiau prie svetimų žmonių bandyti "spausti". Apie tai reikia dviese rimtai kalbėti, o ne viešai aptarinėt, kol dar tarpusavy niekas neaišku...

QUOTE(Cassandra @ 2006 02 08, 16:27)
Aš manyčiau, kad jei tave erzina esama padėtis, apie tai reikėtų kalbėtis rimtai, o ne nuleisti juokais. Tiesiog susėsti ir be dramų, emocijų, pykčių ir priekaištų paklausti, ką jis galvoja apie jūsų bendrą ateitį. Ir pačiai pasakyti, kad nori kada nors ištekėti (tik nepabrėžti, kad būtinai už jo, o kad apskritai nori ištekėti). Kad turi žinoti, ar jūsų požiūris yra toks pats. Nes jei ne, vadinasi, tu turi apie daug ką pagalvoti wink.gif

Pritariu. Aš dar kai apie vestuves nenorėjau galvoti, bet supratau, kad ateis tas laikas, kai vien gyvenimas kartu manęs netenkins, su saviškiu labai ramiai pasikalbėjau ar sutampa mūsų ateities planai smile.gif
Atsakyti
tai iki šiol man tas statusas tiko, dabar kažkas pasikeitė.... tiesiog, noriu baltos suknios
Atsakyti
mes irgi su saviškiu susėdom ir nutarėm, kad dar ne laikas ženytis, nes šiuo metu nelabai patogu būtų. ir šiaip noris pirma pabaigt mokslus, susirast darbą, tada ir apie veselę ir apie vaikus galvosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 08, 22:55)
mes irgi su saviškiu susėdom ir nutarėm, kad dar ne laikas ženytis, nes šiuo metu nelabai patogu būtų. ir šiaip noris pirma pabaigt mokslus, susirast darbą, tada ir apie veselę ir apie vaikus galvosim ax.gif

NA, man 25+, jam 27 metukai... Mokslai pagrindiniai baigti tik dar papildomai mokomes.... taij gal ir galikma apie veseilę mąstyt g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 22:00)
NA, man 25+, jam 27 metukai... Mokslai pagrindiniai baigti tik dar papildomai mokomes.... taij gal ir galikma apie veseilę mąstyt g.gif:

jei tau nebetinka sugyventinės statusas, tada bandyk ką nors sukt tiesiai per aplinkui mirksiukas.gif
pasikalbėkit ramiai ko abu tikitės iš gyvenimo, ar norėtumet apsiženyt. kokių norėtumėt vestuvių, ką pakviestumėt biggrin.gif aišku, iškart nereikia kalbėti, kur kaip kada. paprasčiausiai turit išsiaiškint, ar abu to norit ar kada tai norėtumėte padaryti.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 08, 23:06)
jei tau nebetinka sugyventinės statusas, tada bandyk ką nors sukt tiesiai per aplinkui mirksiukas.gif
pasikalbėkit ramiai ko abu tikitės iš gyvenimo, ar norėtumet apsiženyt. kokių norėtumėt vestuvių, ką pakviestumėt biggrin.gif aišku, iškart nereikia kalbėti, kur kaip kada. paprasčiausiai turit išsiaiškint, ar abu to norit ar kada tai norėtumėte padaryti.

Tai kad kalbėjom kokių norim abu, ir sutarėm, kokios jos bus, tik va tas neapibrėžtumas doh.gif:
Atsakyti
aš pasiūlyčiau laiką pati. ir paklausčiau, ar jam tinka blush2.gif ir ar išvis bent šiais metais norėtų... nes popierizmas užima laiko, tai reikia planuot, nežinau, koks puse metų iki veseles
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 08, 23:13)
aš pasiūlyčiau laiką pati. ir paklausčiau, ar jam tinka blush2.gif ir ar išvis bent šiais metais norėtų... nes popierizmas užima laiko, tai reikia planuot, nežinau, koks puse metų iki veseles

Aij, per daug nesiparinu. Kas keisčiauisia, kad kuo toliau, tuo santykiai geresni. Manau, kas išauš ta diena... Juolab kad Valentinadienis artėja biggrin.gif
Atsakyti
lauk ir sulauksi biggrin.gif
tikrai dėl to nereikia nervuotis ir dar kitą nervuot
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 08, 22:13)

nuo pareiskimo padavimo iki registracijos 1 menuo
Atsakyti