Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

QUOTE(#Antradiene# @ 2010 09 21, 12:05)
..

darau vyneli naminį, pirmakartą gyvenime, jau apie mėnesį laiko pirma partija rūgsta, vakar dar trilitrį suruošiau. Žiūrėsiu kas čia man gausis g.gif

Gausi pavaisint mirksiukas.gif

Susidomejus, kuo uzaugus busi??? g.gif
Noreciau ir as dar pasimokyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 21 rugsėjo 2010 - 13:30
QUOTE(Mate* @ 2010 09 15, 15:22)

Enija, kurioj Vilniaus pusėj tavo sodas? g.gif

bigsmile.gif gal pažįstama ožkų istorija? lotuliukas.gif

Pradėjau žiūrėt kūrybiškai: sukasiu visas pievutes, buv pūdymas. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos.....kurgi visos uzsikase????
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Auuuuuuuu.....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
linkejimai is Vilniaus smile.gif
QUOTE(#Antradiene# @ 2010 09 21, 12:05)
Sveika susidomėjus 4u.gif
Faina...atitrūkt nuo rutinos ir buities.
Vaikinas išmoks savarankiškai tvarkytis, gerai labai.
Na ir orai....br...

darau vyneli naminį, pirmakartą gyvenime, jau apie mėnesį laiko pirma partija rūgsta, vakar dar trilitrį suruošiau. Žiūrėsiu kas čia man gausis g.gif

prasom pavaisint, kai jau vartojamas bus smile.gif

QUOTE(simba3 @ 2010 09 21, 14:29)

Susidomejus, kuo uzaugus busi??? g.gif

As esu kosmetologe ir dar tobulinuosi Vilniuj thumbup.gif Visada ziniu man negana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 23, 11:54)
Sveikos  4u.gif
linkejimai is Vilniaus  smile.gif
prasom pavaisint, kai jau vartojamas bus smile.gif
As esu kosmetologe ir dar tobulinuosi Vilniuj  thumbup.gif  Visada ziniu man negana biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vadinasi esi sauni,gera kosmetologe, jei vis keli kvalifikacija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 09 23, 09:41)
Labukas 4u.gif

Auuuuuuuu.....

esu esu
tik irgi pažiūriu kad tylu ir išeinu. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif na va, vel keliom dienom namie. Buvom dar parodoj profesionalams Vilniuj. Namai apversti, einu kuoptis smile.gif Dar mano seimininke, kur Vilniuj gyvenu prase duonos jai kepala iskept smile.gif Tai bus darbu pilnas savaitgalis. Oras tai pasakiskas siandien ir vakar buvo. Vakar tai isejau pasivaiksciot po Vilniaus senamiesti, tikrai ten laaaabai man patiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2010 09 23, 17:55)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vadinasi esi sauni,gera kosmetologe, jei vis keli kvalifikacija thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu aciu, kad tik nosis per aukstai neuzsiriestu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 24, 13:23)
Sveikos, smile.gif na va, vel keliom dienom namie. Buvom dar parodoj profesionalams Vilniuj.

Laba diena. Kokia paroda profesionalams? Smalsu gi labai.

Primenu kad Vilniuje vis dar vyksta tyrėjų naktis su daugybe renginių. Kam įdomu paskubėkite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 09 24, 14:42)
Laba diena. Kokia paroda profesionalams? Smalsu gi labai.

Primenu kad Vilniuje vis dar vyksta tyrėjų naktis su daugybe renginių. Kam įdomu paskubėkite.  ax.gif

paroda Baltic beauty - kirpejams, kosmetologams, manikiuristams, visazistams. prisirinkau info thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 rugsėjo 2010 - 13:44
Labuka,
Senokai pas jus besilankiau.... blush2.gif Gal is naujo prisistatyt? bigsmile.gif

QUOTE(#Antradiene# @ 2010 09 21, 11:05)

Antradiene, as irgi siemet pirmakart gyvenime vynuogiu vyna gaminu. rolleyes.gif Gal tu patarsi kazka, nes maniskis jau savaite stovi - sandariai uzdarytas, zarnele i inda su vandeniu ileista, viduj jau putoja ir burbuliuoja, tik kazkodel per zarnele i vandeni oras neina... lyg ir turetu?.. g.gif O ka menesio begyje tu su savo vyniuku darei? Kada reikia perkosti ar pasaldint papildomai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 24, 13:44)
paroda Baltic beauty - kirpejams, kosmetologams, manikiuristams, visazistams. prisirinkau info  thumbup.gif

bigsmile.gif wau.
Gaila kad esi toli. Eičiau pasitobulinti savo išvaizdą. ax.gif
Atsakyti