Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

Prisipirkau tulpių. NE savo noru. Dukra nori naujiems pražydinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2010 09 28, 11:25)
kas savaitę maždaug...ir cukraus galit dadėt tuo pačiu. Cukrus stiprumo priduoda...alkoholio ta prasme, o po gero mėnesio reikia laikyti vėsiau , kiek tiksliai nepasakysiu. Man pačiai eksperimentinis biggrin.gif

aš pagal šitą informaciją orientuojuos:

Na, as irgi panašios info radau drinks_cheers.gif

Isitaisiau "galvos skausma"... Uzsiregistravau Faberlic konsultante, nes su kolegemis pasigalvojom, kad ne tokia jau ir prasta kosmetika, imant is sandelio, kainos padoriai zemesnes, nei kataloge. Pirksim tik sau, tai uzdarbiauti nesiruosiu, bet vis tiek laiko uzima, kol uzsakyma padarai, apmoki, nueini pasiimti... doh.gif
Norejau paklausti, kokios firmos veido prieziuros priemones jus perkat? As kazkaip isbandziau ir L'oreal, ir Garnier, ir Nivea, ir Lumene, lietuviska Rasa, rusiska Ciornyj zemciug... Kazkaip rusiska labiausiai prie dusios, t.y prie veido tiko smile.gif Pamanem su bendradarbem - jaukinsimes rusiska kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinka @ 2010 09 29, 19:59)
Na, as irgi panašios info radau  drinks_cheers.gif

Isitaisiau "galvos skausma"...

Labai prašau papasakoti kas tai per kosmetika. Gal prašyčiau kad kažką ir man paimtum kai sau siųsies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 09 29, 21:27)
Labai prašau papasakoti kas tai per kosmetika. Gal prašyčiau kad kažką ir man paimtum kai sau siųsies  ax.gif

Enija, kol kas sunku ivertinti, kas tai per kosmetika, nes tik tik pradejau ja vartoti. Po poros menesiu isbandysim su bendradarbemis savo kailiu, tai galesiu kazka pasakyti smile.gif Viena galiu jau dabar pasakyt, kad jie labai giria savo deguonine kosmetika. Zodziu, jei idomu, uzsuk i ju tinklalapi www.faberlickosmetika.lt
Atsakyti
aciuks vakare pasidairysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na va, jau po mokslu namuose ir ilindau i kompiuteri. keista buvo tris savaites gyvent be jo. Labiausiai paiilgau namu, SM ir kaimisku lasiniu, tai dabar prikirtau su namine duona. Kazi, ka sapnuosiu g.gif

QUOTE(Džinka @ 2010 09 29, 20:59)
Na, as irgi panašios info radau  drinks_cheers.gif

Isitaisiau "galvos skausma"...  Uzsiregistravau Faberlic konsultante, nes su kolegemis pasigalvojom, kad ne tokia jau ir prasta kosmetika, imant is sandelio, kainos padoriai zemesnes, nei kataloge. Pirksim tik sau, tai uzdarbiauti nesiruosiu, bet vis tiek laiko uzima, kol uzsakyma padarai, apmoki, nueini pasiimti... doh.gif
Norejau paklausti, kokios firmos veido prieziuros  priemones jus perkat? As kazkaip isbandziau ir L'oreal, ir Garnier, ir Nivea, ir  Lumene, lietuviska Rasa, rusiska Ciornyj zemciug... Kazkaip rusiska labiausiai prie dusios, t.y prie veido tiko smile.gif Pamanem su bendradarbem - jaukinsimes rusiska kosmetika smile.gif

Esu naudojus ivairias prekybines kosmetikas, o dabar naudoju tik profesionalias smile.gif Pavyzdziui, ryte tepiau veida lietuviskos rugstines ODA kremu ir italiskos profesionalios Benexere kosmetikos paakiu kremuku, prausiaus irgi italisku prausikliu, dabar vakare tepsiuos sveicariskos profesionalios Declare kosmetikos kremukais ir naudosiu tuos pat prausiklius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 spalio 2010 - 19:19
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 01, 19:16)
dabar naudoju tik profesionalias

Labai prašau papasakoti kokia tai kosmetika. Labai aktualus klausimas man. Sensta oda žiauriai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 01 spalio 2010 - 20:25
QUOTE(Enija @ 2010 10 01, 21:24)
Labai prašau papasakoti kokia tai kosmetika.  Labai aktualus klausimas man. Sensta oda žiauriai  doh.gif

profesionaliose kosmetikose daugiau veikliuju medziagu. Del to jas paprastai parduoda kosmetologai, siaip prekybos centruose patys zmones negali ju nusipirkti, nes parduodant butina konsultacija, nes butina naudoti tinkamai parinktas priemones. Profesionaliu kosmetiku pavadinimai:STYX, Setalg, Germaine de cappuchini, Biodroga, Bioline, ODA, Declare, GUINOT, Benexere ir t.t. ir t.t. Senstanciai odai svarbi tinkamai parinkta efektyvi kosmetika ir reguliarus veido masazu kursai smile.gif
Atsakyti
aha. Tai man kelias tik pas kosmetologą ar gali būt kur nors ir kirpykloje kokioje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 10 02, 11:53)
aha. Tai man kelias tik pas kosmetologą ar gali būt kur nors ir kirpykloje kokioje?  ax.gif

geriausiai susirasti atsakingai dirbancia protinga kosmetologe, geriau, kad kas parekomenduotu ir eiti konsultacijai. Tai viska pasakys ir nusipirksi. Tik kosmetikos kainos nepigios sitos profesionalios: nuo kokiu 50 iki n litu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 02, 15:41)
geriausiai susirasti atsakingai dirbancia protinga kosmetologe, geriau, kad kas parekomenduotu ir eiti konsultacijai. Tai viska pasakys ir nusipirksi. Tik kosmetikos kainos nepigios sitos profesionalios: nuo kokiu 50 iki n litu.

na tei jeigu perku garnjer ar eeste Lauder kremuką ir sumoku virš 60 tai gal bus panašios išlaidos tik su teisingu poveikiu mastau.gif

Dėkoju. 4u.gif
Reiks pabandyti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kur visos dinge???nu visai nebeidomu......
Atsakyti